Şimdi Ara

Hararet Göstergesinin Olmaması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
10.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bluetoothlu obd cihazı takıp araca telefondan takip edebilirsin bunun için yazılımlar var playstoreda torque pro vb. yazılımlar işini görebilir

• Arkadaşımda clio symbol 2 sedan var ondada devir göstergesi yok bu reno niye böyle 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar az gösterge o kadar iyidir

yakıt + hız göstergesi olsun yeter.

12 yıldır getz de hararet sorunum yok, mavi ışık 3 - 5 dk sonra sönüyor.

• emir.ksk kullanıcısına yanıt

Bizim araçlar 102 de fan açıyor 105 de kapatıyor Hararet Göstergesinin Olmaması 

• elinle dokunarak mi anlayacaksin nasil olmaz hararet gostergesi

• bence gereksiz.

Zaten yüksek sıcaklık durumunda uyarı veriyor. İbrenin ortada olup sürekli görünmesi size psikolojik olarak hoş geliyorsa başka tabi.

• Foto atman mümkkün mü ?

• Hararet Göstergesinin Olmaması

• Kısa kısa neleri kısıyorlar Hararet Göstergesinin Olmaması 

• Ben de mantıksız buluyorum bu olayı. Kalorifer çalıştırırken bile bakıyorum ben ona ya da gaza asılacaksam bakıyorum ısınmış mı motor. Hele dizelde şart.

• Hararet dışında egt afr turbo basinc hepsi olmali bence. Hararet gostergesiz araba mi olur. O yuzden gtr alin 😂 ya da defi zd takın.

• Eski arabalardan bazılarında hararet göstergesi olmazdı. Sonradan cıvalı gösterge monte edilirdi. Kırmızı ikaz yandığında hararet yapmış oluyor zaten. Şansınız varsa conta yakmadan kurtulur.

• Olmaması daha iyi göstergede ışık yanmıyosa sıkıntı yok yandı mı sıkıntı var daha da basitleştirdiler. Kaldı ki dizel araçlarda zaten hararet yapması çok zor. Araçta arıza yoksa su yoksa fan açmazsa yapar onda da ışık yakıyor zaten

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2011 model renault masterde de yoktu hararet göstergesi. bir gün büyükdere caddesinde giderken ışık yandı. yazındı. hava çok sıcaktı. tam BP nin ordaydım şansa. girdim durdum. kaputu bir açtım aracın yedek su deposu fokurduyor. motoru kapatmadan zor bela yedek su bidonunu açtım. içine soğuk suyu bastım. hararet indi. tekrar hareket ettim. yetişmem gereken servis vardı. bir halt olmadı araca. ama gösterge olsaydı o duruma düşmeden farkeder ona göre çare düşünürdüm.

• Söylemek istediğim buydu.

Işık yandıktan sonra zaten geç kalınmış oluyor. Gösterge olsa bi anormallik durumunda onlemini alirsin.

• Alisilin07 kullanıcısına yanıt

aynen öyle hocam. 2011 yılının ilk yarısında üretilen masterde hararet göstergesi yok ama 2. yarısında üretilenlere koymuşlar. ne küfretmiştim renaulta..

• Merhaba,

hararet göstergesi bulunmayan yeni nesil araçlar için

sürücülerin motor ısısını takip edebilecekleri,

sogutma fanı çalıştıgında bildirim alabilecekleri,

ve kritik ısı seviyeleri için uyarı (sesli/görsel) tanımlayabilecekleri

yerli üretim bir ürün tanıtım videosu paylaşıyorum.

Hararet Göstergesinin OlmamasıACAR TECHNOLOGYyoutube
    Hararet göstergesi bulunmayan yeni nesil araçlar için geliştirilmiş dijital renkli ekranlı Hararet Göstergesidir. iletişim için temp_meter instagram hesabından mesajla ulaşabilirsiniz. ürün satış fiyatı (eylül 2021) 350 tl. gün içinde 0 537 2793056 dan ulaşabilirsiniz.
    https://youtu.be/zXn7n6R_UJY
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.