Bir türlü alışamadım hararet gostergesiz araba mi olur, gostergeye bakip arabanin ne kadar ısındığını görmek istiyorum yok. Bi ışık yanacak da hararet yaptı araba diyecez. 93 Model beğenilmeyen Tofaş da bile var 2020 Clioda yok. Bi ben miyim arkadaşlar bu gösterge işine takılan? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hararet Göstergesinin Olmaması

-
-
Nasıl 2020 clio'da yok ?
Annemin aracı 2020 Clio. Hararet göstergesi var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Clio 4 benimki, annendeki Clio 5 tir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
benim eski loganda var ,hatta bi keresinde hava çok sıcaktı hararet yapıyordu görünce zor kurtardım,yeni daçyalarda yok işginç araba eskiyince daha çok lazım olacak.
85 sabit olan su sıcaklığı 95'e çıktı geçen ay, çoğu kişi önemsemez ama fan bozulmuş gösterge sayesinde kurtardım. hiçbir göstergesiz araç da 95 derecede uyarı vermez
-
Opel Corsa D kasalarda da yok.
-
Fd6 ,Fb7 honda Civiclerde de yok hararet göstergesi. Gereksiz yere anlık yakıt tüketimini gösteren birşey koymuşlar. Sürekli inip çıkıyor gaza basıp çektikçe. Ortalama yakıt tüketiminin olduğu ekrana anlığıda ekleyip , onun yerinede harareti koymamış Japon mühendislerimiz.
-
Yol bilgisayarından açılabiliyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2014 polo 1.6 TDİ gösterge yok
-
Benim 2003 vw de yok. Aracı çalıştırınca hararet ışığı mavi yanıyor, araç ısınınca sönüyor.
Benim eski fiestada da yoktu. Bu yüzden su kaynattım. Çok büyük saçmalık.
Sistemde su kalmadığı için su sıcaklığını ölçememiş olabilir, göstergede olsa hararet yapardınız.
Benim fiestada 2 kere hararet yükseldi ikisinde de göstegelere bakmıyordum araç uyarı verince gördüm.
Araç göstergede hararet ışığını yakıyor
Orta ekranda hararet uyarısı veriyor
Sesli olarak ikaz veriyor.
Motor gücünü ciddi oranda kesiyor.
Tüm bunları göstergeye hayatta değişmem.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hararet harici bence yağ sıcaklığı göstergeside olması lazım artık obd cihazı alıp telefondan bakılabilir değerlere öylede mantıklı
Hararet göstergesi olmayan mavi kirmizi isik yanan araclarda mavi isik kac derece su sicakligindan sonra sonuyor?
Makyajlı kasalarda oluyor sanırım sadece. Eski kasada da oluyor mu?
Eski kasayla ilgili bir bilgim yok hocam ben tüm d kasalarda aynı sanıyordum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çayla Simit İyi Gider -- 5 Ekim 2021; 18:57:22 >
Eski kasada da oluyor. 3 kısa 4. Uzun, ekran değişince 5 kısa. :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Farklı sınıf araçlar olan Kia Picanto, Volvo V40 ve Mazda Cx5'te de hararet göstergesi yok. Allah'a çok şükür hiçbir zaman ihtiyacı hissedilmedi. 1994 model Şahin'de mevcuttu ve çok gerekliydi maalesef:)
Hararet göstergesi olayına bende çok ayar oluyorum. Kullandığım iki arabada da yok. Ben de Aliexpres den obd cihazı satın aldım. Telefonumdan izliyorum.
Hararet, yağ ve akü. Bu üç gösterge olmalı ama ya küçücük digital oldular ya da tamamen kaldırıldı.
En Beğenilen Yanıtlar

Ben de mantıksız buluyorum bu olayı. Kalorifer çalıştırırken bile bakıyorum ben ona ya da gaza asılacaksam bakıyorum ısınmış mı motor. Hele dizelde şart. |
Benzer içerikler
- dsg anahtar işareti yanıp sönüyor
- ankara turbo tamiri tavsiye
- sixt findeks notu kaç olmalı
- frangart boyalı ne demek
- arabada sıcak klima benzin yakar mı
- taycan menzil
- hyundai kona elektrikli fiyat
- elantra n
- bmw 320i 2022 fiyat
- jeep avenger
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X