Şimdi Ara

“Haram parayla alınmıştır” (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy şu anda #21
Popüler Konular listesinde
82. Sırada  bugün en iyi #12
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 0zkanK.

Her zaman ki gibi konu laf ebeliği ile geçiştirilmeye çalışılıyor :)

Bazıları zaten nedir ne değildir bakmıyor havada kapıyor ...

Özkan Yalım'ın VIP hale dönüştürdüğü ve 9 milyon TL ye yakın para ödediği aracı amaa o aracı biz aldık diyerek geçiştirmek çocukça oluyor. Araç 3 milyon TL ise VIP dönüştürme 9 milyon TL tutmuş ve bunu belediye bütçesinden ödemişler.

Özkan Yalım Bİzzat İtiraf etti.

Özkan Yalım'ın her dediği doğru çünkü, havada kapan sizin taraf bence. “Haram parayla alınmıştır” 

“Haram parayla alınmıştır”

• BJK kullanıcısına yanıt

Faturası var hocam FATURASI :D

VIP aracı yapan adamda evet biz yaptık dedi.

ŞASİ numalarından ARAÇLAR eşleşiyor bunuda çarpıtmayın bu kadar.

KK'nin basın danışmanı.

Riski göstermek için CHP envanterinden rastgele seçip sembolik olarak koyduk." demiş böyle bir şey var mı yok mu kanıtlasınlar yakında görecez. Aziz İhsan Aktaş'ın aracını dediğim gibi basında görmedim ben sadece Kiraladı diye biliyorum ama diğer Özkan Yalım'ın VIP aracı gayet gerçek.

‘’Araçların Aziz İhsan Aktaş ya da Özkan Yalım ile doğrudan bir ilişkisi bulunmuyor. Her iki isme yönelik iddialar ve soruşturmalar nedeniyle CHP envanterinden rastgele seçilen iki araç 'sembolik' olarak CHP Genel Merkezi önünde teşhir edildi.

Dedem yine bildiğiniz gibi. Adam akıllı bir danışmanı yok. Aynı tas aynı hamam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Çevir kazı yanmasın  

Tekrar söylüyorum BANA nee yani bilgi doğruda çıksa yalanda çıksa İki CHP'linin kavgası...

Bu arada CHP yönetimi UŞAK BELEDİYESİNE yaptırılan VIP aracı satıp gelirini UŞAK'a iade etme kararı aldı flan deniyor Twitterda bu doğru mu acaba ?

Keşke eski CHP yönetimi bu VIP araç konusunda da savunma yapabilseydi laf ebeliği yapmak yerine :) Taktik hep aynı ama başka yerden işi tutup haklı çıkmaya çalışılıyor. KK yönetimide her zaman ki SIĞ'lıkta yok Haram para flan yazmalarıda çocukça bu arada “Haram parayla alınmıştır” 

Bunu kesinleştir hatta araçları sat bakın bunlardan bu kadar para geldi. Erdoğan'a araç edebiyatı yapanlar 15-20 milyonluk araçlara biniyormuş belediye paraları ile siraf yapıyormuş edebiyatını yap geç dimi. KK yönetimi siyaset bilmediğini her zaman ki gibi göstermiş :D Gram şaşırtmadı açıkçası bu yüzden zten KK 13 seçim kaybetti...

• “Haram parayla alınmıştır”

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Gigabyte 990FXA-UD3 | Asus 560 Ti DirectCU II | AMD Phenom 955 BE | Thermalright Ultra 120 Rev. C Soğutucu | Gskill Ripjaws 1600 MHz 2x4gb CL 9 DDR 3 | HEC Cougar 700Watt PSU | Dark Knight Kasa | AOC V22+ Monitör
  • Tüh ya Kılıçdar harama battı ya, 40 su dökünüp arınması lâzım, haram araca binmiş ya

Özgür Karabat'tan ‘haram araç’ çıkışı: 'Kılıçdaroğlu o aracı bir buçuk yıl kullandı'

yeniçağ gazetesi
    Özgür Karabat'tan ‘haram araç’ çıkışı: 'Kılıçdaroğlu o aracı bir buçuk yıl kullandı'
    https://www.yenicaggazetesi.com/ozgur-karabattan-haram-arac-cikisi-kilicdaroglu-o-araci-bir-bucuk-yil-kullandi-1034728h.htm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• selamivural kullanıcısına yanıt

Bilmediğimden soruyorum Özgür Özel ve ekibi Evet biz Aziz İhsan Aktaş'ın aracını kullandık ama KK'de kullandı diye mi savunma yapıyor :) ( Gram şaşmaz yanlış var ama abii bak oda yapıyor savunması :D CHP çok sever bu savunmayı.. )

Bu arada Özkan Yalım'ın verdiği VIP aracı halen Özgür Özel kullandığı için oraya teşhir için koyamadıkları iddiası var bu doğru mu acaba? Özgür Özel'in maka mı ne görevi ne o aracı kullanıyorsa !

Not: KK Bu Cumartesi CHP genel merkezinde 1 Haziran'da da Mecliste konuşacak ve tüm kirli çamaşırlar tüm kozları boca etmeye CHP iç kavgasını körüklemeye devam edecek diyenler var. Kola Çekirdek hazır beklemede herkes :D Bu yaz sıcak geçecek Anlaşılan bazıları için...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Konuyu açan stouuuuuu da küçük bir kız çocuğu gibi saklanmış, içine içine ağlıyor şu an.

Neyse dort_billik birazdan teselli etmeye gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Colda -- 29 Mayıs 2026; 11:22:11 >
    Gigabyte 990FXA-UD3 | Asus 560 Ti DirectCU II | AMD Phenom 955 BE | Thermalright Ultra 120 Rev. C Soğutucu | Gskill Ripjaws 1600 MHz 2x4gb CL 9 DDR 3 | HEC Cougar 700Watt PSU | Dark Knight Kasa | AOC V22+ Monitör
  • Colda kullanıcısına yanıt

Birde sembolik demişler araç mı kalmamıştı da kendi bindiğini koydu nasılsa elliki medyası ve saray gücü ellerinde.

Cb gelse bu kadarını yapamazdı
    Öldüğü gün insanlar rahmet dilemeyecek buna
    sadece geç oldu iyi oldu diyecek

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.