quote:Orjinalden alıntı: Qnur bişe dicem ipleri alıp yasal islem başlatmasınlar modem reset yapsak ip sıfırlanımı iyi saydırdımda ne yaptık k bize yasal düzenlemede bulunsunlar.yalan mı yazdık orada
quote:Orjinalden alıntı: Qnur bişe dicem ipleri alıp yasal islem başlatmasınlar modem reset yapsak ip sıfırlanımı iyi saydırdımda saçmalama
quote:Orjinalden alıntı: AlaturkaMavzer quote:Orjinalden alıntı: Qnur bişe dicem ipleri alıp yasal islem başlatmasınlar modem reset yapsak ip sıfırlanımı iyi saydırdımda saçmalama tamam tamam ne bilim biraz fazla kaçırdım gibi geldi yok hani sinirliydim bunlarada içimi boşlattım
Benim konuyu kapattılar, sizinkide kim vurduya gitmesin Başarılı EMO YOK ETMELER ! Bir tanesini bile insanlığa kazandırın yeter !
emolardan korkan kamışa su yürütemeyen kişinin tekidir beyler peki konuyu kapatıp tanında bırakalım o zaman
quote:Orjinalden alıntı: Qnur bişe dicem ipleri alıp yasal islem başlatmasınlar modem reset yapsak ip sıfırlanımı iyi saydırdımda proxy kullanın kardeşlerim