Şimdi Ara

Hapörlerin yuvarağı içine çöktü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim hapörlerin ortasındaki yuvarlağı bizim eve gelen misafir çocuğu yokluğumu fırsat bilerek çökertmiş.
    Forumda böyle bir konu var,orda bantla çekin demişler ama ben bantla çekince olmuyo hala eskisi gibi.
    Nasıl düzeltcem ben bunu , görsellikten ziyade ses boğuk geliyo

• Lavabo açma pompası olurmu ki :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: nirvanha

Lavabo açma pompası olurmu ki :P

Hayır
  • Negatif basınç veya yapıştırıcıdan başka aklıma birşey gelmiyor. Vakum ile ortadaki yuvarlaktan küçük olan bir uçla denenebilir ama dikkat etmek lazım fazlası ortadaki korumayı ayırabilir.
    Sese gelince boğuk geliyorsa içerde problem olmamıştır inş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01myavuz

Negatif basınç veya yapıştırıcıdan başka aklıma birşey gelmiyor. Vakum ile ortadaki yuvarlaktan küçük olan bir uçla denenebilir ama dikkat etmek lazım fazlası ortadaki korumayı ayırabilir.
    Sese gelince boğuk geliyorsa içerde problem olmamıştır inş.

Yapıştırıcı ile nasıl yapabilirim
  • Eğer düzeltemessen yenisini al. Fakat logitech olsun aldığın. Onlarda öyle bir sorun olmuyor.
  • Kaliteli bant ile çökmüş olan yeri tutturup çekmeye çalışabilirsin, bunun için yüzey uygunsa cama tutunabilen plastiklerde işe yarayabilir (cam vantuzu).
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kaliteli bir bant ile yapıştır çek..
    hoparlör harbi sağlam birşeyse süpürgeylede çeke bilirsin..
    süpürgenin emiş gücü fazlaysa hoparlörü komple gitürür haberin olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xXxCooLxXx -- 19 Haziran 2012; 13:29:46 >
  • Diğer yöntemler işe yaramadıysa son çare olarak iğne deneyebilirsin.

yandan küçük bir delik açıp, kıvrılmış bir iğne ucuyla iterek düzeltmeyi deneyebilirsin. Ben bu yöntemle çok hoparlör düzettim. Tabi hiç bir zaman eskisi gibi olmuyor ve en az küçük bir delik kalıyor, ayrıca düzelse bile o küre tam olmuyor, hasarın derecesine göre kırışık bir yüzey oluyor. Fakat ses gayet düzgün çıkıyor.

Bazı hoparlörlerde o kısım hoparlörden koparılabiliyor. eğer mümkünse koparıp, düzelttikten sonra japonla tekrar yapıştırabilirsin.

Daha fazla zarar vermek istemezsen hiç dokunma öyle kalsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.