|
|

1 Mobil
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powerled -- 3 Nisan 2017; 17:45:23 > |
|
Motorda acemi olduğunuz belli lakin bahsettiğiniz düşme sonucu motorun ön amortisör dağılmış ve yolda kitleme yapıyor ayrıca motorun sol üst kapakta dışa yağ kaçıyor kılcal çatlak olabilir direksiyon yamuk maalesef müdahale edilemiyor peki ben bunları nereden biliyorum motoru sizden aldım ve aldığımda sadece direksiyon hafif yamuk dediniz haricinde başka bir şey paylaşmadınız aldıktan 1 hafta sonra bu sorunları belirttim whatsaappdan kabul etmediniz şunu anlayamıyorum ön amortisör öneme sahip bir parça ve yüksek hızlarda kitlendiğinde büyük bir kazaya neden olabilir yani vicdan sahibi biri bunu gizleyeme diye düşünüyorum bunları benimle paylaşsaydınız almazdım çünkü motorun yedek parçası yok (amortisör-ön didon gibi) ve motor aldığımdan beri maalesef bayabil iç geçirerek sürüyorum amortisörü kitlenen bir motor yolda biçer döver makinesi kullanmak gibi birşey en ufak çukurda ön takım kople şaha kalkıyor size aldığınız parayı hayırlı günlerde kullanmanızı...... |
|