Şimdi Ara

Hani 'O' an dediğiniz zamanlar vardır ya.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
2
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • TR nin sorunu sen ve senin zihniyetindir.

Orijinalden alıntı: Nico Di Angelo

quote:

Orijinalden alıntı: WTF Shaco

quote:

Orijinalden alıntı: Nico Di Angelo

quote:

Orijinalden alıntı: Vern Schillinger

Adc oynarken thresh q sundan flashla kaçtığım o an...

...dan sonra threshin flash attigim yere hook attigini fark ettigim o an...
    Edit: Annie ile mavi keserken tibersin last hit yaptini fark ettigim o an ve gozumden suzulen iki damla yas. QQ

Annie ile ilgili olan kısmı anlamadım aciklarmisin

Eğer maviye son vuruşu tibers yaparsa mavi gelmiyor.
    Örneğin 10 canı kaldı düz vuruş yaptı tibers mavi sana gelmiyor.

O zaman tibers bi düşmanı öldürdümü o killin sana gelmemesi lazım.

Problem

• quote:

Orijinalden alıntı: mfbmfb

TR nin sorunu sen ve senin zihniyetindir.

Tr'de oynasaydim geçerli bi önerme olabilirdi belki Tr serverı açıldığında otomatik olarak aktarıldıktan sonra 1maç dayanabildim. Bilmez sizin gibi s5 lolcüleri.

Orijinalden alıntı: AmyLee<3

quote:

Tr'de oynasaydim geçerli bi önerme olabilirdi belki Tr serverı açıldığında otomatik olarak aktarıldıktan sonra 1maç dayanabildim. Bilmez sizin gibi s5 lolcüleri.

s5 lolcüsü demiş bir de :(
    Ayrıca TR serverı yazmadım TR yazdım , nedemek bi bak anlamına istersen. Önüne gelenin hatasını arayan saçma sapan yorumlar yaparak insanları rencide eden bir zihniyetten bahsediyorum. Yapıcı hiçbir yanınız yok. Anlayışsız empatiden yoksun ama özgüveni tam pişkin insanlar... Demek istediklerimi bile anlayamıyorsunuz açıklamak zorunda kalıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfbmfb -- 26 Eylül 2015; 19:27:11 >

• quote:

noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus noxus

• Hortlatmanızın amacı neydi ?

quote:

quote:

s5 lolcüsü demiş bir de :(
    Ayrıca TR serverı yazmadım TR yazdım , nedemek bi bak anlamına istersen. Önüne gelenin hatasını arayan saçma sapan yorumlar yaparak insanları rencide eden bir zihniyetten bahsediyorum. Yapıcı hiçbir yanınız yok. Anlayışsız empatiden yoksun ama özgüveni tam pişkin insanlar... Demek istediklerimi bile anlayamıyorsunuz açıklamak zorunda kalıyorum.

Bi dahakine senin yaptigin gibi mesajı alıntılayıp insanlari saçma klişe ve gereksiz ithamlarla suclayarak yapıcı (!) Olurum ki "tr" düzelsin. Çünkü bu moba oyunu oynayarak yönetiyoruz ülkeyi. Çok saçma geldi değil mi cümleler? Kastettiğin tr serverı oldugu halde kıvırmaya calismissin hadi yedim say

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.