Şimdi Ara

Hani Mehmet Batdal Sakattı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rezilliğin bu kadarınada pes diyorum.. Bu günkü idmanda en önde koşan Mehmet Batdal.. Yönetim ve teknik heyette biliyorki Elanoda, Mehmet Batdalda sakat değil...Ama sakat deyip geçiştiriyorlar en kolayı bu demekki

Hani Mehmet Batdal Sakattı?

• bugün düz koşulara başlamıştır belki.olamazmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: talaria

bugün düz koşulara başlamıştır belki.olamazmı ?

Direk bahane sebeb uydurmadan en azından bir araştırma yapsaydın bari....

Ülker İdman Raporu: 27 Ağustos 2010 Cuma

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı dün gece oynanan FC Karpaty Lviv maçı sonrası Spor Toto Süper Lig’de Pazar akşamı oynayacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti.

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde teknik ekibimiz Frank Rijkaard, Johan Neeskens, Nezih Ali Boloğlu ve Albert Roca Pujol yönetiminde, futbolcularımız saat 11.00’de 1 No’lu Antrenman Sahası’ nda bir araya geldi.

FC Karpaty Lviv maçında oynayan oyuncuların rejenerasyon çalışması yaptığı antrenman 1 saat sürdü. Dün geceki maçta yer almayan oyuncular ise taktik çalıştılar. Antrenman bu futbolcuların yaptığı çift kale maçla tamamlandı.

Antrenmana tedavisi devam eden oyuncular ve kondisyoner Fatih Yıldız yönetiminde çalışmalarına devam eden Sabri Sarıoğlu ile teknik heyetten izin alan Arda Turan dışında tüm futbolcular katıldı.

Antrenmanın ardından futbolcular öğle yemeği için ana binaya geçtiler.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, yarın 16.00’da 1481 Incentive Organisation’un düzenlediği THY'nın özel uçak seferiyle Eskişehir’e uçacak ve kampa girecek.

• Kunduracıoğlu, Mehmet Batdal için ise şu ifadeleri kullandı: “Mehmet Batdal’ın ayağının altındaki zarda bir yırtılma oldu. Şanssız ve uzun süren bir sakatlık. 6’yla 8 hafta arasında sürecek. Tedavisine başlayalı bir hafta oldu. Mümkün olduğunca hızlı bir şekilde götürmeye çalışıyoruz. Umduğumuzdan kısa sürede dönebilir ama 6-8 haftayı bulacaktır.”

http://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/7728.php
  • Mehmet zaten yıldız oyuncu , Avrupa kupasında oynar da satamayız diye onu sakat diye gösterdik.

Hocam ne alakası var şimdi , adamlar sana neden yalan söylesin , tamam Elano hakkında olabilir de Badtal hakkında adam sana neden söylesin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: E®TAŞ

Mehmet zaten yıldız oyuncu , Avrupa kupasında oynar da satamayız diye onu sakat diye gösterdik.

Hocam ne alakası var şimdi , adamlar sana neden yalan söylesin , tamam Elano hakkında olabilir de Badtal hakkında adam sana neden söylesin ?

batdal daki ışığı farkedemiyor musun..
  • O değilde bu manyaklar Elano'yu da satarsa orta saha yine mahalle takımı gibi olur læ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Volkan Şen olayı
    9 yıl önce açıldı
    İlhan Selçuk neden gözaltında?
    17 yıl önce açıldı
    Oğuz ve Aykut neden kovuldu?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaş ben bu konuyu açtim.. Yönetim beni duydu heralde 2 ay yok dedi Mehmet Batdal.. Benim anlamadığım bu adamın 2 ay olmayacağı 7-8 gündemi belli olur.. Var bununda altında çapanoğlu ama durun bakalım kokusu çıkar yakında.. Bu adam nerde ne zaman sakatlandı onuda anlamadım
  • İlk karpaty maçında sakatlandı. Herşeyin altında bir çapanaoğlu arama istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GüL BaBa

quote:

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı dün gece oynanan FC Karpaty Lviv maçı sonrası Spor Toto Süper Lig’de Pazar akşamı oynayacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti.

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde teknik ekibimiz Frank Rijkaard, Johan Neeskens, Nezih Ali Boloğlu ve Albert Roca Pujol yönetiminde, futbolcularımız saat 11.00’de 1 No’lu Antrenman Sahası’ nda bir araya geldi.

FC Karpaty Lviv maçında oynayan oyuncuların rejenerasyon çalışması yaptığı antrenman 1 saat sürdü. Dün geceki maçta yer almayan oyuncular ise taktik çalıştılar. Antrenman bu futbolcuların yaptığı çift kale maçla tamamlandı.

Antrenmana tedavisi devam eden oyuncular ve kondisyoner Fatih Yıldız yönetiminde çalışmalarına devam eden Sabri Sarıoğlu ile teknik heyetten izin alan Arda Turan dışında tüm futbolcular katıldı.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, yarın 16.00’da 1481 Incentive Organisation’un düzenlediği THY'nın özel uçak seferiyle Eskişehir’e uçacak ve kampa girecek.

ben gsli değilim.öyle konuyo gördüm rasgele aklıma o geldi yazdım.sen araştırsaydın keşke bak.adam sakatmış

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GüL BaBa

quote:

ben gsli değilim.öyle konuyo gördüm rasgele aklıma o geldi yazdım.sen araştırsaydın keşke bak.adam sakatmış

Arkadaş webaslanda antreman fotosu olarak bu fotoyu koymuşlar...Raporda sabri sakat diyor batdal sakat demiyor enteresan..Kördüğüm gibi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.