< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Japonların yalıtımı segment rakiplerine göre geride olduğu bir gerçek, lastiği değiştirerek neyi kanıtlıyorsunuz? Turanza zaten çöp ötesi bir lastik ne takarsan tak daha sessiz olacaktı, 2-3db fark çok büyük bir fark, desibel logaritmik hesaplanır.
|
Son kasada yalıtım problemi yok mu
![]() İzmir de Honda ve Renault bayii karşı karşıya gaziemirde, önce Hondaya gittik 1.6 125 lik çağ dışı motor ile bağıra bağıra ve gitmeyen bir test sürüşü gerçekleştirdik 1 sene önce, yoldaki bütün bozukluklarıda üstümüzde hissediyorduk, test sürüşünden çıkınca nefret ettik arabadan... Ardından Renault'a gittik megane 4 denedik ve civice göre bariz üstü bir sessizlik ve süspansiyona sahipti. Yani diyeceğim odur ki tahminimce C segmentin en kötü aracıdır civic, ne motor var, ne kaporta... Rs leri veya dizellerini bilemiyeceğim. |
Hep ayni isimler hep ayni ovme konulari
%50 az olmustur rahat %99 u vardir onun |
Böyle bir konu açarak aracın yalıtımının zayıf olduğunu kanıtlamışsınız aslında. Aracın yalıtımı iyi olsaydı, lastik gürültüsünü içeriye bu kadar yansıtmazdı. Lastik değişimi sonrası da bu kadar fark hissetmezdiniz
![]() |
Üstad yalıtım o kadar leş ki lastik degisimi sonucu ortaya çıkan DB farkını kabak gibi hissetmiş işte vatandaş.
![]() Yapılacak yorum budur. ![]() |
Japon araclarina hangi lastiği takarsan tak o kapı içi ,davlumbaz içi, kaput keçesi olmak üzere(yeni corollada keçe yok halen şaka gibi ) malzeme kalitesi olduğu sürece asla bir alman rakiplerine yaklasamayacak.
Bindigim japon araclarinda Civic ve Corolla olmak üzere yol sesi konusunda halen daha bir gelişim gösterememesi üzücü . Adamlar ülkemize daha yeni turbo motor getirdi çok görmemek lazım yalıtımı da. |
Baştan aşağı boş bir yorum
![]() Yeni Civic'in Bağımsız süspansiyonu ile Dandik Megane 4 ü kıyaslamış Civic de yoldaki herşeyi hissediyormuş ![]() Siz kaç paraya Fanlık yapıyorsunuz Parasını verelim satın alalım. Benim Insignia adınada olumlu yorum yapar mısınız acaba ? ![]() |
Yol sesi olarak megane daha iyi tabikide. Ancak sadece yol sesi. Megane 4 ile uzun yola çıktım. 100-110 km/h’ten sonra aynalardan ciddi oranda rüzgar sesi geliyor .Direk camdan geldiği için daha fazla rahatsız ediyor. Golf ile kıyaslasanız belki anlardım. Ancak megane, civic’ten yalıtım konusunda daha iyi bir araç değil.
Ayrıca yoldaki bozuklukları hissetme konusunda yine katılmıyorum. Civic şasesi sert bir araç olmasına rağmen süspansiyonları oldukça iyi sönümlüyor. Megane’nin bariz daha iyi olma durumu da yok. Vede bir dip not düşeyim. 1.5 dci otomatik meganeler sizin 1.6 çağ dışı dediğiniz motorlu civic’i geçemiyor. Haberiniz olsun. Kısacası sadece kötülemek için yazmışsınız. Araçlar hakkında fikriniz bile yok. İşin daha da kötü yanı ben umarım bunu 15 yaşında bir çocuğa yazmamışımdır. İyi forumlar |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 23 Mart 2020; 15:25:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|