Şimdi Ara

Hani DSMART ücretsiz olacaktı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
11.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Digitürk
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kijiro

    yazılanları okudumda..her şeyde taraf olmak huyu burdada depreşmiş...,

    yaklaşık 4 yıldır digitürk üyesiyim (istiyene ispat ederim)....ama şu anda d-smart'a geçmeyi düşünüyorum neden mi?

    1:üyelik ücreti zan edildiği gibi 9.90 değil..benim gibi eski aboneler 16 ytl ödüyor....buda en düşük paketi..diğer paketleri almaya kalkarsanız aldığınız pakete göre fiyat yükselebiliyor..ama standart pakette bundan (16 ytl) aşağısı mümkün değil..öyle bir arkadaşın dediği gibi ''digitürk alırım onda oskarlı filmler var'' falanda değil..eğer oskarlı filimleri seyredeceksen onlara ayrı parayı ödersin...her paket ayrı para..

    2:zamanında cihaza ve çanağa 400 ytl nin üzerinde para saydım (o zaman 400 küsür milyondu)..verilen vestelin cihazı çok eskidi..özellik denilen bi şey yok nerde ise...ağırlaştı iyice..

    3:benim izlediğim kanalların (cnbc-e TRT 4 ve TNT ) sadece biri kaldı.birini hiç koymadılar...ne akla hizmet TRT 4 gibi halk ve sanat müziği yayını yapan bir kanalı çıkardılar anlayabilmiş değilim..

    4:çok övülen belgesel kanllarında kendini yenileyememe sorun var...eski programlar çok sık tekrar ediliyor..ayrıca history chanel sapına kadar amerikan reklamı kokuyor ve bu sinirime dokunuyor..

    Benim açımdan maliyet ve içerik olarak değiştirmek daha uygun..hiç bir artısı olmadan senede 200 ytl ye yakın para vereceğime digitürkü bırakmak daha makul geliyor...

    selamlar saygılar...




    Sizin gibi düşündüğüm için hiç digitürk almadım ve d-smart aldım. Sonuçta ekstraların bedeli de ödenir lig tv gelecekse paralı olması kada normal bir şey yok, aksini beklemek bencillik olur. Ha ileride işime gelirse alırım sinema paketi falan işime gelmezse almam. Ben seyredebildiğim fx, animal planet, discovery world kanalları için ödediğim 255 ytl(kargo dahil botech istegelsin.com dan almıştım) için değeceği kanaatindeyim ve bugün tekrar alacak olsam gene alırdım. Beğenmeyen de almasın, herkesin kendi aklı var her şey bedava olacak diye bir beklentiyi fantezi olarak görüyorum.




  • quote:



    Orjinalden alıntı:andelip
    İnsanların beğenme hakları olduğu gibi beğenmeme haklarıda vardır sayın arkadaşım.Yok öyle falan gibi ifadelerle olaylar çözüme kavuşmuyor.D-smarttan şikayet eden bu forumda belkide yüzlerce kişi var.Hatta açılan konuların çoğu hep eleştirel bazda.Birşey var ki insanlar şikayetçi.Yoksa kimse Doğan ı zengin etme veya parasını sokağa atma meraklısı değil.Ve son olarak bedava kanalların içeriği yavaş yavaş boşaltılıp onlara eşdeğer kanallar parayla satılır olmaya başladı.Dsmarta kızmak için Örnek sebeplerim:

    Moviesmart2 kapatıldı---Sinema tv(paralı )
    Yeşilçam içeriğinin bir kısmı----Beyazperde(paralı)
    Yaşam tv (kapandı)--tam alternatif değil ama---Style network(paralı)
    Dspodaki maçlar---Futbolsmarta (gazetelerde bu kanalın reklamıyla ilgili dip notta kanalın ücret talep etme hakkının saklı tutulduğu yazılı)
    ztv--paralı oldu
    gece kuşakları---paralı oldu
    smartoyun--aylık 2ytl iken 5 ytl oldu
    maç yayınları berbat
    sürekli cihaz kilitleniyor
    bazı frekanslardaki kanallar bi çekiyor bi çekmiyor.

    Aklıma daha gelirse sayarım.Şimdilik bu kadar.

    :::Saygılar:::




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 15 Ağustos 2008; 21:27:30 >




  • aydın doğan isimli uzaktan kumandalı siyonizme hizmet eden medya patronu kendi para biriminide bulmuş smart para.1 ytl 1 smart paraya eşitmiş.
  • Klasik aydın doğan aldatmacası işte. Birkaç sene önce de sansui free tv diye milleti kazıklamışlardı.
  • yahu bu adamlar avrupa maçlarını almıyor mu
    çok beddua ediyorum ya. halkı sömürmekten başka bir şey değil
  • ya arkadaslar bu kadar şikayetciysenız ve memnun degilsenız her yerde bukadar bu olayi dile getirceksiniz basiti var bu olayin : ya bu üyeligi basta almayacaksiniz ya da bu üyeliginiz varsa iptal edeceksiniz. bu kadar basit.
    neyin tartişmasini yapiyorunuz anlamiş degilim.

    eger şikayetciysenız arayin müşteri hizmetlerini bu bedavaydi neden para ödüyoruz diyin. size gerekli cevabi sunacaklar.
  • arkadaşlar saçma sapan konuşmayalım. d-smart ligi alırsa bedava vermezmiş yok daha nelermiş. lig maçlarını alıp da bedava vermek mümkün mü? tabii ki paralı olacak. ama bi arkadaş yazmış 4 yıldır dt üyesiyim en düşük pakete 16 ytl veriom die, haklı. d-smart almak saçmalık diyenler digiturk ve dsmart web sitelerini açsın, baksın d-smartın bir kerede ödenen paradan sonra "beleş" paketi mi iyi yoksa digiturkün en düşük fiyatlı paketi mi?
  • d-smart faturalı değil,haksızlık etmeyin.kontörlü
  • eskiden trt verirmiş maçları en güzeli
  • quote:

    Orjinalden alıntı: alibey83

    d-smart faturalı değil,haksızlık etmeyin.kontörlü

    haklısın kardeşim...
  • param olsa digitürk alırım aydın doğan denen herife para vermem ha para yok uydu var internet var
  • Ustad bu d-smart mi ne yahudi usagi aydin dogan kopegi urunune para verdiysen git geri ver .cunku bu herifin bu 3. denemesi.1999 da cukurova gurubu ile dogan gurubu ortak acmislardi bu digiturk u.ama isleri medya cilik gibi gorunsede (asla oyle degildir)becemedikleri pay tv sisteminden ortakliklarindan cekildiler.digiturk cukurova gurubunun mali olarak kaldi.zaten pay tv isini turkiye ye 1990 larin ortalarinda avrupa-amerika holding cine-5 ile getirmistir.Asli show tv nin omurgasindan yurumustur.basa donelim dogan yahudi gurubu yada herneyse bir ara free tv ile bu isi denedi ruzgari kendi yonune ceviremedi.simdi de d-smart dalgasi ile karsimizda akli olan kafasini kullanir parasini akilli islere yonlendirir.belgesel kanalimi izliyeceksin.uyduda tonla kanal mevcut.ted turner company olsun hbo olsun fox olsun daha ne sinema vs kanallari hepsinin dogu avrupa yelpazesi ve turkce dil secenegi mevcuttur.yazilimlarina ulasin ve kendi paraniz ve mucadelenizin karsiligini alin.hadi eyvallah.




  • ne digitürkü
    Ne de d-smartı severim
    Tek sevdiğim Discovrey chanel
    Elimde 2 çanak dijital sistem var dijital işinden pek de anlamam
    Sadece discovrey olsun lix tv XXX tv istemem

    Ama yapamadım gitti...
  • Doğan Bunu Hep yapıyor Free tv dede Lig maçlarını bedava vericem Demişti Herkesin elinde kaldı Uydu alıcıları
  • ya arkadaşlar şimdi bu sene uefa maç yayınlama hakkı kesin kes dsmart mı.bir bilen lütfennn
  • Abi aldığıma milyon kere pişman oldum ben bu Dşımartı.Sürekli kilitleniyodu zaten.İlk aldığımda oyunlar ücretsizdi.Şimdi yok SMS atıp talep edip para ödeyecekmişiz falan filan.Localar zaten paralı.Hani tüm kanallar ücretsizdi?

    Yakında Discovery Channelide başka bi platforma devreder zıçmışken tam zıçar
  • ilk aldığında oyun kanalı ve localar yoktu ki
    quote:

    Orjinalden alıntı: aksoy93

    Abi aldığıma milyon kere pişman oldum ben bu Dşımartı.Sürekli kilitleniyodu zaten.İlk aldığımda oyunlar ücretsizdi.Şimdi yok SMS atıp talep edip para ödeyecekmişiz falan filan.Localar zaten paralı.Hani tüm kanallar ücretsizdi?

    Yakında Discovery Channelide başka bi platforma devreder zıçmışken tam zıçar
  • quote:

    Orjinalden alıntı: funnygirl

    ilk aldığında oyun kanalı ve localar yoktu ki
    quote:

    Orjinalden alıntı: aksoy93

    Abi aldığıma milyon kere pişman oldum ben bu Dşımartı.Sürekli kilitleniyodu zaten.İlk aldığımda oyunlar ücretsizdi.Şimdi yok SMS atıp talep edip para ödeyecekmişiz falan filan.Localar zaten paralı.Hani tüm kanallar ücretsizdi?

    Yakında Discovery Channelide başka bi platforma devreder zıçmışken tam zıçar



    Vardı.Hatta kutusunun içinde 20 loca kart çıktı.20 kontörmü oluyo.İlk başta oyunları oynayabiliyordum ama sonra şifre filan istedi.Şifreyide parayla alıyomuşuz.Kısaca canımı sıktı şuanda boşta duruyor.

    + sen nerden biliyon benim ilk aldığımdaki halini?




  • d-smart ücretsiz zaten.. ücretli bir kanalı seyretmek istiyorsanız da kontör ücreti karşılığında seyrediyorsunuz.. ve bunu loca kanalları hariç 1 kerelik veriyorsunuz..

    taraflı yayın yapan kuruluşların haberlerini buraya eklemenin bir gereği yok... digiturk'un kurulduğu günden bugüne sıkıntılarını yazsak ansiklopedi olur...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 7 Eylül 2008; 18:14:44 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.