Şimdi Ara

Hani DSMART ücretsiz olacaktı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
11.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bütün kanallar ömür boyu ücretsiz die bas bas bagiriyordu ilk ciktiginda. Yutturabildigine sattı işte. Müşteride naaptı? Ha bundan sonra ücretsiz izlerim herşeyi diye aldı dsmartı ve dandik uydu alıcısını. Doğanda bunun farkındaydı, reklam stratejisi. Ilk ciktiginda gaztelerine digiturku kotuleyen yazılar yazıldı , superligi digiturkten almak için sebep aradı , mahkemelere verdi ama yapamadı. Doğan grubu diyince midem bulanıyor.
    Batsın Dsmart başka bişey demiyorum
    doğan grubu halkı sömürmüştür, halende sömürmektedir.
    Alavareyle dalavereyle para kazanmaktadır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emopi -- 16 Aralık 2008; 11:21:29 >
  • Ben bu adamlara hiç güvenemiyorum. Nedense bir şey söyleseler hep altında bir şey arıyorum. antiDoğanpati tarzı bir şey var bende galiba.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: emopi

    Bütün kanallar ömür boyu ücretsiz die bas bas bagiriyordu ilk ciktiginda. Yutturabildigine sattı işte. Müşteride naaptı? Ha bundan sonra ücretsiz izlerim herşeyi diye aldı dsmartı ve dandik uydu alıcısını. Doğanda bunun farkındaydı, reklam stratejisi. Ilk ciktiginda gaztelerine digiturku kotuleyen yazılar yazıldı , superligi digiturkten almak için sebep aradı , mahkemelere verdi ama yapamadı. Doğan grubu diyince midem bulanıyor.
    Batsın Dsmart başka bişey demiyorum
    doğan grubu halkı sömürmüştür, halende sömürmektedir.
    Alavareyle dalavereyle para kazanmaktadır.


    +1500
  • Aynen
    Hala ücret istemiyor. Konturlar yada smartpara (para değil!!!)
    quote:

    Orjinalden alıntı: isk0rpit


    quote:

    Orjinalden alıntı: emopi

    Bütün kanallar ömür boyu ücretsiz die bas bas bagiriyordu ilk ciktiginda. Yutturabildigine sattı işte. Müşteride naaptı? Ha bundan sonra ücretsiz izlerim herşeyi diye aldı dsmartı ve dandik uydu alıcısını. Doğanda bunun farkındaydı, reklam stratejisi. Ilk ciktiginda gaztelerine digiturku kotuleyen yazılar yazıldı , superligi digiturkten almak için sebep aradı , mahkemelere verdi ama yapamadı. Doğan grubu diyince midem bulanıyor.
    Batsın Dsmart başka bişey demiyorum
    doğan grubu halkı sömürmüştür, halende sömürmektedir.
    Alavareyle dalavereyle para kazanmaktadır.


    +1500
  • D-smartın kurluş amacı süper lig maçlarını almak.Yanlış hatırlamıyorsam 2010da maçlar yeniden ihaleye açılacak. O zaman anya konya belli olacak. Eğer aydın doğan maçları alamazsa 2010dan sonra dsmartın halini merak ediyorum.muhtemelen lig maçlarını alamayan kapanır gider. Bu arada futbol zartmı smartmı bir kanal var. Orda bir maç seyrettik o ne biçim sunum ne biçim yayın ne biçim reklam anlayışı.Sinir oldum valla. Lig tv bu işi dsmarta göre bin kat daha iyi yapıyormuş meğer
  • quote:

    Orjinalden alıntı: harunoda

    D-smartın kurluş amacı süper lig maçlarını almak.Yanlış hatırlamıyorsam 2010da maçlar yeniden ihaleye açılacak. O zaman anya konya belli olacak. Eğer aydın doğan maçları alamazsa 2010dan sonra dsmartın halini merak ediyorum.muhtemelen lig maçlarını alamayan kapanır gider. Bu arada futbol zartmı smartmı bir kanal var. Orda bir maç seyrettik o ne biçim sunum ne biçim yayın ne biçim reklam anlayışı.Sinir oldum valla. Lig tv bu işi dsmarta göre bin kat daha iyi yapıyormuş meğer


    +1



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi True_Sun -- 18 Aralık 2008; 2:47:14 >
  • 150 tl ye 1 yıllık üye oldum tüm kanallar açık locada oynayan filmlerde birkaç ay içinde sinema tv ye geliyor

    digitürkede üye oldum bu kadar arsız bir platform görmedim şimdi kurtulmaya çalışıyorum resmen insanla dalga geçiyorlar sadece şukadarını söyleyim müşteri temsilcisi ile en az 10 defa görüştüm iptal ettirmek istediğimi belirttim benden habersiz yayını dondurmuşlar şimdi geri açtılar bana söyledikleri mt ye iptal ettirmek için ısrarla söylemem gerekiyormuş yani yalvarmamız gerekiyor

    tüm forumdakilere tavsiyem digitürkten uzak durun d smart aldığınızda hangi kanallar açıksa o kanallar ücretsiz ek paket istiyorsanız yapılan kampanyaları takip ederseniz yaklaşık aylık 12-15 liraya tüm kanalları izleyebiliyorsunuz digitürke sadece lick tv için 55 tl ödemekten iyidir saygılar
  • D-smart'ı Ağustos 2007 den beri kullanıyorum belgesel kanalları iyi.sinema paketini 1 defa 1 aylık kullandım o zamanki kampanyaya 15 kontör ödedim cep telefonundan tahsil edildi.Kontör karşılığında 1 veya 2 ayda bir
    sinema paketleri açtırılabilir.

    Bankasya 1.ligi de unutmayalım benim tanıdığım çok kişi sırf maçlar için d-smart aldı.


    Makina hariç genelde memnunum.
  • Ömür boyu digital platformu 300 lira verip bedava yeni açılacak kanalları da izleyeceğini sanan tüketici kendini uyanık başkalarını aptal sanıyordur...

    Pazarlama modeliydi, ilk açılıştaki kanallar ile sınırlıydı ve piyasaya giriş amacına ulaşan firma artık daha değişik kitlelere, değişik yayın izleyip ücretini ödemek isteyenlere de hitap ediyor.

    Bu uydu işinin duayeni forumlarda defalarca bu konuda D-Smart'ın ipliğini pazara çıkardım, bizzat forum sahibi BT'den uyarılar aldım bu konu ile ilgili yazılarımdan ötürü. Extra bir şey de söylemedim; reel düşünen, hayal kurmayan herkesin görmesi gereken gerçekleri yazdım. Bu forumda da başka yerlerde de eminim yazılmıştır. Hadi onları okumadınız aklınız fikriniz de mi yok? Bir hizmet ömür boyu tamamen bedava olabilir mi? İlla ki ek hizmetler olacak, illaki kanal içerikleri değişebilecek.

    İmzaladığınız sözleşmelere, TV reklamlarına aykırı bir durum yok. Ama tutturmuşsunuz Aydın Doğan sahtekar. Akıl fikire davet ediyorum. Aydın Doğan'a sahtekar diyeceksiniz denilebilecek pek çok konu var ancak D-Smart bunlardan biri değil. 9,90'a digitürk dendiğinde Digitürk full paket mi izliyorsunuz da 330'a D-Smart dendiğinde full herşey olsun istiyorsunuz?

    Aydın Doğan'ın sahtekar olup olmadığını bu konu ekseninde tartışmak fuzuli. Aydın Doğan'a sahtekar demek istiyorsanız daha yaratıcı, daha gündelik hayatınızı ilgilendiren konular açın. Medyasını kendi çıkarlarına kullanmasından bahsedin mesela, gazeteciliğin nasıl paçavra edildiğinden, tekelleşmeden bahsedin...

    İlla D-Smart üzerinden vuracaksanız da Aydın Doğan'ın ilk bu platformu kurarken ki niyetini bilin. Bu platformun kuruluş sebebi D-Tematik kanallarını sıralamada ön sıralara çekip reklam almaktır. Rakipleri kanal listesinde arka sıralara atmaktır. Aydın Doğan medya tekelini pekiştirmektir. Türk Halkının bedava lafını duyunca dayanamayacağını bilen Doğan grubu 3-5 kanalı bedava veririz, kanal listesini sadece bizim ayarlayabildiğimiz receiverları millete satarız dediler. Sizin paranızla kendi kanallarının pazar payını arttırmak için yapmaları gereken yatırımı yaptılar. Buna değinin haklısınız diyeyim, 3-5 kanal ile bu maliyet halka yıkıldı diyeyim. Ama içeriğe girerseniz kuru gürültü yapan, öngörüsüz insanlar olursunuz. Bu cihazı alırken bunu öngörücektiniz ki yanlış bir şey de yok. Ne kanal söz verildiyse açık. 2008 ve öncesi receiver alanlar da halinden gayet memnun. Ben ise benim paramla maliyet düşürmeye çalışan Doğan'ın receiverını almadım, alsam iyi olurdu güzelim belgesel kanalları; çocuk için bir kaç değişik kanal olurdu; bunlara para ödemem gerekmezdi... İçerik eleştirisi ile yapılan hiç bir eleştiriye katılmıyorum... Yanlış düşünüyorsunuz.
  • Hocam son noktayı koymuşsun "tebrik ederim" den başka diyecek bişi bırakmamışsın......
  • bir kere şunu söyleyeyim d-smart kutusunu alınca aylık ücret ödemek zorunda değilsin kendisine ait 12 kadar tematik kanalı weriyo. extra paketler kullanıcının isteğine bağlıdır . kullanıcı isterse açtırır ve izle-öde olayına dahil olur. ha tabi bu durum 2007-2008 kullanıcıları için biraz daha avantajlıonlara 32 kanal bedava. ama onlarda reciver a 350 lira para saydı. sizin o dediğiniz aylık fatura sistemi digitürk te geçerlidir. digitürkte hiçbir pakete üye olmama gibi bir durum yok. aldıysan mutlaka bir pakete üye olacaksın (örn:giriş paketi 9.90 lira.)Dsmartın burda ki yanıltmacası sözleşmedeki ''kullanıcılardan hiç bir ücret talep edilmeyecek,ileride bazı paralı hizmetler olacaktır ancak bu kullanıcının isteğine bırakılacaktır'' sözüdür. bu sözde biz maçların yayınlarını Futbolsmart diye bi kanala koyacaz. onuda aile paketi adı altına parayla satacaz gibi bi anlam yok. bunlar işi bulmuş. ister izle ister izleme diyor adam.adam recivedr aldın diye senden her ay para istemiyor.ama benim paralı kanbalımı izlemek istiyosasn para vereceksin diyor.

    olay budur yani !!!
  • Yaklaşık olarak 10 aydır D-smart kullanıcısıyım. Öyle receiver içinde 300 TL. gibi rakamlar ödemedim. GG sitesinden 180 TL. ye aldım (2006 yılında aldığım normal Next Cihazda bana 180 Tl. ye malolmuştu) ve hiçbir sorun yaşamadan aktivasyonu kendi üzerime çevirdim.

    D-smart 'ı alma amacın kesinlikle futbol için değildi belgesel ve kızım için ekstra çizgi film kanalları için tercih etmiştim iyikide tercihimi bu yönde kullanmışım çokta memnunum... En azından izlediklerim dışında bundan sonra ekstra bir ücret vermeyeceğim.
  • Dsmart 'izle öde' sistemine en açık platform şu anda. Fakat bunu kullanmak için illa ki kendi digitalkutu'larını satmaları bi engel.. Ülkede kaç yüzbin hane'de uydu cihazı var. Bu kişilere kart satarsın mesela belgesel kartı aylık ya da yıllık adam o kartla zaten türksat'ta mevcut ama şifreli olan belgeselleri izler. Hem sen kazanırsın hem de müşteri. Ama ben bi dünya para saydığım receiver'ı çöpe atıp zırt pırt sorun çıkaran o cihaza para falan vermem. Digitürk'ün benim açımdan tek dezavantajı discovery'yi kaptırması oldu. Onun dışında nba tv'si, sinema kanalları, spor ve belgesel kanalları benim için yeterli..
  • yahu ne sanıyorsunuz?...

    adamlar sizin için mi çalışacak?

    arkadaşlar,eğer ikisini de kullanmayan veya ikisinin de kullanım sözleşmesini okumayn konuşmasın.birini kullanıp diğerini kullanmadan nası karşılaştırma yapabiliyorsunuz?
    buraya bilgi almaya geldim ama gördüm ki ağzı olan konuşuyor

    herkes söylediği lafı kanıtlasın...digi nin iptal edilememesi,smart ın reklamları...verdikleri rahatsızlıklar...fiyat listeleri...

    aptalca bi taraf olayına girmeyin...ki adam gibi karşılatırma yapılabilsin...

    eğer biliyorsanız,bunu ıspatlayın..
  • aydın doğan'ı günahım kadar sevmem ama d-smart digitürk ve teledünya ile kaşılaştırılırsa bence en iyisi.akşam gazetesi karamehmet'in normaldir d-smart'ı karalamaları.türksatta zaten izlenecek kanalda kalmadı adam gibi.
  • ilk zaman alanlara gerçekten beleş kanallar,bilsem o zaman alırdım.
  • D-smart dijital platformu aslında bahsedildiği gibi bir aylık ödeme sistemi yoktur.örneğin digitürke abone olduğunuz zaman illaki bir paket açtırmak zorundasın. bknz:9.90 lık giriş paketi.(içinde 4-5 kanal war.)ama D-smartı ilk aldığınızda 12 tane kanal weriyor ( 2007-08) kullanıcılarına aile paketinin yarısı açık.örn: futbolsmart.eğer ki kullanıcı isterse ki bu paralı kanal izlemek istiyorum arıyor müşteri hizmetlerini.1 yıllık paketlerdenbirini seçiyor.bu paketlerde kolaylık olsun diye 12 taksit yapılıyor aylık 20 lira civarında bir paraya denk geliyor. bir karşılaştırma yapacak olursak movie max-movie smart,comedy max-comedy smart,lig tv-futbolsmart,spormax-d spor,türk max-d max aralarında pek bir içerik farkı yok lig tv turkcell süper lig maçlarını yayınlıyor futbolsmart şampiyonlar ligi maçlarını yayınlıyor.movie max film yayınlıyor movie smartta fil yayınlıyor.ve bunda bir zorlama yok illa alacaksın diye. bn şahsen 2010 yılında eğer ki D-smart mçların yayınını alırsa türkiyede patlama olur herkes D-smart alır. ki o zaman da fiyatı bu kadar olmaz. D-smart hani bedavaolacaktı diyenler warya hiçbir halt bilmeden yorum yazıyor. sen kutuyu alınca içindeki kanallar zaten bedava ama senbn illaki paralı kanal izlicem diyosan veriyon parayı açıyolar istemiyosan o kanalları açtırmıyon. ama digiturk te kanal d yi izlemek için bile para istiyolar. ve de ayrıca hiç bir şey olmasabile -smartı görüntü kalitesi için alırım ewde hem digiturk war maçlar için. hemde D-smart war.arada gerçekten çok büyük bir görüntü farkı war. çoğu tv nin HD diye gösterdiği yayını D-smart SD yayında veriyo.-digiturk bulamaç gibi maçlar olmasa hayatta almam.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ugur.de

    D-smart dijital platformu aslında bahsedildiği gibi bir aylık ödeme sistemi y. bir karşılaştırma yapacak olursak movie max-movie smart,comedy max-comedy smart,lig tv-futbolsmart,spormax-d spor,türk max-d max aralarında pek bir içerik farkı yok lig tv turkcell süper lig maçlarını yayınlıyor futbolsmart şampiyonlar ligi maçlarını yayınlıyor.movie max film yayınlıyor movie smartta fil yayınlıyor.


    Siz her 2 platformu da izlediniz mi? Moviemax, Dizimax, Actionmax film ve dizi kanalları ile Digitürk kalite olarak açık ara önde. MGM Movie gibi kanalları saymıyorum. FX kanalı ancak Show Plus ayarında kalıyor. Digitürk film ve dizi içeriği olarak D-Smart'tan kat kat iyi. D-Smart'ın hala Dizimax gibi bir dizi kanalı yok. Sci-fi tarzı bir kanal muhakkak gelmeli ve reklamsız olmalı. Actionmax'de yine D-Smart'da karşılığı olmayan bir kanal. D-Smart sadece Avrupa maçları ve belgesel içeriği ile önde. Gerisi için ise Digitürk şart. Ki digitürk belgesel kanalları Crime Investigation Network, National ve national wild gibi kanallarla yayında. İçerik olarak D-Smart'ı rekabeti arttırıcı bir içerik ile göremiyoruz maalesef.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: engunaydin


    quote:

    Orjinalden alıntı: ugur.de

    D-smart dijital platformu aslında bahsedildiği gibi bir aylık ödeme sistemi y. bir karşılaştırma yapacak olursak movie max-movie smart,comedy max-comedy smart,lig tv-futbolsmart,spormax-d spor,türk max-d max aralarında pek bir içerik farkı yok lig tv turkcell süper lig maçlarını yayınlıyor futbolsmart şampiyonlar ligi maçlarını yayınlıyor.movie max film yayınlıyor movie smartta fil yayınlıyor.


    Siz her 2 platformu da izlediniz mi? Moviemax, Dizimax, Actionmax film ve dizi kanalları ile Digitürk kalite olarak açık ara önde. MGM Movie gibi kanalları saymıyorum. FX kanalı ancak Show Plus ayarında kalıyor. Digitürk film ve dizi içeriği olarak D-Smart'tan kat kat iyi. D-Smart'ın hala Dizimax gibi bir dizi kanalı yok. Sci-fi tarzı bir kanal muhakkak gelmeli ve reklamsız olmalı. Actionmax'de yine D-Smart'da karşılığı olmayan bir kanal. D-Smart sadece Avrupa maçları ve belgesel içeriği ile önde. Gerisi için ise Digitürk şart. Ki digitürk belgesel kanalları Crime Investigation Network, National ve national wild gibi kanallarla yayında. İçerik olarak D-Smart'ı rekabeti arttırıcı bir içerik ile göremiyoruz maalesef.



    şunu unutmayalım ki digiturk 10 yıllık bir platform.D-Smart 2.yılını yeni tamamlıyor.digiturk ilk çıktığı zaman ki hallerini de biliriz.haa tabi şu da varo zaman ki teknolojiyle günümüzün ki çok farklı.ama en azından d-smartı sırf görüntü kalitesi için tercih edebilirim.digiturk gerçekten çok kötü gösteriyo bea.uydusundanmıdır nedir?(eutelsat W3)adamlar öyle kötü görüntüyle türksattaki beleş kanallar için bile 9.90 aylık ödüyosun. bn bu olaya karşıyım. ayrıca dizi kanalı yok diyorsunuz TNT kanalı karal yayında dahi açık olsa bile D-smart bünyesinde çift dil desteği ve kaliteli yayında yani o da bir nevi d-smart bünyesinin kanalı. doğrudur halen çok fark war arlalarında ama gelişimide gözardı etmemek lazım.örn: sinema tv 1-2-aile espn-classic-america bunlar çok önemli kanallar belgesel olarak discovery, national kanallarının çok üstünde . burada D-smartı savunmuyorum.ama yargısız infaz dedikleri bu olsa gerek herkes hani bedava olacaktı-2.teleon wakası. gibi ağır eleştiriler yapınca savunma gerği duydum.şunu bilin ki D-SMART HALEN ÜCRETSİZ.adamlar sizden heray para almıyo ki.örneğin bi bakkala gittiğinizde illa bişi almak zorunda değilsiniz ki. isterseniz bir gofret alır tadını çıkararak yersiniz.yemek istemezseniz almadan çıkarsınız.bu da aynen onun gibi.
  • discovery kanalları ile dsmat 5-0 önde bence AYDIN DOĞANIN yeğeni falan değilim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.