Şimdi Ara

Hani DSMART ücretsiz olacaktı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
11.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Şimdiye kadar D-Smart'ı hiç eleştirmemiştim , adamlarda demişlerdi ''Tüm kanallar ücretsiz ama ileride ücretli kanallar olacak demişlerdi '' ve ne dediyseler onu yaptılar.

    Ama önceden ücretsiz olan bir çok kanalı aile paketine geçirince çok düştü gözümde.Acaba D-Smart'ı ilk alanlar halen ücretsiz olarak izliyorlar mı bu kanalları ? Yoksa yazıklar olsun D-Smart.

    Ben Digiturk sahibiyim görüyoruz Moviemax'deki , Goldmax'deki 5.sınıf filmleri. haftada 10 kaliteli film ancak yayınlanıyor.Dizi kanallarına bir şey demiyorum , oldukça iyi.Belgeselleride çok zayıf kalıyor , tahattüt bitsin hemen direk D-Smart'a.
  • Benim bir akrabam ilk çıktıgı zamanlarda almıstı D-Smartı. O zman açık olan kanallların hepsi su anda acık. Discovery, animal planet, Futbol Smart vs. Sadece yeni eklenen kanallar onlarda çalışmıyor.

    Aslında adamlar yalan soylemedi. Su tarıhe kadar uye olan herkeste Su an acık olan kanalların hepsi acık olacak kapanmayacak dedıler. Öyle de. Aksi durum yok bence.

    Bu sene ben de D-Smart ın Aile Paketi + ADSL kampanyasından faydalanacagım.Ayda 39.90 TL . Zaten Internete 29TL hep veriyordum. Şimdi 2 yıl ücret vermeyeceğim nete. D-Smart 10 TL ye gelmıs olcak bana. Avantajlı bır kapmanya. Bir de yanına elimdeki mevcut Lig Tv nın fıyatını asağı çekebilirsem onu cekip ikisini de kullanacgım. Olmadı Digi yi iptal edip sadece D-Smart kullanacagım.
  • D-smart her geçen gün kanallarını paralı yapıyor örneğin mesela mayısta aldınız futbolsmart açık hoooopp !! haziranda aldınız futbolsmart paralı oldu. ne o mayısta alana futbolsmart açık kalıyo haziranda alan para ödüyor.(ama kesinlikle mecburi değil isteğe bağlı) 2008 model reciver' lerde çoğu kanal açık yani beleş. ama 2009 da paket sistemi çıkardılar 2009 da alanlar 2008 model alanlardaki kanalları izlemek için paket açtırıyolar bu bana saçma geliyor.bir de şimdi yeni kanallar gelcek diyolar maçlarda o kanalların birinde paralı olacakmış. tüm kullanıcılara.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ugur.de

    D-smart her geçen gün kanallarını paralı yapıyor örneğin mesela mayısta aldınız futbolsmart açık hoooopp !! haziranda aldınız futbolsmart paralı oldu. ne o mayısta alana futbolsmart açık kalıyo haziranda alan para ödüyor.(ama kesinlikle mecburi değil isteğe bağlı) 2008 model reciver' lerde çoğu kanal açık yani beleş. ama 2009 da paket sistemi çıkardılar 2009 da alanlar 2008 model alanlardaki kanalları izlemek için paket açtırıyolar bu bana saçma geliyor.bir de şimdi yeni kanallar gelcek diyolar maçlarda o kanalların birinde paralı olacakmış. tüm kullanıcılara.


    paralı değil, faturalı değil yahu sallamayalım..

    smart parayla alıyorsunuz yeni para birimimiz haberiniz yok mu..




  • yalan oldu
  • Eski Digiturk üyeleri söylesin bakalım digiturk ilk çıktığında ödedikleri aylık aidat ne kadar?
    ve şimdi ödedikleri aidat ne kadar? Hesapları yaptığınızda aslında dsmart'a ödenen ve ödenecek paradan çok daha fazla para ödediğinizi anlayacaksınız. Digiturk çıktığında müşterilerinden o gün şartlarında o kadar fahiş fiyatlar aldı ki şimdi dsmart çıktığında dsmarta geçen müşterilerini geri alabilmek için fiyatlarını çok düşük seviyeye çekti... Digiturkten dsmart'a geçen kanallarda cabası zaten. Rekabet her zaman iyidir... Dsmart olmasa digiturk'ün aylık aidatları şu anda 55-60 ytl civarında olacaktı hesaplayın ve sonucu görün... O günleri görseydik digiturk abonelerini görmek isterdim

    ben bir dsmart abonesiyim gayet memnunum. Tabi ki adamlar amme hizmeti vermiyorlar Dsmart ticari bir işletme bazı şeylerin belli bir ücreti olacak. Ama istemezsen almıyorsun zorla vermiyorlar yani



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPEEDY85 -- 9 Temmuz 2009; 10:56:38 >




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.