Şimdi Ara

HANİ BU TAKIM ÇOK SIKI ANTRENMAN YAPIYORDU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HANİ PEREIRA 1 ANTRENMANA BİLE KATILMAYAN KİŞİYİ İLK11 DE OYNATMIYORDU.

Hani çok ağır antrenmanlarımız geçicek deniyordu ,

herkesten 1 ay önce hazırlık kampına başladık takımda 2 tane 11 çıkabiliyor rotasyon sorunu da yok ama takımda kimse koşmuyor caner bile artık kaybettiği toplarda geriye dönmemek için ya adama kayıyor ya da kendini yerde bırakıyor

nani denilen adam canerin önündeki bütün topları alarak canerin de performansını düşürüyor aldanmayınattığı gollere hiçbirvarlığı yok.

NE ÇABUK UNUTTUK ERSUN YANAL ZAMANINDAKİ FUTBOLU EYY FENERBAHÇE AHALİSİ

ERSUN YANALIN KIYMETİNİ BİLELİM

• asıl siz vitor'un kıymetini bilin,ersun madem iyi bu kadar ne diye avrupa dan teklif gelmiyor da yorumculuk yapıyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takım berbat takım. 2 futbolcu alındı diye göklere çıkarmayın takımınızı.

• Cenk tosu > rvp
    Olcay> nani

• quote:

Orijinalden alıntı: potur

Cenk tosu > rvp
    Olcay> nani

bu arkadaşı bloklayın,zira kendisi troll değil gerçekten kafa yapısı böyle işliyor,hani şaka yapıyor falan sanmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

quote:

Cenk tosu > rvp
    Olcay> nani

bu arkadaşı bloklayın,zira kendisi troll değil gerçekten kafa yapısı böyle işliyor,hani şaka yapıyor falan sanmayın

Seni bloklayalım olmaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain Gerrard

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

quote:

Cenk tosu > rvp
    Olcay> nani

Seni bloklayalım olmaz mı?

sen kaybedersin güzel kardeşim :) fenerbahçemin başarısını istediğim için troll ilan edildiysem bu benim suçum değil,nasılsa sene sonu herkes lord joker haklıymış diyecek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Cenk tosu > rvp
    Olcay> nani

Bu kafaya ulaşmak için ne içmek gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SetrekiaN

quote:

Cenk tosu > rvp
    Olcay> nani

Bu kafaya ulaşmak için ne içmek gerekiyor?

Ayran

• Bu şovmenin antreman falan yaptırdığına inanmıyorum ben.
  • sek tiner sanırım
  • quote:

Cenk tosu > rvp
    Olcay> nani

Seni seviyom potur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DigitialMilitia

quote:

Cenk tosu > rvp
    Olcay> nani

Seni seviyom potur

Recep gibi olmasin

• Adama Mourinho muamelesi yapıldı. Bu ülkede futbolcuların antreman yapıldığı sanılıyor. Lakin durum öyle değil. Eğer sen bu ülkede futbolcuları ağır antremanlara tabii tutarsan futbolcular senin kuyunu kazar. Bizim futbolcularda çalışma azmine, taktiğe dayalı anlayış yok. Ülkenin en iyi teknik adamı sayılan Terim bile antreman ve taktik konusunda bir haber. Veriyor gazı çıkarıyor takımı sahaya. Sen gider futbolculara günde çift idman üstüne kondisyon yüklemesi için ekstra antreman yaptırırsan kuyunu kazarsın.

Mesela Hamza öyle mi. Adamın ne bir taktik anlayışı, ne futbolcu psikolojisi, ne de rakibi analizi var. Futbolcusunun morali düşmesin diye gerekli bölgelere transfer bile istemedi düşünün. Diego Simeone bizim en az 10 15 maçımızı izleyip analiz yapmıştır, Hamza ise Atletico Madrid'in sadece haftasonu maçını canlı izlemiştir. Gol lazım diye Umut Bulut sokan bir adam ne de olsa. Neyse konuyu daha fazla uzatırsam konu Vitor'dan Hamza'ya doğru kaymış olur.

Ama şunu diyeyim sahanın en çok koşan oyuncularından biri olan Caner bile küsmüş bir şekilde oynuyorsa bunun sebebi kesin ağır idmanlar ve gereksiz kondisyon yüklemesidir. Türk oyuncular bunu kaldıramaz birader.

• aragones geldiği yaz volkan fbtvye konuşmuştu antreman sonrası ben böyle ağır antreman gormedim bu sene 10 15 puan farkla şampiyon oluruz demişti o sezonu hatırlatıyor bana bu sezon.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.