Şimdi Ara

Hangover Tarzında Film Önerisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
4.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Şu aralar moralim yerlerde, geçen güne kadar ev kalabalık, muhabbet güzel, keyifler yerindeydi. Bugün milleti yolcu ettik, kaldık yine tek başımıza. Yalnızlık hissi tavan yapınca, moral de yerlerde tabii.

Herneyse, Hangover 1 ve 2'yi izleyip gerçekten keyif almıştım, filmden sonra inanılmaz mutlu hissetmiştim.

Oturdum şimdi bu tarz bir kaç film daha arıyorum, mutlu hissettirecek, gaza getirecek; ne bileyim işte keyfimi yerine getirecek bir film. Moralimi biraz düzeltmeye yardım etsin yeter.

Önerilerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akindofmagic -- 16 Temmuz 2012; 2:20:51 >

• git başımdan
    güzel filmdir tavsiye ederim
  • Budala Dedektif 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: akindofmagic

Merhaba arkadaşlar. Şu aralar moralim yerlerde, geçen güne kadar ev kalabalık, muhabbet güzel, keyifler yerindeydi. Bugün milleti yolcu ettik, kaldık yine tek başımıza. Yalnızlık hissi tavan yapınca, moral de yerlerde tabii.

Herneyse, Hangover 1 ve 2'yi izleyip gerçekten keyif almıştım, filmden sonra inanılmaz mutlu hissetmiştim.

Oturdum şimdi bu tarz bir kaç film daha arıyorum, mutlu hissettirecek, gaza getirecek; ne bileyim işte keyfimi yerine getirecek bir film. Moralimi biraz düzeltmeye yardım etsin yeter.

Önerilerinizi bekliyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_48403693/tm.htm

• jackass i izle moralin düzelir.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drake Ramoray -- 19 Temmuz 2012; 0:00:03 >
  • Euro Trip bayağı eğlenmiştim izlerken.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KOMEDİ FİLM ÖNERİSİ
    12 yıl önce açıldı
    Komedi Filmi Önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• Aynı Hangover ama burda bir türlü işler toparlıyamıyorlar gittikçe sıvıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sherlock -- 19 Temmuz 2012; 0:59:25 >
  • zach galfiniakis ya yeni cikti piyasaya ya da uzun zamandir biz farkedemedik kendisini. bu adami bence yakin takibe alip bizi de bilgilendirebilirsin hocam.
  • Tropic Thunder'ı tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • patrondan kurtulma sanatı
  • quote:

Orijinalden alıntı: LεhV™

patrondan kurtulma sanatı

Evet Jennifer'ın filmleri güzel oluyor. The Switch'i şiddetle tavsiye ederim. İçinde biraz Romantik-Komedi var ama kesinlikle izlemelisin çok güzel film. ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grown Ups, Just Go With It.

• Hangover'da oynayan Zach Galifianakis bu filmdede var ve tip olarak rol olarak hiç değişmemiş tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.