Şimdi Ara

Hangisni alırdınız?Saxo vts vs 206 gti '99

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ??? evt megan ı eledik...buldugumuz saxo da vts deilmiş dolayısyla şimdi eski vts ten bulucaz herhal..ancak bitane gti var ortada bakalım aklım karıştı ayrdım edin lütfen 206gti için çok takla atıyor deniliyor of içim daraldı..

• kesinlikle 206 düşünmem bile
  • GTi ..
    bir de yedek parçacıdan arka farları aldınmı tamamdır ;) sonra modifiye edersin :)
  • dusunmeden 206gti derim saxolar eskıdı artık
  • keratakit neresini vote yapacaz
  • 206 fiyat/performans oran? yuksek bir araba bulabilirsen temiz bir 205 gti 1.9 al ve keyfini c?kar. Ama bu 3 otomobilde bence hicbiri guvenli araclar degiller. Yedekparcada ise orjinal yedek yerine Frans?z yan sanayi veya ?spanyol yan sanayi kullanmak ekonomik olur. (Peugeot ve Citroen lerin guzel yan?.)
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by parextde</i>
    <br />206 fiyat/performans oran? yuksek bir araba bulabilirsen temiz bir 205 gti 1.9 al ve keyfini c?kar. Ama bu 3 otomobilde bence hicbiri guvenli araclar degiller. Yedekparcada ise orjinal yedek yerine Frans?z yan sanayi veya ?spanyol yan sanayi kullanmak ekonomik olur. (Peugeot ve Citroen lerin guzel yan?.)
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    205 in keyfini nasıl çıkartıcam abi tamirden çıkamam bu saatten sonra 205 alırsam...ucuz bişi bakıyor olsam zaten suzuki swift gti alırım 10milyar altında başka hiç bir arabaya bakmam saxo vtr dışında...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ikisi de gözümde zerre değeri olmayan seçenekler...
    hele Peugeot 206... Öğğğ!
  • kesinlikle 206 tabii ki
    ah hayallerimdeki araba
  • 206'nın güzel bir özelliğini söyle bana;
    sağlam mı?
    atak mı?
    gelişmiş bir teknoloji mi kullanıyor?
    yalıtımı iyi mi?
  • ne alsın 3.20 ci felan mı?
  • boşver vts gti
    vtec rulezz
  • ya honda en tenekesi..206 gti ın kasası vts den daha saglam gibi görünüyor bana en azından görüntü öyle ayrıca daha yeni araba..
    bunlara bile para çıkışmıyo gibi...bizde biliriz 330ci almayı yada slk tt vs...
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by keratakit</i>
    <br />ya honda en tenekesi..206 gti ın kasası vts den daha saglam gibi görünüyor bana en azından görüntü öyle ayrıca daha yeni araba..
    bunlara bile para çıkışmıyo gibi...bizde biliriz 330ci almayı yada slk tt vs...

ama motor konusunda hondanın ustune pek yoktur bence hem kalıtelı hem dayanıklı hemde performanslı.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by IMID</i>
    <br />ne alsın 3.20 ci felan mı?
    ben ööle demedim ki ya şimdi bir kere kasa sağlam görünüyor diye sağlam olacak değil
    sonra o sınıfta ona basan bir sürü araba var
    audi a3 1.8t sport
    honda civic (hani şu iki kapılı olan varya ondan)
    seat leon cupra
    wv golf (tamam biraz pahalı)
    .....
    böyle uzayıp gider bunların birçoğu kendini kanıtlamış arabalar diye düşünüyorum

saygılar[deal]

• yahu golf nereye basıyo?anlamadım hem nasıl mantık ...tamam biraz pahalı demişsin bide sanki fark 30-40dolar.ciddi düşünenler ve bilenler uardım etsin lütfen..laf olsun torba dolmasın...suanda bunlardan birini almayı düşünüyoruz...30milyarımız olsa gidip audi almam heralde s3 filan olmadıkça...alfa gtv spide veya 156ts filan alırım...yada ne bilim slk filan..Azrael bilmiyorsan sanada yardımcı oluiim..honda vti vtec 7.7 saniyede çıkıyo 100'e saxo vts 7.6sn de hemde 40beygir daha az olmasına karşın artı tabikide citroen daha saglma olma ihtimali var..
  • ya genelde türkiyede insanlar bir şeyi alınca suyunu çıkarıyorlar bu 206 için geçerli şahsen sevmiyorum çünkü fransız arabalarını sevmiyorum audi rulzzzzzzzzzzz
  • saxolar ker.anede kaldı hoca :)))))) 206 tabii ki
  • New honda civic HB. bence..yok olmaz diyosan 206 Gti çok pis gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erginates

New honda civic HB. bence..yok olmaz diyosan 206 Gti çok pis gidiyor.
    sakso alin hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.