Şimdi Ara

hangisini tercih etmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-2010-model-otomatik-31.000-km-kazasiz-fiat-bravo-120405457/detay şuan bu araçlara yeni göz atmaya başladım arkadaşlar bu konuda bilgisizim
    aracın otomatik olması şart lpgli olabilir sıkıntı yok
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-volkswagen-jetta-1.6-comfortline-otomatik-2008-124837233/detay/ 2. seçenekde budur arkadaşlar hangisine binilir ne diyorsunuz bu araçlara 25-35 bin tl arası parasını hakeden bir araç arıyorum açıkcası

• sana tek birşey söyleyeceğim.her iki aracında kapısını bir kaç kez aç kapa.çıkan sese kulak ver.doğru yolu kesin ve net bulacaksın.(ipucu: vw)
  • quote:

Orijinalden alıntı: command3r

ben olsaydım bravoyu seçerdim neden

-jettada lpg olması içime sinmedi açıkça alışveriş merkezine gittiğini düşün lpg forsu düşürür
    -bravonun km'si daha düşük
    -bravonun ikinci eli jettadan az olabilir ama kalite bakımından bence aynı bu da sana bağlı hb araba mı istersen yoksa sedan mı
    -jettayı galeri satıyor bravo sahibinden galericilere ne kadar güven olur?
    -bravo daha sportif bir araç

bence bu kriterlere göre bravo alınmaya değer

kesinlikle haklısın hocam dediğinde avm ye gitsek forsu düşerecek şimdi durum böyle olunca karasızlığımda devam ediyor bravo güzel araç tek sıkntı hb olması ve dediğin gibi jettanın 2. elleri hep galericilerin elinde sahibinde bulduğum en temizi 3 parça lokal boyalıydı

• hb istemiyorum hocam jettanın bagajına tüpü koyunca bayağı bir boş alan kalıyor ama aynı paraya 2010 bravaya da binmek cezbetmiyor değil eğer bravaların bagaj hacmi fena değilse yinede düşünebilirim konforu çok hoşuma gitti açıkcası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangisini önerirsiniz?
    11 ay önce açıldı
    Hangi aracı tercih etmeliyim?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.