Şimdi Ara

Hangisini seçmeliyim (Resimli Notebook)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Mesut abiyede gönderdim ASUS yeterli senin için dedi.

Toshiba Satellite M50-A-11H(W8)

Asus X550LB-XO024H(W8) Mesut abinin seçtiği.

Notebookların arasındaki tek fark 2 gb ram 249 tl civarı ama Mesut abinin tercihi ASUS oldu. Bundaki etmen ram mi yoksa asusu dayanıklığı ve ad yapmış olması mı siz ne düşünüyorsunuz?

ek olarak kullanılacak programlar:(Visual Studıo 2013, Adobe serileri(photoshop cs6, Dreamweaver CS6 , after effects vb. ) birkaç grafik tasarım 3 boyut modelleme filan. )

Programları tam kapasite çalıştırması gerekmez şimdilik rahat işlem yapabiliyim o yeter bana.
    Lütfen düşüncelerini yazar mısınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: st1118

Mesut abiyede gönderdim ASUS yeterli senin için dedi.

Notebookların arasındaki tek fark 2 gb ram 249 tl civarı ama Mesut abinin tercihi ASUS oldu. Bundaki etmen ram mi yoksa asusu dayanıklığı ve ad yapmış olması mı siz ne düşünüyorsunuz?

ek olarak kullanılacak programlar:(Visual Studıo 2013, Adobe serileri(photoshop cs6, Dreamweaver CS6 , after effects vb. ) birkaç grafik tasarım 3 boyut modelleme filan. )

Programları tam kapasite çalıştırması gerekmez şimdilik rahat işlem yapabiliyim o yeter bana.

ben o asus modelin 4500u 740m lisini almıştım sana şöyle söyleyeyim , anamı ağlattılar , şuanda yeni bilgisayar aldım , onboard ekrankartlı laptop orada yazan gtnin sonunda x olmadıktan sonra bilemiyorum baktım senin için 740m den başka ati rakip çıkarmamış çıkarsa da hep kulvar dışı darboğaz olmuş.
    sana söyleyeceğim şu ki ilerde biri foruma yazmıştı dersin , öyle bir laptop al ki ilerde parçalarını değiştirebilme imkanın olsun , boşa para harcama monster kasalı bir laptopa yönel

• maalesef türkiyede satılan çoğu 740m 128 bit değil, 64 bit ve bunu satarken söylemiyorlar.sorunuza gelirsek bende asus'u terich ederdim ve o fiyat farkına hemen bir 120 gb ssd alırdım, dediğiniz işleri yaparsınız oyunları low-medium ayarlarda da rahatlıkla oynarsınız (64 bit), eğer 128 bit se zaten konuşmaya gerek yok.

Bu notebook hakkında ne düşünüyorsunuz peki ?

Orijinalden alıntı: tricore

quote:

Orijinalden alıntı: st1118

Mesut abiyede gönderdim ASUS yeterli senin için dedi.

ben o asus modelin 4500u 740m lisini almıştım sana şöyle söyleyeyim , anamı ağlattılar , şuanda yeni bilgisayar aldım , onboard ekrankartlı laptop orada yazan gtnin sonunda x olmadıktan sonra bilemiyorum baktım senin için 740m den başka ati rakip çıkarmamış çıkarsa da hep kulvar dışı darboğaz olmuş.
    sana söyleyeceğim şu ki ilerde biri foruma yazmıştı dersin , öyle bir laptop al ki ilerde parçalarını değiştirebilme imkanın olsun , boşa para harcama monster kasalı bir laptopa yönel

hocam sende bendensin 1 yıl sonra falan 4.000tllik bir gamebook düşünüyorum

A.Einstein

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi Laptop'u Almalıyım
    11 ay önce açıldı
    Yardım!!!Hangisini Almalıyım!!!
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.