Şimdi Ara

Hangisini Seçmeli? Canon A590IS:::Canon Ixus 870is:::SonyW180

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sony w180 ve a590ıs yi 350 liraya sıfır garantili
    2.el yada yurtdışı ixus 870is 350-400 lira arası fiyatlara

makineler arasında kaldım burada yapılan uzman yorumlarına karşılık karar vereceğim.

Lütfen yorum yaparken sebebini belirterek yorum yaparsanız sevinirim marka fanatikleri yorum yapmasın mümkünse özellikle sony w180 ağır basıyor yaptığım foto incelemelerine göre aradığım özellikler gündüz ve gece çekimlerinin kalitesi ve video kayıt kalitesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax50 -- 26 Ekim 2009; 14:39:40 >

• ixus makinayı diğerlerinden ayrı tutmak istiyorum zaten arada bariz fiyat farkıda vardır eğer bütcen 350 civarıysa o zaman iki seceneğin var o iki secenekte sony tavsiye ederim zaten canon a serisi ile canon ixus arasında dağlar kadar fark vardır önemli olan sana ne icin lazım olduğu ve bütcenin ne olduğu
  • dağlar kadar fark yok fiyat olarak üçünüde aynı paraya alıyorum sadece ixusu yurtdışı alıyorum.arada dağlar kadar fark yok lütfen makineleri kullanan arkadaşlar yorum yaparsa iyi olur ixus ile a590 arasında foto farkı yok gibi
  • iki makine 350 ixus ta 700 tl civarı sen hepsini bedavayada alabilirsin ben piyasa fiyatlarını söylüyorum makinayı kullanan arkadaslar yorum yapsın diyorsun bir markayı kullanan tüm serileri kullanmak zorunda değilki fikir istedin bizde yazdık zaten sen ixus la a590 arasında fark yok diyorsun ben konusulacak birsey yok demekten başka birsey diyemiyorum istersen yazdıklarımıda silebilirsin bol şanslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: bamsi_beyrek

iki makine 350 ixus ta 700 tl civarı sen hepsini bedavayada alabilirsin ben piyasa fiyatlarını söylüyorum makinayı kullanan arkadaslar yorum yapsın diyorsun bir markayı kullanan tüm serileri kullanmak zorunda değilki fikir istedin bizde yazdık zaten sen ixus la a590 arasında fark yok diyorsun ben konusulacak birsey yok demekten başka birsey diyemiyorum istersen yazdıklarımıda silebilirsin bol şanslar

niye kızıyorsun kardeş ben bu üç makineyi kıyaslayın diyorum ve sebeblerini yazmanızı rica ediyorum.ben fiyatları göz önünde bulundurmayın diyorum doğru ixus tr de dediğin fiyatta ama ben 3 makineyide aynı fiyattan alma şansına sahibim bunu gözönünde bulundurarak yorumlar bekliyorum saygılarımla
  • ben kızmıyorum niye kızayım burda herkes yardımlasıyor bende kombi alacağım ve tüm önerileri dikkatle okuyorum yalnız şöyle biryanlıslık olmus galiba sen başlıkta ixus 95 yazmıssın ama mesaj iceriğinde ixus 870 yazıyor ben ixus 870 göre yorum yaptım
  • Kardeş bu dediğin modelleri kullanmadım ama yinede tavsiyede bulunmak istedim.
    Bence bu saydığın modellerin içinde canon ixus870 i tercih etmelisin fakat ben sana bu saydıklarının haricinde bir model alabilme imkanın varsa eğer canon SX200 IS yi tavsiye ederim her yönden çok iyi bir makine.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fujifilm Hs20 Exr Nasıldır ?
    14 yıl önce açıldı
    canon sx130 kullanıcıları
    15 yıl önce açıldı
    Nikon Coolpix S230
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • doğrusu ixus 870is
    350 liraya yurtdışı buldum foto kalitesi olarak ixus ile a590 arasında pek fark bulamadım manuel ayarlar a590 ı öne çıkarıyor hafiflik ve estetik olarak ixus çok üstün lakin kalem pil kullanamaması bana göre eksisi
    şimdi kafam iyice karıştı panasonic tz7 de işin içine girdi.Şimdi şöyle diyeceksiniz biri 350 lira biri 700 lira farklı kulvarların cihazları ama baktığım zaman yabancı forumlarda a590is çok başarılı bulunuyor benide manuel ayarları cezbediyor ilerde slr makine almadan manuel ayarları kullanarak bazı şeyleri öğrenebilirim.
    Neyse birazda tz7 yi araştırıp akşama kadar kararımı vereceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolyo

Kardeş bu dediğin modelleri kullanmadım ama yinede tavsiyede bulunmak istedim.
    Bence bu saydığın modellerin içinde canon ixus870 i tercih etmelisin fakat ben sana bu saydıklarının haricinde bir model alabilme imkanın varsa eğer canon SX200 IS yi tavsiye ederim her yönden çok iyi bir makine.

Kardeş teşekkür ederim gg da yurtdışı 600 liraya buldum bu makineyi çok güzel bir alet bunuda araştıracağım
  • quote:

madmax50

Kardeş teşekkür ederim gg da yurtdışı 600 liraya buldum bu makineyi çok güzel bir alet bunuda araştıracağım

Rica ederim kardeş ne demek. Yurt içi garantilisi de zaten 800 lira civarında var fotografium.com da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolyo -- 26 Ekim 2009; 15:19:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.