Şimdi Ara

hangisini değiştirmem lazım ^^

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaf ßenim Pc aşırı yawaş Ko Oynarken Cok Kasıor Gate'den Gecmem fiLan rahat 2 3 dakikayı buLuyor.
    ekran kartım 64- işLemci 256
    Hangisini yükseLtmem gerek Normal bi pc ye Kavuşmam icin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmiRLééBæCKk -- 30 Temmuz 2007; 18:06:03 >

Orjinalden alıntı: ksk_lee18

Yaf ßenim Pc aşırı yawaş Ko Oynarken Cok Kasıor Gate'den Gecmem fiLan rahat 2 3 dakikayı buLuyor.
    ekran kartım 64- işLemci 256
    Hangisini yükseLtmem gerek Normal bi pc ye Kavuşmam icin?

işlemci 256???

o ram olmasın?
    Ekran kartı kare sayısında ve görüntü kalitesinde önemli işlemci ve ram oyuna giriş çıkış hızları ayrıca müzik falan açıyorsan arka planda onlar içinde arttırman gerekli.
    Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın...
  • işlemci derken ram'i kastetmiştim yanlış mı ifade ettim
    512 ram 256 ekran kartı nekadara patLar acaba:S
  • bak bu gibi konular için en üstteki "Dahili bileşenler"bölümünü kullanabilirsin orda daha iyi yardımcı olurlar.üstelik kendi başına bişey yapma mutlaka kazık yersin pc'den anlayan bi akrabana söyle o sana istediğini alır
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.