Şimdi Ara

Hangisini Almalıyım (Uygun Bütçeli Laptop Önerileri)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. 2000-2300 bandında laptop alacağım. Kullanım amacı biraz grafik, biraz oyun diyelim.
    2 tane makul ürün buldum.

1. Asus: Asus i5 7200U + 4 GB DDR4 + 930MX

2. Acer: i5 7200U + 4GB DDR4 + 940MX + 500GB

Durum şöyle ki; Acer laptopta Optik Sürücü yok. HardDisk 500 GB. Yani SSD takma olanağım sıfır, fakat ekran kartı 940MX.
    Asus'ta ise SSD takma olanağım var, HardDisk 1 TB, ekran kartı 930MX ve ısınma problemiyle karşılaşma riskim kasa yapısından dolayı daha yüksek.
    İkisininde belleği 4 GB 2133 Mhz DDR4, 8 GB 1600 Mhz DDR3 olsa daha iyi olabilirdi tabi.

930MX - 940MX ikiside 2 GB ve GDDR5'e sahip. FPS farkları uçurum denmez fakat low grafiklerde açacağın oyun için yaklaşık 8-20 fps arası fark bulunmakta.

Sizin görüşleriniz eşliğinde seçim yapmanın daha doğru olacağını düşündüm, şimdiden teşekkürler.

NOT1: Bütçeyi yükseltme şansım malesef yok. Hiç mi yok, evet hiç yok.
    NOT2: 7200U çöp diyecek arkadaş varsa alınteriyle bu kadar oluyor şimdiden cevabını vereyim.

• 6 aylık gtx li asuslar var. Garantili. Sahibindende istersen onlara bak. Kendi şehrinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ssd takcaksan ilerde yani önemliyse asus. değilse acer.
  • madrid2017 kullanıcısına yanıt
    hocam izmirde bulamadım gtx serisi ikinci el. bilirsiniz ki ülkemizde ikinci el biraz piyango artık, yağlayıp cilalayıp sıfıra yakın fiyatından satmak meşhur oldu. en azından adıma faturalı makine almak daha mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dörtbir

hocam izmirde bulamadım gtx serisi ikinci el. bilirsiniz ki ülkemizde ikinci el biraz piyango artık, yağlayıp cilalayıp sıfıra yakın fiyatından satmak meşhur oldu. en azından adıma faturalı makine almak daha mantıklı.

Haklısınız. Yabancıdan 2. El almak riskli ülkemizde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.