Şimdi Ara

hangisini almalıyım !!! asus mu lenovo mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-z580-59-352526-8gb-notebook-urun9013.html

http://www.pcdepo.com/asus-k55vj-sx031d-8gb-notebook-urun8678.html

bu ikisi arasında kaldım kasa kalitesi , ısınma , windows kurulumunda sıkıntı gibi konularda hangisi beni yanıltmaz yorumlarınızı bekliyorum.

• güncel
  • lenovolarda ekran kumlanması çıkabiliyormuş. bana o asus modelinde de çıkmıştı iade ettim. ne alırsanız alın bu hususa dikkat edin derim ben. kendin bir bakıp inceleyip öyle almanızı tavsiye ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weros -- 26 Şubat 2013; 11:10:57 >
  • Lenovo z500 ekran kartiyla daha iyi olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: weros

lenovolarda ekran kumlanması çıkabiliyormuş. bana o asus modelinde de çıkmıştı iade ettim. ne alırsanız alın bu hususa dikkat edin derim ben. kendin bir bakıp inceleyip öyle almanızı tavsiye ediyorum

elden mi alim gidip onu mu söylediniz hocam
  • quote:

lenovolarda ekran kumlanması çıkabiliyormuş. bana o asus modelinde de çıkmıştı iade ettim. ne alırsanız alın bu hususa dikkat edin derim ben. kendin bir bakıp inceleyip öyle almanızı tavsiye ediyorum

Peki tam olarak nasil anliyabiliriz kumlanma olup olmadigini?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akpinartalip

quote:

Peki tam olarak nasil anliyabiliriz kumlanma olup olmadigini?

ekrana dik değilde sanki 3 arkadaş bakıyormuş gibi farklı açılardan bakın üstten bakarsanızda olur, görüntüde nemliymiş gibi kumluymuş gibi kısacası renk kayması değil ama temiz olmayan bir görüntü farkedeceksiniz. normalde en fazla renk kayar o da monitörün özelliğidir normaldir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hp mi, lenova mı?
    geçen yıl açıldı
    hangi DELL'i almalıyım?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bhawk

quote:

elden mi alim gidip onu mu söylediniz hocam

elektronik şans işi, uygun bulabiliyorsanız veya internet sitesini açan firma şehrinizde ise elden almanız daha garanti olur. webden alırsanız 1 hafta keyfi değiştirme 1 ayda servis raporuyla değiştirme şansınız var. ama alacağınız site nasıl bir politika izliyor araştırın. benim kumlanma olan k55vj sx031 laptopumu asus servisi bu ürüne müşteri memnuniyeti nedeniyle doa raporu yani değişim raporu vereceğiz ama gelen ürün gene aynı olursa bir işlem yapmayız dedi. bastırsam yaptırırım ama paramla niye rezil olayım. para iadesi için uğraşıyorum şimdi aldığım site öğleden sonra sizi arıcaz dediler bekliyorum hala.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weros -- 26 Şubat 2013; 12:32:12 >

• TeknolojiManya Teknoloji Marketinde Fırsatlarla dolu Notebook günleri başlamıştır.
    639 TL den başlayan inanılmaz fiyatlarla karşınızdayız.Aşağıdaki adresten inceleyebilirsiniz...
    http://www.teknolojimanya.com/notebook/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.