Bildirim
Hangisini Almalıyım ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
soruya net bir cevap vermek mümkün değil
2 markada da hangi modeli düşünüyorsanız modelleri belirterek yazın
modeller arasında işlemci ram ekran kartı farkı varsa marka önemi ortadan kalkar..
yani 2 marka arasında modellere bakmadan şu iyi bu kötü diyemeyiz yani Mercedes mi iyi Renault mu gibi bir soruya 100 kişinin 99 unun vereceği cevap bellidir ama bilgisayarda böyle bir şey yok
sadece düz mantıkta kendi adıma şunu diyim aldığım asuslarda hep sorun yaşadım ama şu an bu mesajı bile lenovo dan yazıyorum yani lenovo derim:) ama tabii ki muadili bir asus ile karşılaştırdığımda:) -
quote:
Orijinalden alıntı: atillagur
soruya net bir cevap vermek mümkün değil
2 markada da hangi modeli düşünüyorsanız modelleri belirterek yazın
modeller arasında işlemci ram ekran kartı farkı varsa marka önemi ortadan kalkar..
yani 2 marka arasında modellere bakmadan şu iyi bu kötü diyemeyiz yani Mercedes mi iyi Renault mu gibi bir soruya 100 kişinin 99 unun vereceği cevap bellidir ama bilgisayarda böyle bir şey yok
sadece düz mantıkta kendi adıma şunu diyim aldığım asuslarda hep sorun yaşadım ama şu an bu mesajı bile lenovo dan yazıyorum yani lenovo derim:) ama tabii ki muadili bir asus ile karşılaştırdığımda:)
Hocam markaların üstünde link var modelleri belli yani :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Up
Up
pardon hocam dikkat etmemişim :)
ben olsam lenovo yu alırım. SSHD olması güzel bence benim şu an kullandığım bilgisayarda Lenovo ve 8 gb sshd var Windows açılışta çok hızlı programların ayrıca açılmasına da hız katıyor.
işlemcilerde aşşa yukarı aynı gibi
malzeme kalitesi de çok iyi lenovo da..al lenovo yu keyfine bak:) -
quote:
Orijinalden alıntı: atillagur
pardon hocam dikkat etmemişim :)
ben olsam lenovo yu alırım. SSHD olması güzel bence benim şu an kullandığım bilgisayarda Lenovo ve 8 gb sshd var Windows açılışta çok hızlı programların ayrıca açılmasına da hız katıyor.
işlemcilerde aşşa yukarı aynı gibi
malzeme kalitesi de çok iyi lenovo da..al lenovo yu keyfine bak:)
teşekkür ederim :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X