Şimdi Ara

Hangisini alayım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Aman kardesim Wonder sakın alma.Berbat bir telefon ben aldım bin pişmanım telefona mesaj gelince bile donuyor.Bu fiyatlara htc one v al
  • Bnde baktimda samsungdaki ekran kalitesi amoledler haric kotu sony ericsson xperia neo v almayi dusunuyorum.Zaten su anda ace kullaniyorum arizalar vrdi 10 gnde iade edip degistircem telefonu.Wonderin bska onemli sorunlari varmi ? Flash player destekliyormu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    MOBO: ASRock B550M Steel Legend + WiFi 6E AX210 | CPU: AMD Ryzen 7 5700x3D | GPU: Powercolor Hellhound RX 6600 | RAM: Corsair V. RGB RT 3.8 GHz CL16 2x16 | SSD: Kingston SNV2S1000G 1TB | PSU: XPG Kyber 750W 80+ Gold
  • İlla Sony alacaksan birde Xperia U'ya bakmanı öneririm hafızası sorun değilse güzel telefon.

HB de YKB kredi kartı kampanyası var. ( 400TL ve üstüne +40TL puan )

Ben xperia U tercih ederdim( sabit 4gb hfzsı var ) , ancak imkan varsa HB deki HTC DESİRE c + kulaklık kampanyasına bir bakınmanı öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan006

Bnde baktimda samsungdaki ekran kalitesi amoledler haric kotu sony ericsson xperia neo v almayi dusunuyorum.Zaten su anda ace kullaniyorum arizalar vrdi 10 gnde iade edip degistircem telefonu.Wonderin bska onemli sorunlari varmi ? Flash player destekliyormu ?

Android cihazların büyük kısmı flash player destekliyor

özellikle işlemci mimarisi + android froyo 2.2 sürümü ile ( 2.3 sürümü bu seride en yüksek güncellemedir ) flash player 11 yükleyip ( ayrıca custom rom lar var ) kullanabilirsiniz. Büyük bir eksiklik değil ve flash player genelde 500TL üstü cihazlarda daha performans veren bir uygulamadır. Bu konu telefon seçiminde ENGEL teşkil etmez

senin bütçen sanırım 700 - 800 TL arası ve ICS 4.0 - ön kamera - HD video çekim gibi şeylere daha çok dikkat edersin.

SE olacak dersen paralel ithalat SE ARC S i araştırmanı önerebilirim

flash player ve 2012 haziran için bir haber (http://forum.donanimhaber.com/m_62641462/mpage_1/f_/key_//tm.htm#62641462 )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukalemun -- 6 Temmuz 2012; 1:57:30 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce hangisini almalıyım ?
    13 yıl önce açıldı
    Yardım!!!Hangisini Almalıyım!!!
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.