Şimdi Ara

Hangisin eğitimi daha kalitelidir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
1.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Hangisin eğitimi daha kalitelidir

(En Son Oy Tarihi: 1.8.2022)
Giriş
  • Bu üçü arasında kararsız kaldım.Bu üç üniversitenin cengleri hakkında bilgisi olan özelden yazabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bl0ysder4 -- 15 Ağustos 2021; 20:52:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Sakarya

Kimi durumda kocaeli kimi durumda sakarya daha iyi cengde yani aşağı yukarı baş başalar diyebiliriz. İki üniversitede de çeşitli sebeplerden yatay geçiş yapanlar var.

Çukurovayı bilmiyorum o yüzden bir şey söyleyemem hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FA02F67BE -- 15 Ağustos 2021; 19:48:0 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Up

• Çukurova

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler hocam

• Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up

• Up

• Peki hocam sebepleriniz neler

• Ben Kocaeli dedim. Nedeni... Pek açıklayamıyorum şu an. Oyumu geri de alamıyorum o yüzden yazdım bunu. Kocaeli'deki oyları -1 düşünün. 10 var mesela şu an ama siz 9 gibi düşünün.

• Çukurova yazanlar nedenlerini de açıklar mısınız

• Çukurova basanlar rakip eliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kocaeli çünkü İstanbul'a yakın.

• Hemen hemen herkes ordan burdan duyduğu şeylerle oy veriyor keşke bu ünilerle alakalı detaylı bir inceleme yazısı olsa da öyle seçim yapabilsek, anketede güvenme hacı Çukurova yazanların çoğu rakip eleme Sakarya yazacak adam diğerlerine basıyor kocaeli yazacak adam diğerlerine :d

• Bilgisayar mühendisliği özelinde bilmem de Çukurova'nın mühendislikleri kötü değil. Batıdan bakınca çoğu kişi Adana'yı kötü gördüğünden zannediyorum puanları olması gerektiği gibi değil. Diğerleriyle kıyaslayamayacağım ama ÇÜ'de okuduğuna pişman olmazsın.

• Kampüs istiyorsan bunların içindeki en iyi kampüse sahip net Çukurovadır. Eğitimleri de aşağı yukarı aynıdır ama kocaelinin eğitimi ve piyasa bilinirliliği bir tık daha iyidir. Ben sakaryanın iyi olduğunu düşünmüyorum.

• kou ile saü arası 30km kocaeli istanbula yakında sakarya uzak mı dünyanın en saçma tezi de bu :D :D

Valla bak 3üde birbine yakın zaten . hani akademik olarak sakaryada 22 hoca var çukurova ve kocaelide daha az . yetkinlik olarak bakarsan da sakaryada bölümüm bilgisayar ve bilişim bilimleri fakültesinde olması 1 tık daha iyi. ama 3ü de çok çok farklı değildir.

dipnot: adana şu an 30 derece saat 22:08 :)

ek1: kocaeli ve sakarya yobazlık bakımından fersah fersah adananın ilerisindedir. Tercih yaparken aklında olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalterWhite3480 -- 15 Ağustos 2021; 22:36:5 >
  • Çukurova ile ilgili pek bilgim yok ama Koü ve Saü aşağı yukarı birbirlerine denk gibi.

• rabego R kullanıcısına yanıt

Kocaelinin eğitimi ve piyasa bilinirliği daha iyi olduğunu neye dayalı söylediniz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.