Fiyat aralıkları birbirine yakın fark edeceğiniz gibi, bütün ürünler 17.3 ekran çok detaylı bilgileri linklerde mevcut zaten...
Benim aklımdaki sorular ise şunlar;
- Alacağım ürün, gündüz autocad çizimleri, akşam ise oyun gibi faaliyetler için kullanılacak, mobilite ve ağırlık önemli değil, araç ile taşıma yapılır fakat dayanıklılık önemli. - En azından 3 sene ileriye dönük bir ürün olmalı. - Görünüş fazla önemli olmasa da , kalabalık bir ortamda duracak, dışarıya vereceği ses ve görünüm belki bu konuda önemli olabilir. - Fiyat/Performans oranını her zaman sevmişimdir , gene bu değerlendirme önemli... - Benim ilgi oranım Monster (%35), MSI(%45), Victor (%20). MSI Gaming Mouse-Kulaklık-Sırt Çantası-Rengarenk klavye gibi seçenekleri ile çok cezbedici. Monster Fiyat/Performansı ile göz dolduruyor. Victor ile alakalı fazla bir bilgim yok.
* Her görüş benim için önemlidir, şimdiden cevaplar, yorumlar, öneriler için teşekkürlerimi sunarım.
İyi Günler.
MSI özellikleri ile göz dolduruyor ancak grafik işlemcisi 850M.
Diğer marka ise MSI'ın farklı bir makyaja sahip platformu ama temelde aynı özelliklere sahip.
Victor G801'in eksileri aydınlatma klavyesi olmaması, düşük ses kalitesi (ben seste bir problem hissetmiyorum ama belki rakipleri cok kaliteli olabilir, rakiplerini test etmedim), düz sade plastik kasa aksamı (aslında kullanılan materyal magnezyum alaşımlı plastik ama plastik diye belirttim)
Artılarına gelirsek, soğutma performansı, değiştirilebilir bileşenler (3 bellek - 1 mSATA - 2 HDD/SSD ve işlemci) ve pil.
quote:
Orijinalden alıntı: Victor Gaming Machine
MSI özellikleri ile göz dolduruyor ancak grafik işlemcisi 850M.
Diğer marka ise MSI'ın farklı bir makyaja sahip platformu ama temelde aynı özelliklere sahip.
Victor G801'in eksileri aydınlatma klavyesi olmaması, düşük ses kalitesi (ben seste bir problem hissetmiyorum ama belki rakipleri cok kaliteli olabilir, rakiplerini test etmedim), düz sade plastik kasa aksamı (aslında kullanılan materyal magnezyum alaşımlı plastik ama plastik diye belirttim)
Artılarına gelirsek, soğutma performansı, değiştirilebilir bileşenler (3 bellek - 1 mSATA - 2 HDD/SSD ve işlemci) ve pil.