Şimdi Ara

Hangisi Tercih Edilmeli | DIGITURK mü, D-SMART mı, Normal Uydu Alıcı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
7.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar, benim uydu alıcı uzun zamandır sos veriyordu, sonunda gümledi, yeni bir başlangıç yapmak istiyorum. öncelikle pahalı olmayan bir kampanyay dahil olmak istiyorum, uymazsa normal receiver ile devam edeceğim. makimum 20 tl verebilirim aylık ödeme olarak. hd receiver olarak 250 tl verebilirim. benim tv izlemekteki amacım ntv ve trt deki lig ve kupa maçları, şampiyonlar ligi maçlarını izlemak, birkaç belgesel kanalı ve çocuğum için çocuk kanalları yeterlidir. bana bu kanuda ne tavsiye edersiniz?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

İzleyebileceğiniz d-smart kanalları Bunlar(movie plus hd de var ama afiş eski). Buna + olarak büyük ihtimal atv hd ve ahaber hd de olacaktır olmasa bile manuel ekleme ile izleyebilirsiniz bu receiverla.
     Hangisi Tercih Edilmeli | DIGITURK mü, D-SMART mı, Normal Uydu Alıcı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 24 Nisan 2011; 16:53:59 >

Senin Açtığın Yerde OnYedi Yürek Karanlığa Gömülür
  • gerçekten süper bir paket.şuanda durumum sıkışık olmasa koşa koşa gider abone olurdum.
    ,
  • aynen öyle arkadaşım aynen öyle çok doğru bi laf ettin. yok kathreindi clarke-tech ti dreambox tu atlantaydı binlerce model var hepsi birbirinden iyi hadi onu geçtim tv seçimi var digiturk mu dsmartmı teledunyamı off kafayı yıcem ya
    Daha Fazla Göster
  • Al benden de o kadar. Sıfırdan bir şey araştırmak ne de zormuş yahu. :)
  • Bir sıkıntınız olursa buradayım dostlar. Tv den 2010 senesi iyi anlıyordum artık bıraktım. 2011 uydu çağındayım :) Her türlü kampanya cihaz tavsiyesi yapabilirim. Hotbird ve diğer uydularda şifresiz yayın için box seçmenizi öneririm. D-smart bir şifreleme yaptı 6 aydır çözemediler. Digide yaparsa bunu box olayı patlayabilir. Ben box olayını Yurt dışı platformlar için kesinlikle tavsiye ederim. Yurt içi legal olmakta yarar var.

• Madem ki buradasınız, o zaman box nedir açıklayın lütfen?
    KONUŞ İNSANLARA AKILLARINA GÖRE
  • Peki dreambox nedir? :)

Orijinalden alıntı: danismertt

arkadaşlar, benim uydu alıcı uzun zamandır sos veriyordu, sonunda gümledi, yeni bir başlangıç yapmak istiyorum. öncelikle pahalı olmayan bir kampanyay dahil olmak istiyorum, uymazsa normal receiver ile devam edeceğim. makimum 20 tl verebilirim aylık ödeme olarak. hd receiver olarak 250 tl verebilirim. benim tv izlemekteki amacım ntv ve trt deki lig ve kupa maçları, şampiyonlar ligi maçlarını izlemak, birkaç belgesel kanalı ve çocuğum için çocuk kanalları yeterlidir. bana bu kanuda ne tavsiye edersiniz?

Hocam madem
    a. 20 Tl civarında bir para verebilirsin,
    b. şifresiz olarak ntv ve trt'deki maçları izlemek istiyorsun
    c. UEFA ve Şamp.ligi maçları istiyorsun
    d. birkaç belgesel kanalı olsun
    e. çocugun için çizgi film/çocuk kanalları olsun istiyorsun

istiyorsun... Bunların hepsini öyle makinaya 200-250 TL vermeksizin ayda 29 TL'ye DSmart'ta izleyebilirsin.
    Git HD değiştir kampanyasına başvur..
    Ben de ööle yaptım. 1 aydan fazla süredir HD cihaz kullanıyorum. Ekstra sadece 40 TL aktivasyon verdim.

• http://forum.donanimhaber.com/m_32311491/tm.htm

linke tıkla ve engunaydin ın yazıklarını oku...

• 8 yıl digitürk 2 yıldır da dsmart üyesiydim geçen yıl digitürk ü kapattırdım bu yılda yeni dsmartı kapattırdım kalite artmasını beklerken bana sanki kalite düşüyor gibi geliyor platformlarda, dsmartta erotik hariç bütün kanalları izledim, son zamanlarda özellikle sıkmaya başlamıştı beni, bunda benim düşündüğüm en önemli sebep sanırım yapılan sık sık tekrarlar, dönüp dolaşıp aynı şeyler yayınlanıyor gibi, dsmartta en beğendiğim kanal discovery kanalıydı,
    bana göre hepsininde birbirinden pek farkı olmamakla birlikte digitürk ün yeni paket seçim sistemiyle yapmış olduğu abonelik biraz daha iyi gibi, 30 tl civarında bir ücretle hd yayınlarda dahil olmak üzere bütün sinema, belgesel, çoçuk kanalları izlenebiliyor...
  • Bilgisizliğimi mazur görün, konu içerisinde verilen afişte 24 X 29,99 TL yazıyor. 24 ay boyunca 24,99 ödedikten sonra hiç bir ücret ödemeyip yine aynı hizmeti alıyor muyuz? Doğru mu anlamışım? Bence yanlış anladım ama bir sorayım yine de.

Orijinalden alıntı: TuRaN.z

yanlış anladığını doğru anlamışsın, 24 ay sonunda bitiyor istersen yine paralı olarak yeniliyorsun...

Tahmin etmiştim. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangerous -- 26 Nisan 2011; 11:30:43 >

Orijinalden alıntı: dangerous

quote:

Orijinalden alıntı: TuRaN.z

yanlış anladığını doğru anlamışsın, 24 ay sonunda bitiyor istersen yine paralı olarak yeniliyorsun...

Tahmin etmiştim. Teşekkürler.

dangerous 2 yıl sonra yine aylık 20 25 30 liraya full paket verirler.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.