Şimdi Ara

HANGİSİ Sony BDV-N990W / Samsung HT-E6750W / LG BH-9520TW destek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar nakit-peşin olarak 55" (%90 LG yada Sony, %10 Samsung) 3d tv + 3D Ev Sinema Sistemi almak istiyorum - araştırıyorum.

Sony BDV-N990W / Samsung HT-E6750W / LG BH-9520TW 3D Ev Sinema Sistemlerini forumlarda okudum az çok bilgi sahibi oldum ama öncelikle bu forumdaki ustalar yada evlerinde bu sistemleri kullanan arkadaşlarada danışmak istedim.

LG BH-9520TW 3D Ev Sinema sisteminde karar kıldım ama yanlış değilsem harici diskten, usbden DTS-HD, TRUE HD sesleri çözemiyormuş. DTS-HD, TRUE HD sesleri almak için başka bir media player mı kullanacağım veya TV 'ye harici disk takıp TV üzerinden çözme şansım var mı yada 9520TW'den bu sesleri hiç alma şansım yok bu sistemi unutayım mı?
    Samsung HT-E6750W kablosuz arka haporlorden bir tanesi ses vermeyebiliyormuş.
    Samsung lambalı bir sistemmiş sanırım bu lamba ömrü nedir? ömrü bitince sistem çöpe mi gidecek yada lambaya cihaz parası kadar para istenirmi lamba fiyatları nedir? Bu konularda hiç bir fikrim tecrübem yok korkuttu beni açıkçası.

Cinavia koruması internetten indirilen bulary iso'larda karşıma çıkacak mı?

Öte yandan Sony 55HX850 'te karar kıldım, mağazalarda sony'nin renkleri sanki LG 55LM960V'ye göre biraz daha doğal gibi geldi bana. LG için sd yayınlarda biraz vasat gibi söylemler okumuştum. LG 55LM960V sahibi arkadaşlar varsa SD yayınların kalitesi nasıldır acaba sonuçta her gün bluray yada HD (şu an tüm kanallar hd değil sonuçta) izleyemeyeğiz. Samsung ES8000 eledim, samsungun teknik servisi hakkında hiç iyi şeyler okumadım ayrıca ES8000'de bulutlanma,ışık sızdırma gibi sorunlarla karşılaşma olasılığı Sony 55HX850 ile LG 55LM960V'ye göre daha fazla diye kanaate vardım.

55" tv ile;
    1-PS3 ile oyunlar oynamak,
    2- 3D bluray ve bluray filmler izlemek,
    3- sd yayınlar izlemek
    internet uygulamalrı olmasa da olur.

şimdi işin içinden çıkılmaz yere geldim.
    sony tv + sony ses sistemi mi?
    Sony tv + Lg ses sistemi mi?
    Mesela Lg tv + Sony ses sistemi uyum sorunu çıkarır mı? Yada cihazlarda bazı özellikler kullanılamaz hale gelirmi?

Sony tv + sony ses sistemini birlikte alırsam, bundan dolayı daha fazla indirim şansı olur mu?
    Fiyat performans olarak hangisidir?

İnanın ki Mercedes araba alacak olsam bu kadar düşünmezdim 100'lüğü verir geçerdim ama bu elektronik işi olunca her ürünün birbirine karşı avantajı yada dezavantajı var. Dolayısıyla bu ürünleri kullananlardan yorumlar bekliyorum.

Ne yapayım arkadaşlar ne dersiniz?

• Hocam yapacağın en doğru şeyi söylüyeyim o zaman sana. Pioneer 520 avr+blackstone tl1600
    Bunların üzerine bir de güzel bi bluray oynatıcı aldın mı 10 numara sinema sistemin olur. Yukardaki çöplerle uğraşma. Hem uzun ömürlü bir sistemin olur hem de sıkırsan rahatlıkla satarsın sistemi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • lg tv ve ses sisteminin orjinal 3d bluray filmlerde ses ve görüntü uyumluluğu var. yani görüntüye göre seste boyut değiştiriyormuş.

samsung'da 3d ses özelliği varmış ama onun ki nasıl çalışıyor bilmiyorum ancak lambalı oluşu daha güçlü ve berrak sesler elde etmeni sağlar.

sony ise rakiplerinden geri kalmış gibi her ne kadar o da farklı bir ses teknolojisi kullansa da, forumda okuduğum kadarıyla mkv filmlerin altyazılarında sorun çıkartıyormuş sanırım.

bu arada sd yayınlarda plazma tvlerden daha iyi görüntü alırsın. büyük ekran led'te piksel piksel gösterebilir.

ayrıca avr sistem herkes için uygun değil bence..
  • masmas1514, söylediklerini dikkate alıp araştırmaya geçtim, zahmet edip cevapladığın için teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueline. -- 13 Ocak 2013; 11:54:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: route666

lg tv ve ses sisteminin orjinal 3d bluray filmlerde ses ve görüntü uyumluluğu var. yani görüntüye göre seste boyut değiştiriyormuş.

samsung'da 3d ses özelliği varmış ama onun ki nasıl çalışıyor bilmiyorum ancak lambalı oluşu daha güçlü ve berrak sesler elde etmeni sağlar.

sony ise rakiplerinden geri kalmış gibi her ne kadar o da farklı bir ses teknolojisi kullansa da, forumda okuduğum kadarıyla mkv filmlerin altyazılarında sorun çıkartıyormuş sanırım.

bu arada sd yayınlarda plazma tvlerden daha iyi görüntü alırsın. büyük ekran led'te piksel piksel gösterebilir.

ayrıca avr sistem herkes için uygun değil bence..

Verdiğin bilgiler için öncelikle teşekkür ederim, şu güne kadar plazmaları nedense hiç düşünmedim, söylediklerinden vardığım sonuç hangi led tv'yi alırsam alayım sd yayın sorunu yaşayacağım şeklinde, bu led tv'lerin içinde bir tık bile önde olan varsa onun arayışındayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueline. -- 13 Ocak 2013; 12:21:45 >

• http://www.cnet.com.au/samsung-ht-e6750w-339342321.htm
    http://www.cnet.com.au/samsung-ht-e6750w-339342321.htm

Aynı sitenin sözü geçen iki ürün için araştırması. 0,5 lik puan farkı önemsizdir bence. Sonuçta LG'nin de sesine çok iyi demiş. Eğer tv yi de LG alırsan LG-LG daha uyumlu olurlar muhtemelen.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.