Şimdi Ara

Hangisi Pana 42g20 vs Sony 40EX500 vs Lg 42LD650 ?(Çok Acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar acil yardımlarınıza ihtiyacım var 2 gün içerisinde televizyon alacağım bu üç model arasındayım hangisini öneririsiniz Hangi tv olursa olsun media player alacağım aşağıda fiyatları verdim üstatlar ne dersiniz yardımınıza ihtiyacım var.

Panasonic 42g20 (w20 de var ama ben g20 almayı düşünüyorum) 1.799
    Sony 40EX500 1.599
    Lg 42LD650 1.699

Tv yi ps3, hd (mkv) film ve sd yayın (kablo tv) seyretme amaçlı daha çok alacağım

teşekkürler

• Arkadaslar önerisi olan yok mü lütfen yardım edin
  • Panasonic 42G20E tercih ederim yerinde olsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: krm_group
    Panasonic 42G20E tercih ederim yerinde olsam

Hocam gw20 de hd uydu reciever var heralde Degerli yoksa g20 mı daha iyi
  • bende 46g20e almayı düşünüyorum hocam
  • Sony ex500 ü çıkardım arkadaslar geriye 2 alternatif kaldı sizce plasma 42g20mi lcd lg 43ld 650 mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrhmymn -- 2 Mayıs 2011; 10:48:29 >
  • listeye samsung c750 veya c650 yi de ekleyin bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüseyni

listeye samsung c750 veya c650 yi de ekleyin bence

samsung düşünmüyorum hocam samsung bir türlü ısınamadım (belkide aldığım monitörün daha bir ay geçmden bozulmasındandır-gerçi biraz şans işi ama)
  • evet haklısınız elektronik ürünlerde gerçekten insanda birazcık şans olucak normalde herşeyi aynı cip işlemci hepsi aynısı ama ne oluyorsa ben alıyorum birşey olmaz
    sen alırsın bir gün dayanmaz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrhmymn

Sony ex500 ü çıkardım arkadaslar geriye 2 alternatif kaldı sizce plasma 42g20mi lcd lg 43ld 650 mi

42g20
  • quote:

Arkadaslar acil yardımlarınıza ihtiyacım var 2 gün içerisinde televizyon alacağım bu üç model arasındayım hangisini öneririsiniz Hangi tv olursa olsun media player alacağım aşağıda fiyatları verdim üstatlar ne dersiniz yardımınıza ihtiyacım var.

Sony 40EX500 1.599
    Lg 42LD650 1.699

Tv yi ps3, hd (mkv) film ve sd yayın (kablo tv) seyretme amaçlı daha çok alacağım

teşekkürler

Sana enteresan bir öneride bulunmak isterim,hangi tercihlerle net ürünü almak istediğini açıkladığın için !

LD650 çıkar,gereksiz bir seçim,zaten Sony elemişsin !

Tercihlerin için,G20 eklemişsin oldukça doğru tercih ama kullanacağın amaçlar için pahalı bir seçim,parana karışmak gibi durumda anlama :)

Sana tavsiyem ucuz ama gerçekten seni tam manası ile memnun edecek bir panel,özellikle SD-DVD-OYUN dediğin için aslında HD yayındada tek kelimeyle süper performans veriyor !

L42U2E bu panel seni fazlası ile memnun eder,iddia ediyorum bir çok pahalı panelden daha iyi resim verir !

Fiyatı ise 1.100-1.250 liralara bulman kolaydır,usb yok fakay hd mkv izleyeceğini beirtmişsin bu açığıda Blu-Ray alarak kaparsın,sana maliyeti 1.500 Lirayı bulur,toplamda,usb üzerinden destekli tvde zaten hiç bir tv Blu-Ray kadar kaliteyi bir resimi panele aktaramaz !

Bu panelde +ARC 1.4 hdmi ses desteği mevcut yani ses sistemin varsa ses muhteşem olacaktır !

Karar elbetteki senin ama kablo tv seçeneğinde göz önüne alarak bu yorumu yaptım,SD ayayında abartmıyorum ama en pahalı bir panelin vermediği bir kaliteyi rahatlıkla alabilirsin,dediğim gibi bu panelde pixsel eşleşmeleri muhteşem dersem abartmam !

LED-Plazma-Lcd farklı bir çok modeli evimde denedim,en son LG ve Vestel 40 inc 2 adet LED tv denedim,sonuç pixsel hareketlenmeleri malesefki SD yayınlarda görülebiliyor !

Umarım yazıma tepki vermessin yani ''sana ne para benim deme hakkın var'' bu forumda isterimki,firma simsarlarının oyunlarına düşmeyin !

• quote:

Orijinalden alıntı: andy1

quote:

Arkadaslar acil yardımlarınıza ihtiyacım var 2 gün içerisinde televizyon alacağım bu üç model arasındayım hangisini öneririsiniz Hangi tv olursa olsun media player alacağım aşağıda fiyatları verdim üstatlar ne dersiniz yardımınıza ihtiyacım var.

Sony 40EX500 1.599
    Lg 42LD650 1.699

teşekkürler

Sana enteresan bir öneride bulunmak isterim,hangi tercihlerle net ürünü almak istediğini açıkladığın için !

Tercihlerin için,G20 eklemişsin oldukça doğru tercih ama kullanacağın amaçlar için pahalı bir seçim,parana karışmak gibi durumda anlama :)

Sana tavsiyem ucuz ama gerçekten seni tam manası ile memnun edecek bir panel,özellikle SD-DVD-OYUN dediğin için aslında HD yayındada tek kelimeyle süper performans veriyor !

L42U2E bu panel seni fazlası ile memnun eder,iddia ediyorum bir çok pahalı panelden daha iyi resim verir !

Fiyatı ise 1.100-1.250 liralara bulman kolaydır,usb yok fakay hd mkv izleyeceğini beirtmişsin bu açığıda Blu-Ray alarak kaparsın,sana maliyeti 1.500 Lirayı bulur,toplamda,usb üzerinden destekli tvde zaten hiç bir tv Blu-Ray kadar kaliteyi bir resimi panele aktaramaz !

Bu panelde +ARC 1.4 hdmi ses desteği mevcut yani ses sistemin varsa ses muhteşem olacaktır !

Karar elbetteki senin ama kablo tv seçeneğinde göz önüne alarak bu yorumu yaptım,SD ayayında abartmıyorum ama en pahalı bir panelin vermediği bir kaliteyi rahatlıkla alabilirsin,dediğim gibi bu panelde pixsel eşleşmeleri muhteşem dersem abartmam !

LED-Plazma-Lcd farklı bir çok modeli evimde denedim,en son LG ve Vestel 40 inc 2 adet LED tv denedim,sonuç pixsel hareketlenmeleri malesefki SD yayınlarda görülebiliyor !

Umarım yazıma tepki vermessin yani ''sana ne para benim deme hakkın var'' bu forumda isterimki,firma simsarlarının oyunlarına düşmeyin !

estagfurullah sizin yorumlarınız benim için önemli aslında lcd olması önerdiğiniz modelin benim içinde avantaj plasma da kafamda hep burn-in olacakmı sorusu vardı aslında bu söylediğiniz modele şimdi bakıyorum tekrar teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: andy1

quote:

Sony 40EX500 1.599
    Lg 42LD650 1.699

teşekkürler

andy1 hocam , güzel yorumlar için teşekkürler öncelikle, bu önerdiğiniz lcd'nin pc girişi yok sanırım ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.