Şimdi Ara

Hangisi? LG 47LM660S mi? Philips 46PFL5507K mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı üzere bir adet 46 yada 47" 3D + Smart bir tv almayı düşünüyorum bu 2 ürün arasında kaldım. Yada daha iyi fiyata daha iyi ozelliklerde tavsiye edeceğiniz varmı?

Linkler aşağıda..

Lg 47"Cinema 3D Full Hd Smart Led Televizyon 47LM660S + 4 Adet 3D Gözlük Hediyeli

Philips 46'' Full Hd 3D Smart Led Televizyon 46PFL5507K

• LG
  • LG'nin renkler Philips'e göre bariz oranda soluk, bence alın bir HD bir de normal bir video, gidin bir teknomarkette kendiniz deneyin, o zmn zaten LG'yi direk eleyeceksiniz
  • Canlı ve parlak bir görüntü istiyorsanız Philips ya da Samsung doğal görüntü istiyorsanız Lg almanızı tavsiye ederim.

Philips'in bir çok ürününün panelini Lg üretmektedir.
  • abi ben napıcam biliyomusun 3D 2 tane film indircem,birisi DTS ses formatlı diğeri AC-3
    filmler 12 ve 13 gb boyutları 1080p
    ikiside mkv formatında
    atıcam harici harddisk'e (1TB)

GİDİCEM MAĞAZADA DENİCEM İKİSİNİDE

BÜTÇEME UYGUN OLAN TV'LERDE
  • Testlerini yapınca bilgilendirirsen sevinirim.
  • Philips' 46pfl5507'nin görüntü kalitesi çok daha iyidir bunu kendiniz de göreceksiniz.5507 modelinde LG PANEL YOKTUR, aksine dünyanın en iyi panel üreticisi SHARP panel vardır yani LG ile falan kıyaslanamaz doğal olarak. Samsung'un renkleri çok canlıdır ama bu görüntü doğallığını bozar, yapay gösterir bana göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkangl -- 2 Kasım 2012; 15:08:06 >
  • Açıkcası Philips almanızı öneririm. Ben philipsin 6606 modelini kullanmaktayım, çok da memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkangl

Philips' 46pfl5507'nin görüntü kalitesi çok daha iyidir bunu kendiniz de göreceksiniz.5507 modelinde LG PANEL YOKTUR, aksine dünyanın en iyi panel üreticisi SHARP panel vardır yani LG ile falan kıyaslanamaz doğal olarak. Samsung'un renkleri çok canlıdır ama bu görüntü doğallığını bozar, yapay gösterir bana göre.

46 inçlik 5507 Philipslerde Samsung PSA panel kullanıldığını ,Samsung PVA panelli 40 inçlikten bu yüzden daha iyi resim verdiğini(siyah seviyesi hariç) testlerinde açıklayan sitenin linki:
    http://www.digitalversus.com/tv-television/philips-46pfl5507h-p12867/test.html
    Sharp panelli 40 inçlik 5 yıldız,PVA panelli 3 yıldız,PSA panelli 46 inçlik 4 yıldız aldı kendilerinden.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.