Şimdi Ara

Hangisi dersiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yaklaşık 2 aydır araştırıyorum ve şu sıralar çok kararsız kaldım. 2012 ford fiesta 1.4 motor dizel 70 beygir hoşuma gitti. Sonra seat yeni ibiza ve yine yeni aveo gözüme çarptı. Bi ara punto bakıyordum ama son kararım fiesta gibi. Fiyat 38.bin çok mu dersiniz veya bu gibi fiyatlara önerebileceğiniz başka arabalar varmı ve ya fiesta 1.2 motora ne dersiniz?

• Ben olsam 38 bin tl yi b sınıfı araca vermezdim...C sınıfı araclara bakın bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: one1one

Ben olsam 38 bin tl yi b sınıfı araca vermezdim...C sınıfı araclara bakın bence

+1...

Cruze bakılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: one1one

Ben olsam 38 bin tl yi b sınıfı araca vermezdim...C sınıfı araclara bakın bence

40 bin küsürü B sınıfına vermek akıl tutulmasıdır.
  • aynı fiyata 1.6 dizel motor c sınıfı bi araba bulabilirsem alabilirim ama sanırım cruze 37bin seçeneği benzinli şekliyle.
  • aynı fiyata 1.6 dizel motor c sınıfı bi araba bulabilirsem alabilirim ama sanırım cruze 37bin seçeneği benzinli şekliyle.
  • 38.000 B sınıfında sadece fiesta için verilir zaten. canınızı sıkmayın, araba güzel, ben kullanıyorum. kendi beğendiğiniz arabaya binin, 2-3 bin tl için başkalarının beğendiklerine değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tv Tavsiye Sizce Hangisi
    3 yıl önce açıldı
    Sizce mantıklı olan hangisi
    3 ay önce açıldı
    Hangisi (+82oy)
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 38.000 tl yi gidipte b sinifinami vereceksin?

Yapma etme yaziktir cruze bak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizek şartı varsa yapacak bir şey yok. Alın binin.

Ama olmasada olur diyorsanız Cruze bakın, Astra H bakın.

Arada ki farkı göreceksiniz.
  • Bencede beyaz bir cruze bakın.
  • ya 38bin tamam çokda fiestada kötü bi araba değilki. cruze dizel 50binden başlıyor. Mesela dizel başka önerileriniz varmı 1.4 motordan başlayan
  • Anladımğım kadarıyla sizin gönlünüz Fiesta'dan yana,araç hoşunuza gitmiş,bencede Fiesta alıp binin güzel güzel.
    Ben benzinlisini kullanma fırsatı buldum olumsuz bi durumla karşılaşmadım.
    Araç hem genç işi (dinamik bi yapısı var) hemde seri bir araç.
    Fiesta kötü bir araç değil kesinlikle
  • B sınıfı araç için 38 bin çok fazla bence de.Opel Corsa'yı geçen ay arkadaşım 29 bine aldı.Yani Fiesta ile Corsa arasında çok müthiş bir uçurum olmadığına göre yazık bence ödenecek 38bin TL'ye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alptug.55

Anladımğım kadarıyla sizin gönlünüz Fiesta'dan yana,araç hoşunuza gitmiş,bencede Fiesta alıp binin güzel güzel.
    Ben benzinlisini kullanma fırsatı buldum olumsuz bi durumla karşılaşmadım.
    Araç hem genç işi (dinamik bi yapısı var) hemde seri bir araç.
    Fiesta kötü bir araç değil kesinlikle

evet fiesta çok hoşuma giden bi araba ve büyük ihtimallede onu alıcam. Benzinli bi cruze alabilirim ama lpg den yana değilim ve çok gezen birisi olduğum içinde malum benzin fiyatları çok pahalı. yani tercihim ya fiesta olur yada dizel 1.4 motordan iyi bir araba.
  • Ben Cruze'u geçen sene imzamdaki C-Max'i almadan önce test etmiştim full ve 124'luk motorunu.Aracın görünüşü ve içi gerçekten güzeldi falan araç bana çok hantal geldiği için almaktan vazgeçtik.
    Performans istiyosaniz Fiesta'nin 1.6 dizeline de bakabilirsiniz (tabi arada ne kadar fiyat farkı var bilmiyorum).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten ilk 1.6 dizel fiesta bakmıştım 44 bin tl çok diye tekrar 1.4 motoruna düşmüştüm. şimdi aklımda ki soru 38 bine daha iyi bi dizel araç bulabilirmiyim.
    bu fiyata göre en iyi performansı arıyorum işte.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.