Bildirim
Hangisi Daha uygun?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Dell iyidir..Ama freedos al.. -
delll al kafan rahat olsun... -
FreeDos nedir? -
Nasil yani kafan rhat olsun,Dellin ne ozelliyi var oyle guzel :D -
Dell'in özelliklerini göremedim ama casper'ında acer'ınki gibi güçlü donanımlı modelleri var ve ısı problemi yüzünden o donanımın hakkı olan performansı alamıyorsunuz. Ben olsam her halükarda dell alırdım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriolet1981 -- 8 Mayıs 2013; 11:32:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben olsam Dell alırdım freedos ücretsiz olan işletim sistemi pardus vs. herhangi bir işletim sistemi yüklü değil diyeyim :) -
aynı konuyu kac kere daha acıcaksın ? -
quote:
Orijinalden alıntı: senolcu
aynı konuyu kac kere daha acıcaksın ?
Bende farkettimde sesimi çıkarmadım :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Ferhad931
Nasil yani kafan rhat olsun,Dellin ne ozelliyi var oyle guzel :D
Dell çok iyi diye demedim ACER a göre kıyaslayınca öyle oluyo anlıcan -
quote:
FreeDos nedir?
İçinde işletim sistemi yok sen yükleyeceksin..Hem aynı marka aynı modellere göre ucuz olur hem içinde gelen birsürü ıvır zıvır proğramla uğraşmassın.. -
her zaman orijinal Windows -
Nasil yukleyecem?FreeDos nedir hic anlamadim :s -
Google'den araştır kardeş.. -
quote:
Selamun Aleykum..Bu 2 notebook arasında kaldım...Biri Acer Aspire Diğeri Dell İnspiron..Bi arkadaşım Dell İnspironun daha uygun olduğunu söyledi.Bir de sizden sorayım dedim....
Acer Aspire:
Dell İnspiron 17R:
Dell-in ekran kartının uygun olduğunu söyledi..
Fikirlerinizi bekliyorum....
dell al ve acer'ı unut..freedos içinde işletim sistemi olamama anlamına gelio veya linux falan kuruolardı galiba tam hatırlamıom ama dell en iyi üreticilerden biri nie dersen xeon'u kasaya koyupta türkiyede satışını sağlıo ve alien wire'ü üreten firma ve dünyanın en iyi oyun bilgisayarı alien wire sonrada msi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X