Şimdi Ara

Hangisi Daha İyidir? Sadece Konusmak İçin.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sadece Konusmak için aliyorum, ucuzundan. Kamerasının da olmasını istiyorum. Kameranın çok kaliteli olması önemli değil. Bir de Nokia Şarj cihazı uyarsa veya evrensel bir şarj ucu varsa ne olur ne olmaz diye iyi olur. Aşağıdakiler nasıldır?

http://www.hepsiburada.com/liste/zte-t101-siyah/productDetails.aspx?productId=telcepztet100&categoryId=16001
    http://www.hepsiburada.com/liste/huawei-u3100/productDetails.aspx?productId=telcephuau3100&categoryId=16001

• Hocam ikisi arasında bir fark göremedim ki ben
  • O zaman ZTE'mi tercih edilmeli diye düşünüyorsunuz daha ucuz olduğu için? Peki nokia şarj uyar mi sizce ve garanti sağlayan firma nasıldır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erysa34j

O zaman ZTE'mi tercih edilmeli diye düşünüyorsunuz daha ucuz olduğu için? Peki nokia şarj uyar mi sizce ve garanti sağlayan firma nasıldır?

Hocam şarj aletinin ucunu ben bilemem sonuçta.Kimse bilemez,anca kullanan birine soracaksın sen bu soruyu.

Fiyat olarak ZTE daha makul,en azından kargo parasından bir yırtma olur. Garantiyi ise kestirmek zor.Bu telefona da garanti vereceklerini sanmam derdim ama zorunlulukları var sonuçta. Sanırım normal bir servis tarafından sağlanır Hepsiburada Teknik Destek Ekibi vb.
  • Hocam bütçen nedir ? Bence nokia x2 fiyatına göre gayet iyi hem 5 mp kamera hem flash'ı var. Veya nokia c serisine bakabilirsin yolda bırakmaz hiçbiri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknosa da c3053 modeli var. 1.3 MP ve kayar kapakli . Bosver bu cinli markalari..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Butcem 150-200 TL . OK saolasın, Teknosa'ya bir bakarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangisi sokakta daha iyi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence de teknosaya bir uğra :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.