Bildirim
Hangisi Daha İyi Bir PSU ? YaRdım Ltf..
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Arkadaşlar y0kmu doğru sonuçları yazabilecek birileri ? fenomenhaa nerdesin ? -
VAlla bende OCZ 600 Watt aldım gayet başaralı hem ses yok hemde kablo konusunda sıkınıtısı yok. -
Bu ikisi içinde OCZ benimde tercihim olur -
OCZ gayet başarılı zaten psu konusunda markanın kaliteli olması yeterli gibime geliyor f/p ürünü arıyorsan araştırmak gerekir. -
2 si arasında ocz derim -
OCZ -
İkisi de gayet iyi psular.Hangisi hoşuna giderse ve fiyatı uygunsa onu al -
Silverpowerdaki mavi ışıklı fan hoşuma gidiyor doğrusu yalnız arkadaşlar ocz daha sağlam ve güvenilirmiş gibi geliyor. (garanti ve servis açısından) silverpower ile sorun yaşarsam sıkıntı çekerim gibi geliyor. Ocz alsam da şöyle kaliteli mavi ledli bi fanla değiştirsem fanını olur muki? granti dışı kalır değilmi ? -
ben silverpower derim -
Aman ocz den uzak dur(= silverpower ı da boşver, silverstone, tagan , enermax, fsp, asus.. bunlardan şaşma(= olmadı L&C Power, High power vs de olabilir. OCZ teneke gibi bişey -
quote:
Orjinalden alıntı: EneRGy.
İkisi de gayet iyi psular.Hangisi hoşuna giderse ve fiyatı uygunsa onu al
-
quote:
Orjinalden alıntı: OErdem
ben silverpower derim
quote:
Orjinalden alıntı: hiickimse
Aman ocz den uzak dur(= silverpower ı da boşver, silverstone, tagan , enermax, fsp, asus.. bunlardan şaşma(= olmadı L&C Power, High power vs de olabilir. OCZ teneke gibi bişey
Çok SağoLun İyice Kararsızlaştım. Şimdi Reset Atıcam... O Zaman Bana Işıklı 12 cm fasnı olan kaliteli ve güvenilir uzun ömürlü bir psu tavsiye edin...
-
quote:
Orjinalden alıntı: ELeCtRiCkChi
quote:
Orjinalden alıntı: OErdem
ben silverpower derim
quote:
Orjinalden alıntı: hiickimse
Aman ocz den uzak dur(= silverpower ı da boşver, silverstone, tagan , enermax, fsp, asus.. bunlardan şaşma(= olmadı L&C Power, High power vs de olabilir. OCZ teneke gibi bişey
Çok SağoLun İyice Kararsızlaştım. Şimdi Reset Atıcam... O Zaman Bana Işıklı 12 cm fasnı olan kaliteli ve güvenilir uzun ömürlü bir psu tavsiye edin...
Hocam psu önemli bir bileşen hatta en önemlisi o. Sigortası sistemin. İlla ışıklı nedir yahu kocaman adamsın =P
Söylediğim markalardan şaşma, üst konuda fenomenhaa nın konusu var ona da bir bak istersen.
-
Arkadaşlar 2 ay önce mavi ışıklı 600watt silverpower psu aldım..pc min sesi çok yüksek geldi ama ses kaynağını anlayamadım..silverpower ı sessiz olsun diye almıştım çünkü heryerde öyle olduğu yazıyordu ..kutusunun da her yerinde low noise yazıyor:) Bende sorunun cpu fanından kaynaklandığını düşündüm ama şuan cpu fanı 1100devirlerde çalışıyor ve soğutmada sorun yok ama ses değişmedi..Everest programında psu fanının 2200 devirlerde çalıştığını gördüm.. Gördüğünüz gibi bu anormal bi durum, psu deli gibi çalışıo ve ses yapıyor. 12cm bi fanın niye devamlı(hem idle hem yüklemede) böyle çalıştığını anlaymadım. Arkadaşlar bu konuda bildiğiniz bir şey varsa lütfen paylaşın.Eğer size de anormal geldiyse bu durum psu da bi sorun var demektir ve beni vatan bilgisayar ile sıkıntılı günler bekliyor:) Bu arada silverpower ın ithalatçısı digital trend dir ve çok kötü bir servisi vardır.Umarım onlarla muhatap olmazsınız. Bence psu almayı düşünüyorsanız silverpower dışında birşey alın.. Arkadaşımda taganın 500watt ı var ve süper sessiz ben de psu suz kalmamak için ondan almayı düşünüyorm ve böylece silverpowera verdiğim 160ytl kapak olacak bana:) iyi günler...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X