Şimdi Ara

hangisi daha az benzin yakar....??????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

97 reno 19 1.4 karbüratörlümü? yoksa hyundai elantra 2005 1.6 gls mi????

reno daha ekonomik olur gibime geliyor ama arkadaşlar karbüratörlü olduğu için benzini koklamayacağını söylüyor...ne dersiniz???

• elantra iyidir iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ultio

elantra iyidir iyi

dostum iyidir bende biliyorum da yakıt tüketimleri ile ilgilieniyorum.....
  • 97 reno diye biliyorum
  • Sırf yakıt tüketimi için 97 Renault ile 05 Elantrayı bir mi tutuyorsun?
    Ama yakıt tüketimi ile ilgileniyorsan biraz reklam gibi olacak ama imzamdaki aracı önerebilirim. 3 silindir ve dizel olduğu için piyasadaki en az yakan araçlardan biridir segmentine göre...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lee-on! -- 11 Ekim 2009; 20:29:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lee-on!

Sırf yakıt tüketimi için 97 Renault ile 05 Elantrayı bir mi tutuyorsun?
    Ama yakıt tüketimi ile ilgileniyorsan biraz reklam gibi olacak ama imzamdaki aracı önerebilirim. 3 silindir ve dizel olduğu için piyasadaki en az yakan araçlardan biridir segmentine göre...

yav hayır kardeş...şu anda bende 97 reno karbüratörlü var....çalıştığım yerde kiralık arabaların bazıları bahsettiğim hyundaki elantralar...ve sanki bu elantralar benim renodan daha ekonomik ...yani benzin ibresi daha yavaş oynuyor....hadi diyeceğimki reno 19 un 45-47 litre deposu var ama elantranın hoş 60 litre değil deposu diye düşünüyorum....arkadaşlarda enjeksiyonlu falan olmadığı için reno 19 un daha çok yakacağını söylüyor...yokmu aranızda bahsettiğim araçlardan sahip olan...

• benzin sarfiyatını motorun hacmine göre değerlendirmeyin 1.6gls enjection bi motor 1.4kalbülatörlü abi araçtan daha az yakar ve daha homojendir uzun yolda özellikle daha iy bir konfor ve tasarruf sağlar ayrıca elantra iyidir aynı segmentte değiller ha en büyük eksi şu elantra daha zor satılır piyasası yok reno altın gibidir türkiyede hele reno19 a anadoluda taparlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focusrite -- 11 Ekim 2009; 20:39:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LPG de en az yakan araba
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hyundai
  • bende 2005 elantra 1.6 gls var otomatik. biraz fazla yakıyor ş.içi ama otom. olması büyük etken. manuel hakkında yorum yapamam. seninki kaç kuruş yakıo dersen net söyleyemem. sağlıklı bi ölçüm yapma fırsatım olmadı daha. deposuda 55 lt. reno 19 enjeksiyonluları çok az yakar ama karb. hakkında tecrübem yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.