Şimdi Ara

Hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Tyt icin hiz ve renk fizik mi yoksa bilgi sarmal fizik mi alayim ?(anket nerden aciliyodu yav)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgi sarmal veya yayın denizi çözümlü olan vardı onlar iyi(3ü de yayın denizinin gerçi) hız renk denemeleri fena değilde,mat hariç kitapları nasıl bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocodale10 -- 27 Kasım 2017; 16:12:3 >

Orijinalden alıntı: ocodale10

Bilgi sarmal veya yayın denizi çözümlü olan vardı onlar iyi(3ü de yayın denizinin gerçi) hız renk denemeleri fena değilde,mat hariç kitapları nasıl bilmiyorum.

Hocam bilgi sarmalin kitaplari cok hosuma gidiyor.yayin denizinin mor testlerinde(mat haric)sacma sorular oluyor karar veremedim.cozumlu dediklerin hangisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haxron -- 27 Kasım 2017; 16:25:44 >
  • https://www.kitapisler.com/Yayin-Denizi-YGS-Fizik-Tamami-Cozumlu-Soru-Bankasi_32318.html#0

Bu,aynen hız renkte büyük ihtimal dediğin gibiydi,lys matı ve geometrisi kaliteliydi bildiğim kadarıyla

Bilgi sarmalın fiziği de iyi bu yd çözümlü de genelde forumda önerilenlerden biri

Orijinalden alıntı: ocodale10

https://www.kitapisler.com/Yayin-Denizi-YGS-Fizik-Tamami-Cozumlu-Soru-Bankasi_32318.html#0

Bu,aynen hız renkte büyük ihtimal dediğin gibiydi,lys matı ve geometrisi kaliteliydi bildiğim kadarıyla

Bilgi sarmalın fiziği de iyi bu yd çözümlü de genelde forumda önerilenlerden biri

Yarin bi inceliyim ikisinide senin baska onerdigin var mi ?

Bu kitabı al hocam.Ygs de çıkacak ilginç sorulardan içinde var.Soru tutturmazsın ama böyle sorular karşısında ne Yapacağını öğrenirsin.

Hangisi artı, hangisi eksi ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: king_darius

Hangisi ? al

Bu kitabı al hocam.Ygs de çıkacak ilginç sorulardan içinde var.Soru tutturmazsın ama böyle sorular karşısında ne Yapacağını öğrenirsin.

Bunu da incelicem.yayin denizinin neden bu kadar farkli kitabi var acaba ?

• bu kitabı çözdüm 2017 ygs fizik 13d 1y

Orijinalden alıntı: king_darius

bu kitabı çözdüm 2017 ygs fizik 13d 1y

Hocam aslında nihat bilgini bitirdim bu sene ondaki sorular zaten biraz farkli o yuzden biraz gercek fizik sorularinin oldugu kitap ariyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haxron -- 27 Kasım 2017; 20:10:29 >

Orijinalden alıntı: bilinmeyen x değeri

Yayın denizi iyidir.Güzel yorum soruları var

Hocam yayin denizinin hangi kitabi ? (3 farkli kitabi var biri hiz ve renk biri tek biride cozumlu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haxron -- 27 Kasım 2017; 22:5:45 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.