Şimdi Ara

HANGİ YATAĞI TERCİH ETMELİYİM ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
6.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yatak araştırmaya devam ediyorum.yatak için vermek istediğim miktar en fazla 1200 tl. daha fazla vermek istemiyorum!
    bugün itibariyle baktığım modeller,

-Bellona Mediform Plus yatak
    -Bellona Viscojell Fresh Yatak
    -İstikbal İdeal Form yatak
    -İstikbal Positive Life yatak
    -Doğtaş Exclusive Plus yatak
    -Doğtaş Exclusive Lovely yatak.

Bunların dışında düşündüğüm Yatsan marka Switzerland modelide fena değil ama bugün itibariyle daha test edemedim ve benim belirlediğim bütçenin biraz üzerinde! ayrıca işbir ergoplus ve yataş five-z modelleri güzel olmasına rağmen pahalı olmaları nedeniyle vazgeçtim :(
    arkadaşlar tercihlerim arasından sizce hangi yatağı tercih etmeliyim yardımlarınızı bekliyorum...

• forum ahalisi bu yazdığım yatak modellerinden kimse kullanmıyor mu acaba :(
  • arkadaşlar halen beklemedeyim seçtiğim yataklar arasından hangisini tercih etmeliyim belki yardımcı olacak bir forumdaş çıkar
  • Hocam ne yaptın aldınmı yatak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: branduko

Hocam ne yaptın aldınmı yatak.

yok daha almadım ama kararımı %99 doğtaş modellerinden yana kullanacağım ;) kısmetse alıp kullanınca yorumlarımı yazarım.
  • Bir yatak alıp 10 yıl'dan daha uzun bir süre kullanmak istiyorsanız kesinlikle yataş derim. Evdeki yatakların hepsi yataş 20 yıl önce alındı ama hala taş gibi. Yatağın dışında sararma , sökükler oldu ama hala kullanılıyor. 1,2 sene içerisinde yataklar değişecek o zaman yine yataş alınacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GülçinGE

Bir yatak alıp 10 yıl'dan daha uzun bir süre kullanmak istiyorsanız kesinlikle yataş derim. Evdeki yatakların hepsi yataş 20 yıl önce alındı ama hala taş gibi. Yatağın dışında sararma , sökükler oldu ama hala kullanılıyor. 1,2 sene içerisinde yataklar değişecek o zaman yine yataş alınacak.

belki doğru diyorsunuz ama yataştan işbire kadar bütün yatak marka ve modellerine baktım fakat yataşın modellerini beğenmedim! beğendiğim modelde neredeyse 2000 tl civarındaydı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi kızı tercih edersiniz?
    6 yıl önce açıldı
    Hangi aracı tercih etmeliyim?
    12 ay önce açıldı
    Sizce hangisini tercih etmeliyiz ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: onzy

quote:

Orijinalden alıntı: GülçinGE

Bir yatak alıp 10 yıl'dan daha uzun bir süre kullanmak istiyorsanız kesinlikle yataş derim. Evdeki yatakların hepsi yataş 20 yıl önce alındı ama hala taş gibi. Yatağın dışında sararma , sökükler oldu ama hala kullanılıyor. 1,2 sene içerisinde yataklar değişecek o zaman yine yataş alınacak.

belki doğru diyorsunuz ama yataştan işbire kadar bütün yatak marka ve modellerine baktım fakat yataşın modellerini beğenmedim! beğendiğim modelde neredeyse 2000 tl civarındaydı.

Bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama zaten 1000-1.500 tl verip bir tane yatak alsanız 8 veya 10 sene sonra tekrar yeni yatak almanız gerekecek. İki yatak parası vereceğinize 1 tane sağlam kullanışlı yatak almak daha iyi diye düşünüyorum ben. Tabi karar sizin yinede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eternafelicity -- 21 Haziran 2013; 20:44:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• mondiyi tavsiye etmem aldık 1-2 yıl sonra tırt çıktı yataş bak derim
  • Süper yataklar
  • Arkadaşlar ne yapıyorunuz öyle 13 yıl 20 yıl yatak kullanmalar?! Ergonomik ve sıhhi açıdan ne olur ise olsun bir yatağın kullanım ömrü azami 10 yıldır, makbul olanı 7 yıl kullanım sonrası yenisine müracaat etmektir.

Marka tercihlerine gelecek olur isek, kesinlikle tercih etmeyeceğim marka Istikbal olacaktır. 5/10 yıl evvelki Istikbal kalite, hizmet ve müşteri memnuniyeti ile şimdiki arasında tarif edilemez fark var. Bilgi alamıyorsunuz, sorun olduğunda otomatik olarak hatalı kullancı olarak yaftalanıyorsunuz, montaj/kurulum ekibi kendilerini allame-i cihan görüyorlar, gün/saat tercihlerinizi kesinlikle dikkate almıyorlar ve ürünler artık evvelden olduğu gibi kaliteli değil. Reklam bolca ama kullanıma geldiğinde sadece reklam görsellerinde kalıyor vaad edilenler.

Öncelikli tercihim ise Doğtaş olacaktır. Son zamanlarda bu firmayı daha bir profesyonel ve müşteri odaklı görüyorum. S.kayetvar.com sitesindeki abartılara pek kulak vermeyin. İstikbal şikayetleri ile karşılaştırıldığında doğtaş'ın genelde teslimat odaklı şikayetlerini görüyorsunuz ama istikbal'de olduğu gibi kalite, müşteri memnuniyeti konularında tolere edilemez bir sorun yer almıyor. Kabul, doğtaş fiyatları biraz emsal fiyaların üzerinde geziyor ama ben şahsen buna değer olduğunu düşünüyorum.

Çocuklar ve ebeveyn yataklarımızı değiştireceğim ben de, ve ziyaret edeceğim adres şimidenbelli: DOĞTAŞ ...

• quote:

arkadaşlar yatak araştırmaya devam ediyorum.yatak için vermek istediğim miktar en fazla 1200 tl. daha fazla vermek istemiyorum!

Bunların dışında düşündüğüm Yatsan marka Switzerland modelide fena değil ama bugün itibariyle daha test edemedim ve benim belirlediğim bütçenin biraz üzerinde! ayrıca işbir ergoplus ve yataş five-z modelleri güzel olmasına rağmen pahalı olmaları nedeniyle vazgeçtim :(
    arkadaşlar tercihlerim arasından sizce hangi yatağı tercih etmeliyim yardımlarınızı bekliyorum...

yataş five z de indirim var hocam, ben 160*200 u 1360 a aldım izmir balçova yataş tan, fiyat yüzünden vazgeçtim dediğin için söyleyeyim dedim, bilgine.

• quote:

Orijinalden alıntı: KG

quote:

arkadaşlar yatak araştırmaya devam ediyorum.yatak için vermek istediğim miktar en fazla 1200 tl. daha fazla vermek istemiyorum!

yataş five z de indirim var hocam, ben 160*200 u 1360 a aldım izmir balçova yataş tan, fiyat yüzünden vazgeçtim dediğin için söyleyeyim dedim, bilgine.

bu arada son msj tarihini 4 temmuz görünce yazdım ama senin mesaj 27 mayısmış, pardon :)

• Bellona Offset Form yatak almayı düşünüyorum 200x100 (450TL)

Veya diğer tercihim Doğtaş Dream series Med Pedic SuperFlex 200x100 (450TL)

Önerebileceğiniz bu fiyat çerçevesinde başka yataklar var mı acaba veya ikisi arasından hangisini tercih ederdiniz?

Boy:1.88 Kilo:1.90

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cianni -- 9 Ekim 2013; 2:53:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.