Şimdi Ara

Hangi windows 7 de üstün oyun performansı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
8.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 7 profesiyonel 64 bit orjinal windowsum var. gta4 oynarken kasma yaşıyorum .
    win 7 ultimate 32bitde daha mı uygun olur ?

• kasma ekran kartından yada ramin düşüklüğünden kaynaklanmasın hocam oyundayken görüntü ayarlarını detayını azaltmayı denesen bende ultimate 64 kullanıyorum 3gb ramla kasmıyor hiçbi şekilde uygulamalarda ama denicem Call of Duty 6yı büyük bi ihtimallede sorun yaşamam heralde yazcam deneyimimi
  • http://www.vatanbilgisayar.com/dell-1558-g72p45-studio-1558-core-i7-720qm-1.6ghz-4gb-500gb-15,6-dvdrw-1024mb-hd5470-cam-bt-w7pr/productdetails.aspx?I_ID=47795

bilgisayarım bu ekran kartı haric diğer parçaları cok güzel

profesiyonelle ultimate arasında fark olabilir mi peki
  • aralarında performans farkı olur 64bitle 32bit ama pro ile ultimate arasında sadece sana yüklü gelen programlar fark eder bide açılışı ama ultimate tam sürüm kurasan daha iyidir ayrıca sistemin iyi arkaplanda çalışan programlardan kaynaklı kasma olabilir birdehttp://svc.systemrequirementslab.com/CYRI/analysis.aspx bu siteden oynicağın oyunu seçerek bilgisayarın yeterliliğini çözebilirsin

Wikide şöle tanımlanmış...

Windows 7 Ultimate
    Tüm özellikleri isteyenler için tasarlanmıştır.
    Windows 7 Ultimate en kullanışlı ve güçlü Windows 7 sürümüdür.
    Home Premium'un eğlence özelliklerini ve Professional'ın birçok Windows XP verimlilik yazılımını Windows XP Modu'nda çalıştırabilmeyi de içeren iş olanaklarını, kullanım kolaylığıyla birleştirir.
    Ek güvenlik için, verilerinizi BitLocker ve BitLocker To Go ile şifreleyebilirsiniz. Ayrıca daha fazla esneklik için, 35 dil arasından istediğinizi seçerek çalışabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancanin -- 31 Ağustos 2010; 12:51:45 >

• win 7 profesiyonel orjinalim var . bunu kaldırıp win 7 ultimate mi kurmalıyım 2 arada bir derede kaldım .
  • ben home premium kullanıyorum oyun eğlence vs. gayet yeterli kurduğum eski yeni tüm oyunlar çalıştı. bence oyun performans için gerek yok sistem deiştirmeye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceka16 -- 31 Ağustos 2010; 17:12:48 >
  • win 7 profesiyonel ile win 7 ultimate arasında bir fark varmı ?
    bir karşılaştır istersen özelliklerini herşeyı aynı bütün özellikler mevcut
    ben home premium x64 kullanıyorum 4 gb ram hd4650 1 gb ddr 3 128 bit ekran kartı hiç sorun yaşamadım full çözünürlükte full ayarlarda cod6 bitirdim battlefield bad company 2 bitirdim

sanırım yazılımsal bir sorunun var

he şu konuyada bi deyineyim şimdi 86 bit windows 7 yani x32 bit windows 7 kurarsan 3.5 gb a kadar kullanacaksın bunu duymuşsundur klasiktir
    ama 64 bit işletim sistemi kullansan dahi 32 bir kurduğun proğramlar [ program files (x86) ] klasörünün içine atıyor yani 32 bit olarak görüp 3.5 gb ram kullanıyor oyunlarda. hee 3.5 gb ram oyunlar için çok çok çok fazla yeterli olur önemli olan ekran kartı ve cpu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.vatanbilgisayar.com/dell-1558-g72p45-studio-1558-core-i7-720qm-1.6ghz-4gb-500gb-15,6-dvdrw-1024mb-hd5470-cam-bt-w7pr/productdetails.aspx?I_ID=47795

blur2010 full hd anti aleasingli cok rahat oynatıyor

gta4 en kötü ayarlarda kasıyor morelim cok bozuk olmaz böle iş :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: 13lack
    http://www.vatanbilgisayar.com/dell-1558-g72p45-studio-1558-core-i7-720qm-1.6ghz-4gb-500gb-15,6-dvdrw-1024mb-hd5470-cam-bt-w7pr/productdetails.aspx?I_ID=47795

blur2010 full hd anti aleasingli cok rahat oynatıyor

gta4 en kötü ayarlarda kasıyor morelim cok bozuk olmaz böle iş :S

bu sistem nasil kasar ya acaba 1.6 ghz oldugundan mi dir ?

• Notebook'la oyunmu oynanır ya tabi kasar. Bu dediğiniz oyunlar için en azından HD5770 gibi bir ekran kartı gerekir.
  • mrt arkadaşım biraz abartmış

ceka bunlar turbo işlemciler 2.8e kadar cıkıyor . son cıkan işlemcilerden i5lerden daha iyi sıralamda. 7.0 alıyor işlemcim windowsdan

5650 cavanar gibi oynuyor abartmaya gerek yok

ekran kartım cok iyi deyil ama yinede oynatması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 13lack

mrt arkadaşım biraz abartmış

ceka bunlar turbo işlemciler 2.8e kadar cıkıyor . son cıkan işlemcilerden i5lerden daha iyi sıralamda. 7.0 alıyor işlemcim windowsdan

5650 cavanar gibi oynuyor abartmaya gerek yok

ekran kartım cok iyi deyil ama yinede oynatması lazım

anladım kanka şu turbo boost dedikleri şey bu olsa gerek
  • Gta 4 için win7 yamalarını yükleyin sanırım ondan kaynaklanıyor
  • starcraft 2 maximum detayda oynuyorum
    blur2010 maximum detayda oynuyorum
    battlefield bad company2 orta detayda oynuyorum

gta4 minumum detaydada bile oynayamıyorum

belkide sorun sadece ekran kartımdadır oynayamıycam ama bu kadar para verince insan oynamakta istiyor .
    ekran kartının son sürümünü yükledim . biosunda son sürümünü yükliycem win7 güncelleştirmelere devam ediyorum

yardım eden herkese teşşekürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.