Şimdi Ara

hangi virüs programını almalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben şu an avg free kullanıyorum ama paralıya geçmeyi düşünüyorum
    işlemcim amd phenom2 x4
    4gb ddr3 1600 mhz ram var
    eski bilgisayarıma kasperskay yüklemiştim yerinden kalkmadı kasperskay dan korkuyorum açıkcası yada avg mi alsam karar veremedim İnternetten alışveriş falanda yapacağım yardımcı olursanız sevinirim.

• bedava bir sürü program var para vermeye deymez
  • Satın alarak kullanacağınız bir antivirüsle, sisteminize virüs girmeyeceğine inanıyorsanız kesinlikle yanılıyorsunuz. İnternette birçok ücretsiz program mevcut mesela Microsoft Security Essential kullanabilirsin. Yanınada comodo firewall kur kullan. Zaman zamanda malwarebytes ile tarama yaptırırsın olur biter.
    Ülkemiz bu sektörde çok geri üretmeden sürekli ithal ediyoruz. Para vermeyin şunlara yazık, milli servet hepsi!
  • Bedava olan yazılımlar dedtek vermediğinden sadece gündem de olan virüsleri buluyor yeni gelen virüslerde sıkıntı yaşarsınız, kaspersky firması Türkiyede ofis açtı ve satışlarını distirübütör firma üzerinden denetliyor diye biliyorum.

Diğer ürünleri kullanmadığım için yorum yapamıyorum fakat her ürünün kendine has özellikleri var ve sizin muhtemelen ihtiyacınız olan internet security paketi, bunlardan birini seçebilirsiniz.
    VPN Programı tavsiyeleriniz?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi öyle bir soru gelmiş ki bin kafadan cevap gelir ve % 90 teknik bilgiye dayalı değildir...

İstemiş olduğunuz tam olarak nedir ? önce bunu kesinleştirin.. Mesela ben başka kaynaklardan ( usb disk - hdd ) yada bilgisayarlardan çok veri transferi yapıyorum torrent kullanıyorum dosyalarda herhangi bir tehdit olup olmama gibi tereddütlere kapılmama gerek kalmasın kullanacağım program bunu kendi başına halledebilecek bir ANTIVIRUS istiyorum ( dikkat edin antivirüs internet güvenliği değildir ) ya da ben internette çok gezinirim banka - havale - online alışveriş vs. çok yaparım diyorsanız, sunucu ile aranızdaki veri trafiğini iyi denetleyen ve aynı zamanda banka işlemlerini kendi bünyesinde minimum 2048 bit'lik bir değerle şifreleyerek koruyacak ve kredi kartı - banka hesabı gitti vs. gibi dertlerim olmasın diyorsanız INTERNET SECURITY + FIREWALL desteği olanlara bakın... Eee bunların hepsinede ihtiyacım var diyorsanız... ki büyük ihtimal öyle :) Hem yerel dosya güvenliğini tehditleri analiz edebilme yeteneği olan hemde iç dış internet ve ağ protokollerini çok sıkı denetim altına alıp kontrolü elinde tutan yazılım olarak size 12 yıldır profesyonel düzeyde kullanıdığımız güvenliği Kaspersky İnternet Security yada Kaspersky PURE öneririm ( Pure daha kapsamlıdır..) mesela ebeveyn denetimi - bilgisayarı ve interneti kullanım kısıtlaması vs. gibi...Diğer yönleriyle %99 İnternet security versiyonuyla aynıdır...

Hoşçakalın...saygılarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilemezsinki

Şimdi öyle bir soru gelmiş ki bin kafadan cevap gelir ve % 90 teknik bilgiye dayalı değildir...

İstemiş olduğunuz tam olarak nedir ? önce bunu kesinleştirin.. Mesela ben başka kaynaklardan ( usb disk - hdd ) yada bilgisayarlardan çok veri transferi yapıyorum torrent kullanıyorum dosyalarda herhangi bir tehdit olup olmama gibi tereddütlere kapılmama gerek kalmasın kullanacağım program bunu kendi başına halledebilecek bir ANTIVIRUS istiyorum ( dikkat edin antivirüs internet güvenliği değildir ) ya da ben internette çok gezinirim banka - havale - online alışveriş vs. çok yaparım diyorsanız, sunucu ile aranızdaki veri trafiğini iyi denetleyen ve aynı zamanda banka işlemlerini kendi bünyesinde minimum 2048 bit'lik bir değerle şifreleyerek koruyacak ve kredi kartı - banka hesabı gitti vs. gibi dertlerim olmasın diyorsanız INTERNET SECURITY + FIREWALL desteği olanlara bakın... Eee bunların hepsinede ihtiyacım var diyorsanız... ki büyük ihtimal öyle :) Hem yerel dosya güvenliğini tehditleri analiz edebilme yeteneği olan hemde iç dış internet ve ağ protokollerini çok sıkı denetim altına alıp kontrolü elinde tutan yazılım olarak size 12 yıldır profesyonel düzeyde kullanıdığımız güvenliği Kaspersky İnternet Security yada Kaspersky PURE öneririm ( Pure daha kapsamlıdır..) mesela ebeveyn denetimi - bilgisayarı ve interneti kullanım kısıtlaması vs. gibi...Diğer yönleriyle %99 İnternet security versiyonuyla aynıdır...

Hoşçakalın...saygılarımla.

Neden sürekli kaspersky öneriyorsunuz? Diğer güvenlik ile açılmış konulardada özellikle kaspersky firmasının ürünlerini öneriyorsunuz.
    Bence doğru olan diğer güvenlik yazılımlarıyla adil bir karşılaştırma yapıp tecrübelerinizi paylaşabilirsiniz. Eksiğine fazlasına kullanıcı karar verebilir.
    Burda kimse tek bir firmanın yazılımlarına odaklı öneri yapmıyor, herkes tecrübesi seviyesinde bitakım tavsiyelerde bulunuyor.
    Bu yazdıklarım değerlendirilirse durum daha iyi anlaşılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logic_Man -- 18 Kasım 2011; 10:11:33 >

• Kaspersky Internet Security, o özelliklerde sorun çıkarmaz
  • Evet şimdi burada neye göre veya neye dayanarak kaspersky'ı önerdiğimi tek tek yazmam gerekebilecek...ama emin olun 15 yıldır profesyonel olarak bende tarafsız bir şekilde acaba en iyi verimi sağlayan yada beklentilerimizi karşılayan yazılımlar üzerinde ciddi araştırmalar ve testler yapıyoruz. Test denilince internetten AV test dosyaları yada kodları değil, daha çok sistemle bütünleşik çalışabilmesi ve sezgisel analizine bakıyoruz. çünki AV'lerin insanlara verebileceği en önemli rahatlığı ; tehditleri siz farketmeseniz dahi onun farkedip engel olabilmesidir...

Ben burada bir firmaya odaklı yorum yapmıyorum aslında, sadece günümüzdeki bütün tehditlere karşı maksimum korumayı sağlayabilen ve aynı zamanda veri güvenliğini de ön planda tutan yazılımlar hangileriyse onları paylaşıyorum... Burada kalkıp Symantec firmasının Norton 360 programını da önerebilirim lakin çok detaylara sahip olduğu için tecrübesiz kullanıcılara gelecek bir prog. değil. Ha ben çözerim anlarım diyorsanız, Norton 360 ' ında Kaspersky ürünlerinden geri kalır yanı yok.

Önerebileceğim bir tane daha var, ama ayarları ve müdahale işlemleri biraz yabancı gelebilir Mccafee total security'de yabana atılacak cinsten değil.

Yani kaspersky ile zaten bir alakam yok ve olamazda :) yanlış anlaşılmak istemem...saygılarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: oğuzçbn

ben şu an avg free kullanıyorum ama paralıya geçmeyi düşünüyorum
    işlemcim amd phenom2 x4
    4gb ddr3 1600 mhz ram var
    eski bilgisayarıma kasperskay yüklemiştim yerinden kalkmadı kasperskay dan korkuyorum açıkcası yada avg mi alsam karar veremedim İnternetten alışveriş falanda yapacağım yardımcı olursanız sevinirim.

kis 2011 satın aldım kullanıyorum 2012 çıkmış şidilerde çok önemli değil kasıyor kısmı inandırıcı değil

Ek'teki resimden bakabilirsiniz... masaüstü kullanıdıgım pc 'den bir görüntü az önce cektim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir Serzeniş -- 18 Kasım 2011; 22:49:08 >

Orijinalden alıntı: zumm123

bence norton internet security al yada norton 360 al kasperskaydan daha ii

Aynen Bende Norton Internet Security 2011 Var.

Gayet Memnunum.

Astra H 1.6 115HP / Enjoy + / 2013
  • Nis 2012 tabiki bu konuyu sabaha kadar tartisirim :D

Norton kendini gün geçtikçe geliştiriyor ve diğer ürünlerle arasını gittiçe açıyor.
    2- Norton . Bunlardan şaşma.
    AMD Ryzen 9 5900X MSI x570 Corsair 16Gb DDR4 3000mhz Zotac gtx1060 3gb Corsair CX750 PSU DELL U2414H IPS, Macbook Air M2
    Canon 6D - Sigma 24-105 f4 ART - Sigma 85mm f1.4 ART - MC Carl Zeiss JENA 135mm f3.5 - MC Revuenon 24mm Macro - Tair 3S 300mm - LowePro Hatchback Aw 22L - Xiaomi Urban Style Bag
    Fotoğraf Portfoliom = 500px:http://500px.com/MuhammetTeker
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.