YA DIGITURK MU , D-SMART MI YOKSA BILDIGIMIZ HERHANGİ BIR MARKANIN UYDUSUNU MU ALMALIYIM , COK KARARSIZIM,
D-smartı tavsiye ederim.normal uyduyla izleyemeyeceğiniz belgesel kanalları,çizgi film,film kanalları interaktif uygulamaları bu cihazla aylık ücret ödemeden izliyorsunuz ben 7 aydır kullanıyorum çok memnunum.önümüzdeki günlerde yeni kanallarda gelecek movies24,hbo,sony entertainment. Cihazlar aynı sadece markaları değişik kasa olarak sunny cihazın kasası daha güzel.
kanalları buradan görebilirsiniz:http://www.dsmart.com.tr/
İkisini de tavsiye etmem.Kart sharinge uygun bi cihaz al bir de uygun fiyata bir server bul yeter
quote:
Orjinalden alıntı: bodrumlu2
İkisini de tavsiye etmem.Kart sharinge uygun bi cihaz al bir de uygun fiyata bir server bul yeter
kart paylaşımını ile çok yakında dsmart izlenemeyecek sana kötü bir haber
quote:
Orjinalden alıntı: DeliKızNil
YA DIGITURK MU , D-SMART MI YOKSA BILDIGIMIZ HERHANGİ BIR MARKANIN UYDUSUNU MU ALMALIYIM , COK KARARSIZIM,
öncelikle uyduyu alamazsın o kadar paranız olduğunu sanmıyorum. uydu alıcı demek istediniz sanırım. kart paylaşımlı özellikle linux tabanlı bir uydualıcı öneririm. @onboardx neden dsmart izlenemeyecek acaba? diğer kart şifrelemesinden farkı nedir? kartı paylaşımını yapan biri çıktıkça şifreler alıanbilecektir kanaatindeyim.
quote:
Orjinalden alıntı: uisik34
quote:
Orjinalden alıntı: DeliKızNil
öncelikle uyduyu alamazsın o kadar paranız olduğunu sanmıyorum. uydu alıcı demek istediniz sanırım. kart paylaşımlı özellikle linux tabanlı bir uydualıcı öneririm. @onboardx neden dsmart izlenemeyecek acaba? diğer kart şifrelemesinden farkı nedir? kartı paylaşımını yapan biri çıktıkça şifreler alıanbilecektir kanaatindeyim.
değerli kardeşim dsmartta biliyor paylaşımla izlendiğini bunu önlemek için nds ile ortak bir çalışma yürütülüyor digital kart içindeki işletim sistemi ve cihaz yazılımları bu çalışma bittiğinde güncellenecek ve paylaşıma kapatılacak.şimdilik size bu kadarını söyleyebilirim.saygılar.
bana sorarsan ne alman gerekir ona bişey diyemem ama dsmart alma onu kesin bir şekilde söyleyebilirim.ben alalı daha bir kaç gün oldu.sunny marka aldım.
bir kere sunny iğrenç bir marka.kanal geçişleri çok yavaş.açıp kapaman için 2sn basılı tutman gerekiyo.kanal listesini görmek için ok tuşuna basıyosun 2-3 sn sonra geliyor.
dsmarta gelince kanal sıralaması çok kötü.1-2-3-....diye kanallar giderken birden 20lere oradan 100lere falan geçiyo.çok gıcık.ben hiç beğenmedim işin açıkçası.
Tabii tüm bunlar benim görüşüm.katılmayablirsinde.