Şimdi Ara

Hangi USB type c dönüştürücüsünü almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
3
Favori
7.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Up?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dodocool ürünleri kaliteli tavsiye ederim. Ben DC53 modelini kullanıyorum, kaliteli fakat aynı markanın kablolu modelini alacağım.
  • Çoklu dağıtıcılar donmalara takılmalara sebebiyet veriyor. Deneyimlerimden yola çıkarak kullanmamanızı tavsiye ederim. En azından orjinal ürünler deneyin.
  • NONDA almıştım epeydir kullanıyorum. rengi de benim spacegray MBp ye uyuyor. küçük ve işe yarıyor. hiçbir zaman büyük bir adaptor duşünmedim. ikinci adaptörü de kablolu aldım portlar yakın olduğundan iki usb cihazı aynı anda kullanmak sorun olabiliyor.

    NONDA Amazon


    HDMI ya gelince Spigen in 4k destekli HDMI to TypeC kablosunu aldım (Huawei telefonumda da işe yarıyor Masaüstü modu var).

    Evet hepsi ayrı ayrı ama hepsi aynı anda lazım olmuyor büyük adaptor bu yüzden almıyorum. yer kaplıyor.

    saygılar




  • quote:

    Orijinalden alıntı: LouisVuitton

    Çoklu dağıtıcılar donmalara takılmalara sebebiyet veriyor. Deneyimlerimden yola çıkarak kullanmamanızı tavsiye ederim. En azından orjinal ürünler deneyin.
    Bu takılma problemleri tüm yan sanayı çeviriciler için geçerli mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jun.Misugi

    Bu takılma problemleri tüm yan sanayı çeviriciler için geçerli mi?

    Alıntıları Göster
    Bir çok üründe internet kesintisi sorunu var. Bende de bir usb çoklayıcı var, onu takınca bilgisayar internete bağlanmıyor. Yabancı sitelerde de bu sorunu okudum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TacoNikky

    Bir çok üründe internet kesintisi sorunu var. Bende de bir usb çoklayıcı var, onu takınca bilgisayar internete bağlanmıyor. Yabancı sitelerde de bu sorunu okudum.

    Alıntıları Göster
    ben unitek aldım.Bağlantı kopma problemi yok. Ama başka bir üründe wifi bağlanma sorunu var malesef
  • Merhaba, iddialı olarak yeni bir marka girişimiyiz. Forumdaki ilk saatlerimizde halihazırda yazılmış konularda bilinç uyandırması adına yazıyoruz. Thunderbolt 3 ve USB Type-C çözümlerinin Türkiye adresiyiz. Şu anda yalnızca n11 üzerinden Type-C Hub satışlarımız mevcut. Diğer Thunderbolt ürünlerini son kullanıcıya direkt olarak açmadık. Thunderbolt SSD'den External GPU'ya kadar çözümler mühendislik ve üretim seviyesinde hazır ancak kur hareketleri netlik kazanana kadar ürünler piyasaya sunulmayacak. Herhangi bir soru, öneri veya şikayet için istediğiniz zaman özel mesaj atabilir, başlıklar altında soru sorabilir, Facebook'tan ve Instagram'dan ulaşabilir ya da mail adresimize yazabilirsiniz.

    Sizin için önerdiğimiz çoklu port ürünümüz:https://urun.n11.com/adaptor-ve-cevirici/portall-hub-pro-type-c-hub-usb-c-hub-usb-type-c-hub-P271925260

    MacBook ve Macbook Pro kullanıcılarından herhangi bir olumsuz geri dönüş gelmedi. Windows üzerinde de testleri yapıldı. Üründe ya da bağlı olduğu bilgisayarlarda donmalara sebebiyet vermedi.
    Ürünlerimizde herhangi bir sorun olduğunda eleştirmekten ve geri gönderim yapmaktan çekinmeyin. Tabi beğenirseniz de önermeniz ve olumlu yorumlar yapmanız bizleri sevindirecektir.




  • Hocam o kadar ürün denedim aliexpressdeki dodocolden de kullandım mouse takılmaları internet kesilmeleri yapıyor piyasadaki ürünler bunun sebebide 5GHZ wifi kullanmanız gerek.

    En sonuda çıldırıp orjinali ürünü aldım kafam rahat :)

    https://www.apple.com/tr/shop/product/MJ1K2ZM/A/usb-c-dijital-av-%C3%A7oklu-ba%C4%9Flant%C4%B1-noktas%C4%B1-adapt%C3%B6r%C3%BC?fnode=8b&fs=fh%3D4595%252B3058




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.