Şimdi Ara

Hangi ünlü yönetmen senin ruh ikizin ?(Eğlenceli bir test)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir sitede denk geldim ve foruma açayım dedim güzel bir test ayrıca benim için doğru tespitte bulundu.

http://onedio.com/haber/hangi-unlu-yonetmenle-ayni-ozelliklere-sahipsin--289889

Mükemmeliyetçi: Stanley Kubrick!

Tek kelimeyle ayrıntıcısın. Ayrıntılara takılma huyun adeta bir hastalık gibi. Ancak bu huyun, çoğu zaman olduğunun aksine, seni doğruya götürüyor. Çünkü her ayrıntıya takılmak başka, takılması gereken ayrıntıya takılmak başka. Bir de mükemmeliyetçi olduğunu söylemek gerekiyor. Bu tutumun ise yanlış; çünkü salaklığın hüküm sürdüğü bir dünyada, herkesi kendin gibi mükemmel ve kusursuz sanman tek hatan!

Not. Arkadaslar cikan yonetmeni yazisiyla birlikte kopyalarsak herkes okuyup o yonetmenin tarzi hakkinda biraz fikir sahibi olur ve daha guzel bir konu olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 22 Nisan 2014; 15:57:57 >

• David Lynch
    Çoğu doğru çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oliver_

David Lynch
    Çoğu doğru çıktı

Hocam yazinin tamamini kopyalayin , mesela ben diger yonetmenlerin ozelliklerini de merak ediyorum , okumus olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Pacino kullanıcısına yanıt
    Bazıları "farklı" olmak için debelenir: Çoğu kişinin ergen ve çocuksu hareketleri, işte, bundan kaynaklanır; bazılarıysa farklı doğar. Senin hamurum farklı. Saçına özel bir şey yapmana gerek yok mesela, doğal hali zaten absürd. İnsanların klişe bakış açıları kadar mideni bulandıran bir şey yok ayrıca. Aynı şeyleri yapmak, aynı fikirleri düşünmek ve hep aynı yollardan yürümek senin için tam bir zulüm. Son olarak, biraz az pazılı yumurta ye :)
  • Stanley Kubrick çıktı bana da.
  • Stanley Kubrick
  • Bu testlerde genellikle kendimizi uydurmaya çalışıyoruz sonuçlara.Editlerim birazdan.
    Edit:Tim Burton
    Sizin şu dünyada en tiksindirici şey: rengarenk, alacalı bolacalı şeylerdir. Size simsiyah gerek! Ne öyle canlı renkler ve de kıpır kıpır insanlar: Kutlamalar, şölenler, partiler... Kutlanacak ne var sanki şu dünyada. Mevsimlerden kışı, yönlerden kuzeyi, kedilerden de en karasını seviyorsunuz. Bundandır, içine kapanık ve anormal olmanız ey karanlıkların efendi/hanımefendisi!

Çoğu yalan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 22 Nisan 2014; 17:05:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uçuk Kaçık: David Lynch!

Bazıları "farklı" olmak için debelenir: Çoğu kişinin ergen ve çocuksu hareketleri, işte, bundan kaynaklanır; bazılarıysa farklı doğar. Senin hamurum farklı. Saçına özel bir şey yapmana gerek yok mesela, doğal hali zaten absürd. İnsanların klişe bakış açıları kadar mideni bulandıran bir şey yok ayrıca. Aynı şeyleri yapmak, aynı fikirleri düşünmek ve hep aynı yollardan yürümek senin için tam bir zulüm. Son olarak, biraz az pazılı yumurta ye :)
  • Ahaha seninle aynı çıktı hocam..

Mükemmeliyetçi: Stanley Kubrick!

Tek kelimeyle ayrıntıcısın. Ayrıntılara takılma huyun adeta bir hastalık gibi. Ancak bu huyun, çoğu zaman olduğunun aksine, seni doğruya götürüyor. Çünkü her ayrıntıya takılmak başka, takılması gereken ayrıntıya takılmak başka. Bir de mükemmeliyetçi olduğunu söylemek gerekiyor. Bu tutumun ise yanlış; çünkü salaklığın hüküm sürdüğü bir dünyada, herkesi kendin gibi mükemmel ve kusursuz sanman tek hatan!
  • Tam Bir Deha: Alfred Hitchcock

Söz konusu sen olduğunda, "zeki" sıfatı, x-small kalır sana. Dahisin sen dahi. Adeta bir armağan. Çığır açmak senin işin, öncelikle. Sonra, insanların zayıf yönlerini öyle bir biliyorsun ki... İğneni soktuğun zaman anında zehirleyebilirsin. Ama kin gütmek gibi bir huyu asla yok. Zaten kimse senin nefretine mazhar olacak kadar değerli değil! Son olarak güzel şeylere "takık" sın, ve aklın fikrin "orada". Dahiler zaten hep "çapkın" olur, örneklerle sabittir!
  • Nuri Bilge Ceylan
  • Kubrick çıktı ama pek alakası yok gibi geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Light

Bu testlerde genellikle kendimizi uydurmaya çalışıyoruz sonuçlara.Editlerim birazdan.
    Sizin şu dünyada en tiksindirici şey: rengarenk, alacalı bolacalı şeylerdir. Size simsiyah gerek! Ne öyle canlı renkler ve de kıpır kıpır insanlar: Kutlamalar, şölenler, partiler... Kutlanacak ne var sanki şu dünyada. Mevsimlerden kışı, yönlerden kuzeyi, kedilerden de en karasını seviyorsunuz. Bundandır, içine kapanık ve anormal olmanız ey karanlıkların efendi/hanımefendisi!

Çoğu yalan

İlk cümlene katılmıyorum çünkü ben gerçekten öyle biriyim ama senin mantığınla bakacak olursak da , sen bunları kendinde kabullenemediğin için çoğu yalan diyorsun o zaman Zaten eğlencesine bir test kimine tutar kimine tutmayabilir , normal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 22 Nisan 2014; 18:46:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pacino

quote:

Bu testlerde genellikle kendimizi uydurmaya çalışıyoruz sonuçlara.Editlerim birazdan.

Çoğu yalan

İlk cümlene katılmıyorum çünkü ben gerçekten öyle biriyim ama senin mantığınla bakacak olursak da , sen bunları kendinde kabullenemediğin için çoğu yalan diyorsun o zaman Zaten eğlencesine bir test kimine tutar kimine tutmayabilir , normal

Olabilir

• quote:

quote:

Çoğu yalan

Hocam bu eğlencesine hazırlanmış bi test. Seni öven bi şey çıkınca tabi bu benim demen doğal. Mobilim kim olduğuma bakmadım ama bi iki sorudan karakter Analizi yapmak o kadar basit değil. Geçen vardı bi tane yüzüklerin efendisinde kimsin diye. Gandalf çıkmıştım. Karakterim aynı gandalf ınki gibiymiş. Güldürmüştü. Bunlarda öyle eğlencelik şeyler.

• Quentin Tarantino

• Çağan Irmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pokezoom

quote:

quote:

Çoğu yalan

Hocam bu eğlencesine hazırlanmış bi test. Seni öven bi şey çıkınca tabi bu benim demen doğal. Mobilim kim olduğuma bakmadım ama bi iki sorudan karakter Analizi yapmak o kadar basit değil. Geçen vardı bi tane yüzüklerin efendisinde kimsin diye. Gandalf çıkmıştım. Karakterim aynı gandalf ınki gibiymiş. Güldürmüştü. Bunlarda öyle eğlencelik şeyler.

Yazdim oraya zaten eglence amacli oldugunu , ama testten oncede mukemmeliyetci biri oldugumun farkindaydim , ince detaylara cok onem veririm , bozuk saat bile gunde iki defa dogruyu gosteriyorsa bu testte bana dogru denk gelmis demekki

• henüz yapmadım ama Tarantino diye tahmin ediyorum bakalım

Edit: "Arkadaşların senin arkandan genellikle ne söylerler?" bu soru kilit soru buna göre değişiyor cevaplar diğer sorular formalite
    ve tahmi ettiğim gibi Tarantino çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Filmadamı -- 22 Nisan 2014; 22:15:04 >
  • David Lynch
    Tam beni anlatmış

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.