Şimdi Ara

Hangi ülkenin tanklarını seçmeliyim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ben yeni başladım 1gündür oynuyorum , ben ilk baştaki tanklardan alman tankını sevdim uzaktan çalıların içinden tık tık atıyorum. alman tanklarından yeni tank açtım pz.ıı g ama bunda hoşuma gitmedi sanki taramalı tüfek gibi atıyor . ben aralarda dolaşıp tank taramak istemiyorum uzaktan sniper tarzı oynuyacam. hangi ülkenin tankları bu şekilde uzaktan oynamak çin daha iyi tek atıcak tam atıcak , . başlarda oynarken ltractor alman tankı iyidi tutturma oranı biraz seri reload süresi ve tek atması.

• uzaktan oynamak istiyorsun ve ateş gücünün de yüksek olmasını istiyorsun. bu isteğe göre uygun olan tank türü tank destroyerdir. almanların son seviye tank destroyeri hariç(jgdpze-100) tüm tank destroyerleri seviyelerine göre çok iyidir. benim için son seviye önemli değil diyorsan alman tank destroyeri tavsiye edebilirim. tank destroyer hariç bir tank türü ile(medium,light,heavy) uzaktan oynarsan oyunda hoş olmayan sözlere maruz kalırsın. bu tarz araçlar savaş içerisinde aktif olması gereken araçlardır.
  • Alman destroyerler sana uygundur bence. Yüksek ateş gücü+yüksek ön zırh+İsabetli atış..

Feuer und Wasser kommen nicht zusammen
    Kann man nicht binden sind nicht verwandt
    In Funken versunken steh ich in Flammen

und bin im Wasser verbrannt

Im Wasser verbrannt
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi ISS Seçmeliyim
    6 ay önce açıldı
    Hangi mesleği seçmeliyim ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.