Bildirim
hangi teli alayım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
mpx 220 derim ama o paraya s700i al(6630dan iyidir) _____________________________ -
mpx220 hem kapaklı karizma ve piyasanın en iyilerinden _____________________________ -
6670 i boşver öbür ikisinden birini al ama mpx220 al
_____________________________ Birini sevdim, araba çarptı öldü.
Birini sevdim, tren çarptı öldü.
Birini sevdim, uçaktan düştü öldü.
Bak! Kızdırma! yoksa seni de severim. :) -
7610 al _____________________________ -
mpx200 azına sıca.ım b.k gıbı tel herkes aa cok ıyı cok ıyı bı b.ku yok o telın al 7610 6670 pek fark yok aralarında karızma dersen 7610 sadelık dersen 6670 derım ben yada o paraya 6630 _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
ziang s65 :))) şakaaaaa
mpx220 bankooooo
(no smoke)
_____________________________ Yok imza... İmzamı kaldırabilecek bir alan değil burası.... -
Mpx220 tipi güzel deil.6630 al bence.Hem daha ucuz. _____________________________ -
nokia7610
mpx220 _____________________________ SELÇUK DERELİ ANNEN NERELİ -
ben 7610 al derim ama ben olsam s700i alırım saygılar... _____________________________ :::... E=m*c2 ...::: -
quote:
Orjinalden alıntı: fredcoder
git telefoncuya hepsini saatlerce incele mıncıkla hangisi kafana yatıyosa onu al...

ONLARINDA Bİ NAMUSU VAR LÜTFEN topluma kötü örnek olmayalım

mpx220 fiyat olarak çok yüksek oda mpx200 gibi düşebilir o yüsden bence bekle biraz_____________________________
-
TABİKİ MPX220
_____________________________ Yeditepe Üniversitesi - iPhone 11 - Macbook Air - Sony Vaio SVE1712W1EB - Sony Alpha A37M 18:135mm -
Mpx220 ama 6630 da alabilirsin hem daha ucuz. _____________________________ -
mpx220 ama s700 u tavsıye ederım mesela bugun 40 mb lik dosya aktardım s700 e buyuk ekranda oyun oynarsan muthıs oluyor dıger telefonlardan hemen bır adım one cıkar
s700 16.647 cm2 de 240x320 sıgdırmıslar resimler acıyıp net 7610 resimlerı s55 ekranı boyutun da ve cok daha net oluyor s700 de max ıso:160-4000 dusun yani bu kadar kaliteli fotograflar....
bence hiç duram s700 al_____________________________ niye kural dısı yaaaa yinemi :( -
Nokia 6670 Alemin Kralı (King of MobilePhones) _____________________________ DevilDragon -
MPX220 !!!
_____________________________ Atam, izindeyiz... -
valla s700 ile 6670 in fiyat farkini cok bilmiyorum cok fiyat farkiyoksa s700 derim _____________________________ -
bu da soru mu ?!
HER ACIDAN MPX220_____________________________
Benzer içerikler
- ticket geçen marketler ankara
- ultenic t10
- a101 araç buzdolabı
- windows 11 pro ürün anahtarı ücretsiz
- türk telekom yıldızlı günler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı