Şimdi Ara

Hangi telefonu almalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bayramdan sonra hepsiburadadan telefon alıcam ama hangisini almalıyım sizce huawei p20 lite, huawei mate 10 lite, lg g6 alacağım telefonda istediğim özellikler kamerasının iyi olması, şarjının bir günü çıkarması, oyunlarda takılma ve kasma yapmaması, telefonun akıcı olması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi john20 -- 23 Ağustos 2018; 14:10:41 >

• Honor 10 tavsiye ederim yada bir iphone 7 bu cihazlar pek iyi değil alıcaksan üst seviye bir cihaz al lg g6 sıkıntılı ötekilerin işlemcisi oyun işlemcisi değil birde hepsi burada s7 edge cihazını 2400 yapmış kaçırma bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde xz1 ve nokia 8 öneririm çok iyi işlemcileri fiyatda uygun tasarım olarak sıkıntı görmezsen

• honor 10 u beğenmedim zaten şuanki telefonum android 4.5 senedir bu telefonu kullanıyorum dolardan dolayı iphone fiyatları artmasaydı iphone alabilirdim ama şuan maalesef alamam zaten androidten bıktım ve iphone kullanmak istiyorum ama hepsiburada da iphone için taksit var mı bilmiyorum zaten altı taksitten fazla taksit yok önerebileceğiniz başka site var mı taksitle alınabilecek android için huawei mate 10 lite, huawei p20 lite ın hangi özellikleri kötü benim için telefonun kamerasının iyi olması, oyunlarda kasma ve donma olmaması ve telefonun akıcı olması lg g6 neden sıkıntılı arkadaşım yeni aldı kamerası pek iyi değilmiş, şarjı bir günde gitmiyormuş, oyunda bazen donuyormuş siz ne düşünüyorsunuz
  • Benim düşüncem bir vatana da bakabilirsin iphone için ve androidde tavsiyem xz1 ve nokia 8 olabilir xiaomi redmi note 5AI ve xiaomi mi a2 özellikle mi a2 tavsiye ederim yazılım google saf android ve sd 660 işlemci iyi bir işlemci gerçi s7 edge bile düşünebilirsin tarz seviyorsan:)

• Lg arıza şampiyonu diğer ikisindeki işlemci 1000 liralık cihazdada var yani emsal olarak samsungun 2 sene önceki giriş orta seviye işlemcileri gibi ama ekran ve kamera iyi huawei giriş seviye cihazı süsleyip satmayı iyi biliyor alırsın iyi seviye oyun filan oynayamazsın, sonra android de işlemci gücü filan önemli dandik alırsan paran çöp olur kapiş

• Israrla tavsiye istersen s7 edge, xz1, mia2 birini seç mia2 lite değil düz sadece mia2 olan biraz fiyatı yüksek ama güzel makina öneririm yeni çıktı 2 sene kesintisiz ana güncelleme ve +bir yıl daha güvenlik güncellemesi alırsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HANGİ TELEFON
    12 yıl önce açıldı
    Hangi rami almalıyım ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zaten aklım iphonedaydı sizde iphone diyince iyice aklım iphone da kaldı internette baktım da arçelik gibi yerlerden 24 taksitle iphone alınır mı sizce bu arada android için sony tasarımını sevmiyorum, çin markalarınıda sevmiyorum, s7 edge eskidi tasarımı artık androidte huawei mate 10 lite, huawei p20 lite ve lg g6 harici başka telefon düşünmüyorum marka takıntım var almışken iyi markalı bir telefon almak istiyorum sonuçta uzun bir süredir aynı telefonu kullandım bayramdan sonra telefonu alıcam taksit yapan bir yerden iphone almayı düşünüyorum
  • https://www.google.com.tr/amp/s/m.donanimhaber.com/newsampnew.aspx%3fid=101999

• Arçelik ne kadarki bir fiyat öğrenmek lazım vede taksit var diye çok para vermeye gerek yok bence iphone için

• Şuna bakabilirsin aynı fiyatmı kalmışmı get açtırıp alabilirsiniz

Arçelik şimdi gider iphone 7 cihazına 4000 tl çeker boş ver
    Pardon ama pasaport kaydı gerekiyor yurtdışı cihazı imiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CBD9CC12F -- 23 Ağustos 2018; 19:36:26 >
  • pazartesi p20 lite almaya karar verdim maalesef iphone 7 alıcak kadar param yok yurtdışı cihazı da almak istemiyorum yardımlarınız için teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: john20

pazartesi p20 lite almaya karar verdim maalesef iphone 7 alıcak kadar param yok yurtdışı cihazı da almak istemiyorum yardımlarınız için teşekkür ederim
    P20 lite kötü bir cihaz. Hem de 200 TL zamlandı. Onun yerine başka cihaz alın derim. 1 eylül e kadar operatörler takside devam edecekler. Sonrası 6 taksit.

• maalesef başka bir cihaz bulamadım hem tasarımı güzel olup hemde kamerası iyi olan iphone almak isterdim ama fiyatlar çok pahalı bütçemi aşıyor onun için p20 lite alıcam
  • john20 J kullanıcısına yanıt
    Para sizin karar sizin. Bu kadar parayı kotu bir cihaza yatırmayın diyorum

• Yazdığin 3 cihaz arasında lg g6 diğer ikisine göre performans olarak kat kat daha yüksek. Pubgyi ultrada kasmadan oynarsin.
    Lg g6 önceki modellere göre daha sorunsuz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • lg g6 nın hafızasının 32 gb olması kötü 64 gb olsaydı g6 alırdım fazla oyun oynamayı düşünmüyorum telefonda
    Oyun dusunmuyorsaniz yerel hafizanin onemi yok 32 bile yeter de artik fotolari sd karta kaydedersiniz. G6 amiral, p20 lite den o performansi alamicaksiniz. Hafiza hizi ve kamera kalitesi dahil.

Ayrıca optik görüntü sabitleyici kamerada cok onemli g6 da var huawei'de yok, g6 da su gecirmezlik var huaweide yok. G6 usb c 3.1 , Huawei ise 2.0
    Ses çıkışı lg nin daha iyidir.
    Ekran kaliteside öyle.
    Ama ben lgden korkuyorum basima patlar derseniz huawei marka olarak iyi seçim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.