Şimdi Ara

Hangi Taraftar Daha Etkili Görelim Bugün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir ara bunun konusunu açmıştım, ne oldu haberim yok o konuya, çoğu konum gibi silinmiştir herhalde.

yıllardır ingiliz taraftarı çekirdek çitliyor yaaaaeeee,, onlar taraftar değil biziz yaeee diyenler için söyliyim... bizim stadlarda 1000 civarı kişi 90 dakika sen var ya sen bir aşksın değişilmezsin, bir tanesin seksisin bebeğimsin diye takımı desteklediğini sanarken

ingiliz taraftarında da az da olsa ayakta çok aktif olanlar da var onları saymıyorum, bütün stad maç içinde ve aktif... sürekli alkış hali, sürekli bir takımı gaza getirme sesleri, bütün stad yapıyor bunu, kendilerini 90 dakika sen var ya sen marşını söylemek için çatlatacağına bir yerlerini parçalatçaklarına ses tellerini zedeleyeceklerine alkış, destek moral sağlıyorlar.

bugün eğer gs asılırsa arsenalli oyuncular maçı istediğini gösterirse taraftarı görün bugün bakalım.

---

futbol taraftarlığını bağırmak sanan bununla övünenlere, meşale yakıp taraftarlığyla övünenler geri kalmış toplumların övündükleri şeylerdir. futbolun asıl toprakları taraftarlığı bilmiyor öyle mi?

bizdeki rakip oyuncuları düşünün, adam sürekli şarkı dinliyor arabesk, bununla mı kafası karışacak? etkilenecek? ama ben ingiliz takımıyla maç yaptığımız zaman taraftar olarak bile daha doğrusu tv den seyredereken bile o atmosferden etkileniyorum sürekli bir destek hali, alkış moral vermeler, o baskıyı sanki birazdan gol yiyecez havasını hissediyorsun...

---

o yüzden gerçeklerle yüzleşmek şart, boş şeylerin peşinden sürüklenmeyelim. takımı desteklemek arabesk marş söylemekle değil alkışla moral vermekle olur... ben arena'ya gittim 15 defa falan, güzel pas oluyor etrafımda benden başka alkışlayan yok neredeyse,,, hepsi maçı izliyor hadi hadi diyor, bide ultraaslan aşağıda arabesk söylüyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.