Yorum atın alooooo |
hangi supplementleri kullanıyorsunuz

-
-
protein, kreatin ve citrulin dışı boşa para, çöp
-
Hocam siz hiç hayatınızda Prework out kullandınız mı? Neden boşa para olsun. Siz faydasını görmediniz diye mi yoksa bilimsel bir açıklamanız varmı?
-
Kreatin ve protein tozu olabilir. Pre workout yerine kahve tüketebilirsin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pre workout
Ballı fıstıklı bademli cevizli pekmezli tshinli özel karışımım
Protein tozu
Natural ol hocam
Türk kahvesi
Maden suyu
Siyah ay çekirdeği
Haşlama tavuk pilav
Haşlama yumurta sarımsak ve süt supplementlerini kullanıyorum
kullandım. trde ki preworkoutların cogu çöp, içerinde yeteri kadar etki maddesi yok. o yüzden citrulin diye ekledim zaten. git kendinde sade citrulin al kullan daha etkili. 5 gram kullanman gereken maddeden 2 gram var preworkoutlarda bazılarında 1 gram. ne işe yarayacak
ekonomi malum, amerikalı teenager olmadığımız için para harcamamıza gerek yok.
ha sen pro sporcusun o ayrı, ya da gün içinde cok yogun bedensel yorgunluk olan iş yapıp ordan spora gidiyorsundur o ayrı. genel için konusuyorum preworkout paraya degmiyor. o verdiği karıcanlanma hissi, enerji değil.
kahve git iç aynı miktar kafeini az cok alırsındaha ucuza.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 7 Mart 2023; 20:53:30 > -
trde millet karıcanlama olunca preworkout calısıyor sanıyor. preworkout ın kalitesini karıncalanma ile ölcuyor. o yüzden içtim hiç bir şey hissetmedim diye dolasıyor millet
karıncanlamayı yapan beta alaninin toksik etkisi lol. yurtdısında kullanmıyorlar bile artık o maddeyi bazı ürünlerde. faydası yok cunku. hissi var sadece
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 7 Mart 2023; 21:2:36 > -
şöyle 2 tane de örnek koyayım,
gerçek bir preworkout; bu maddelerin yarısının ismini trde duyamazsn
bu da turkiyeden bir örnek
parasız coksa sıkıntı yok herşeyi kullanın ama 3 5 kuruş biriktirip bunları almaya calısıyorsanız gereği yok. kahve için, soda için gidin.
preworkoutlar vs hakkında daha detaylı bilgi isteyen MPMD youtube kanalına bakabilir. ansiklopedi gibi anlatıyor her şeyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 7 Mart 2023; 21:12:57 >
-
Bu özelliklere sahip ürün hangi sitede yabancı kaynak olarak link atabilir misiniz.
-
örnek verdiğim preworkout buydu.
-
Bunları trye getirmek çok masraflı olur gibi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X