Bildirim
Hangi Sony Kamera?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
istersen BURAYA bi bak -
kayıt türleri olarak burda bilgi bulabilirsin.http://forum.donanimhaber.com/m_6875531/tm.htm -
biraz önce teknosa ya gittim, oradaki eleman sony kameralarda çekilen görüntünün aynen bilgisayara aktarıldığını (miniDV) diğer markalarda (miniDV) bunun olmadığını söyledi.
ne demek istemiş olabbilir. anlatamadı bana herhalde. -
gerek sony yetkli sevisleri gerekse teknos PERSONELİ BU KONUDA BİRAZ ACEMİ,Çünki ben 1 ay öce sony hc 24 aldım.kullanım klavuzunda clik to dvd diye bir yazı var.kullanımklavuzunu elime aldım servisi aradm.41 sayfada böyle yazıyor.nedir bu clic to dvd diye sordum.ben kullanım klavuzunu 3-4 defa servis yetkilisıne okudum.dünyadan bi haber.ben sandımki,dogrudan dvd ye bigisyara yuklemeen render yapmadan direkt dvd ye yazıyor.neyse izmir servisinden umut kestim.istanbulu aradı.oredki bayan sony laptoplarda bir özellik oldugunu söyluyor.orda clic to dvd oluyormuş.benim toshiba laptopta olazmı dedim olmaz dediler.bubun sadece sony laptoplarda olacagını teknosa bilmediği gibi,sony yetkili servis bile bilmıyor.o özelligin adı avoi ile başlayan kelime.ha şunu unttum.bazıları cd ye yazdıgını söyluyor ama ben denemdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEMİRCİEFE -- 20 Haziran 2006; 23:09:39 > -
ayrıca teknosa da ki eleman şunu iletmişti bana,
sony kameraları alınca görüntüleri bilgisayara atmak için picture artına ihtiyaç olmadığını, diğer kameralarda picture kartına ihtiyaç olduğunu söylediler.
bu picture kart hakkında bilgisi olan varmı,
sağolun -
Aslında İstanbul da bilmiyormuş?
Click to DVD yazılımının, üzerinde IEEE 1394 portu olan Windows XP yüklü bütün bilgisayarlarda (dizüstü, masaüstü farketmez) çalışması lazım.
quote:
Orjinalden alıntı: ONURUM88
gerek sony yetkli sevisleri gerekse teknos PERSONELİ BU KONUDA BİRAZ ACEMİ,Çünki ben 1 ay öce sony hc 24 aldım.kullanım klavuzunda clik to dvd diye bir yazı var.kullanımklavuzunu elime aldım servisi aradm.41 sayfada böyle yazıyor.nedir bu clic to dvd diye sordum.ben kullanım klavuzunu 3-4 defa servis yetkilisıne okudum.dünyadan bi haber.ben sandımki,dogrudan dvd ye bigisyara yuklemeen render yapmadan direkt dvd ye yazıyor.neyse izmir servisinden umut kestim.istanbulu aradı.oredki bayan sony laptoplarda bir özellik oldugunu söyluyor.orda clic to dvd oluyormuş.benim toshiba laptopta olazmı dedim olmaz dediler.bubun sadece sony laptoplarda olacagını teknosa bilmediği gibi,sony yetkili servis bile bilmıyor.o özelligin adı avoi ile başlayan kelime.ha şunu unttum.bazıları cd ye yazdıgını söyluyor ama ben denemdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dorax -- 21 Haziran 2006; 9:08:25 >
-
çalışmıyor. -
Click To DVD (en azından bendeki HC42'de) nin sadece Sony Vaio bilgisayarlarla çalışabileceği açık bir dille anlatılmıştı kılavuzda? Bendeki kılavuz böyle yani. Bir de Click To VCD var o USB bağlantı kullanıyor ve her bilgisayarla çalışıyor. diye biliyorum. Ayrıca Sonynin yazılımının aşırı dandik olduğunu da biliyorum. Bir Pinnacle Studio yardımıyla DVD formatında kayıt yapılabildiğini de biliyorum. (rendersız) Önce diske dosyayı capture ediyorsunuz sonra da Nero ile yazıyorsunuz. Ya da Pinnacle'nin kendi writer engine'ı var ben denememiş olsam da. 24'te IEEE1394 bağlantı var değil mi (i.Link olarak geçer kablosu 90YTL'dir Sony marka ancak 9YTL'ye de alabilirsiniz Manhattan marka)
"Picture" kartı yani resim kartı diye bir bilgisayar ekipmanı yok. Neyi kastettiğini anlamak için dekoder lazım valla adamların, şifreli yayın yapıyorlar. Herhalde sahip olduğu USB bağlantı sayesinde (USB malum artık standart sayılıyor bilgisayarlar için) her türlü bilgisayarla iletişim kurabildiğini söylemeye çalışmış arkadaş. Ancak USB oldukça dandik bir kalite veriyor. IEEE1394 elzem bu konuda. Aşağısı kurtarmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazar -- 21 Haziran 2006; 15:55:16 >
-
peki bu kamera için 6-4 mü yoksa 4 - 4 firewire kablosu mu almalıyım avermedia tv kartım var capture için.. -
Güzel bilgi. sadece vaio bilgisayarlarda çalışıyo o click to dvd. ancak yazıda bir noktaya değinecem. render sız dediğin ham DV formatını DVD ye çekmek de render yapmak oluyor . çünkü 15gb lık ham görüntü 4.7 gb a sıkıştırılıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: dogukan_karabay
Click To DVD (en azından bendeki HC42'de) nin sadece Sony Vaio bilgisayarlarla çalışabileceği açık bir dille anlatılmıştı kılavuzda? Bendeki kılavuz böyle yani. Bir de Click To VCD var o USB bağlantı kullanıyor ve her bilgisayarla çalışıyor. diye biliyorum. Ayrıca Sonynin yazılımının aşırı dandik olduğunu da biliyorum. Bir Pinnacle Studio yardımıyla DVD formatında kayıt yapılabildiğini de biliyorum. (rendersız) Önce diske dosyayı capture ediyorsunuz sonra da Nero ile yazıyorsunuz. Ya da Pinnacle'nin kendi writer engine'ı var ben denememiş olsam da. 24'te IEEE1394 bağlantı var değil mi (i.Link olarak geçer kablosu 90YTL'dir Sony marka ancak 9YTL'ye de alabilirsiniz Manhattan marka)
"Picture" kartı yani resim kartı diye bir bilgisayar ekipmanı yok. Neyi kastettiğini anlamak için dekoder lazım valla adamların, şifreli yayın yapıyorlar. Herhalde sahip olduğu USB bağlantı sayesinde (USB malum artık standart sayılıyor bilgisayarlar için) her türlü bilgisayarla iletişim kurabildiğini söylemeye çalışmış arkadaş. Ancak USB oldukça dandik bir kalite veriyor. IEEE1394 elzem bu konuda. Aşağısı kurtarmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi injuxsanct -- 21 Haziran 2006; 22:37:31 >
-
DV formatının kendisi bir sıkıştırma içeriyor zaten ancak bu sıkıştırma DVD ile aynı değil --MPEG2'ye dönüştürme oluyor aslında. Ancak capture esnasında az bir işlemci kullanarak gerçek zamanlı halledilebiliyor. Çoğu kişi ""render"" kelimesini ""capture'dan sonra bilgisayarın görüntü dönüştürme için saatlerce uğraşması"" olarak biliyor. Benim söylediğim bekletmeden anında yaptığından ""render yapmıyor"" diye söyledim. -
Yanlış bildiğim bir bilgiyi düzelttiniz, teşekkür ederim
quote:
Orjinalden alıntı: dogukan_karabay
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X