Bildirim
Hangi SMS Paketi daha Mantikli...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Ondan ziyade günde hangi yöne kaç mesaj atıyon bunu belirleyip 30la çarp. Çıkan sonuçla paketleri karşılaştır.
Einstein was here.... -
eger 1. yi alırsan günde 66 mesaj atarsın kızla mesajlasıyosan yetmez bence 2. yi al ama avea ya falan mesaj atmıyacaksan devamlı kızla mesajlasacaksan yetebilir
-
hacı git vodafone genç tarife al hem 500 dk her yöne hemde 5000 sms her yöne 25 lira
köntörlü kullanırken ben aylık 20 lira yüklerdim bunun 9 u sms e giderdi biyeri arayacağımda 2 kere düşünürdüm şimdi bayaa bi rahatım -
Nickini beğendim. -
Turkcell heryöne 5000 sms. -
quote:
Orijinalden alıntı: okanb3
Turkcell heryöne 5000 sms.
Ama şu dönem para sıkıntım olduğumdan haftalık 3000 sms alıyorum azar azar gidiyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: kulak_kiri
hacı git vodafone genç tarife al hem 500 dk her yöne hemde 5000 sms her yöne 25 lira
köntörlü kullanırken ben aylık 20 lira yüklerdim bunun 9 u sms e giderdi biyeri arayacağımda 2 kere düşünürdüm şimdi bayaa bi rahatım
benim faturasiz. cep ozgur tarifesi benim icin uygun sanirim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X