Şimdi Ara

Hangi Sıvı Sabun? [uygun fiyat ve kalite]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
2
Favori
15.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çok memnunum.. Fiyatı da uygun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekialem -- 20 Kasım 2009; 21:24:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: konman4245

Protex

Şu hastalıktan sonra bende Protex kullanıyorum. Yada activex var, ondan da alabilirsin. Sonuçta ikisinin de sonu ex ile biliyor. Bir alaka yok, haberin olsun. Sonunda anlam arama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi su arıtma filtresi hangisi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • diğerlerine göre biraz pahalı ama protex en iyisi
  • sivi savunmu cildi cok kurutuyor sivi sabunlar izelliklede dandikleri.

Ben hep dove kalip sabun kullaniyorum cok iyi tavsiye ederim.
  • Aslında ben ipek ve sandy kullanıyordum. Bu aralar ikisinide bulamıyorum yada bulduklarım çok pahalı oluyor. Mesela carrefourda ipek 2.5 kg lık olan 6.5 TL ye satılıyor. Ben 5 veya 10 kg lık olanlardan arıyorum. Tabiki uygun fiyatlı.

Orijinalden alıntı: konman4245

Protex
  • Protex bu işin piri. Yedek şişe fiyatları da makul. Kampanyaları takip edip stok yaparsan iyice ucuza gelir Protex'in 3de1 fiyatına var onlar daha çok umumi tuvaletlerde gördüğümüz cinsten.
  • Benim geçen sene yılbaşı soğuğunda eldiveni unutmuştum 3-4 saat ellerim buz gibi havaya maruz kaldı.Neyse elimin üzeri hep kurudu beyaz beyaz oldu deri üstüne üstlük yara da çıktı.Gittim mel gibi vazelin kullandım iyice içine etti norveç kremi vardı onu kullandım o da fayda etmedi 2 ay falan sürdü bu.Neyse şans eseri kafama yattı gittim protex aldım kalıp olanlarından.Tek kelimeyle süper bi sabun 1 haftada elimde ne yara kaldı ne de deride kusur hepsi geçti elim pamuk gibi oldu sana kesinlikle protex öneririm en iyi sabun piyasadaki.İster kalıp al ister sıvı.Sıvı küçükleri 3.30 lira kalıplar 1.50 lira.Büyük yedekleri de var.

HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK!
  • activex protex farketmez..

.....

People fake a lot of human interactions, but I feel like I fake them all, and I fake them very well. That's my burden, I guess.

• quote:

Orijinalden alıntı: Amorph

Protex en iyisidir ama daha uygun fiyatlı olsun dersen Hacı Şakir ve İpek iyi bence.

İpek nedir hocam hacı hoca takımının şampuanı .

Orijinalden alıntı: rob10

İpek nedir hocam hacı hoca takımının şampuanı .

2 yıl yurtta kaldım, odaya hep İpek alırdık. 5 Lt.lik bidonları olurdu. Fax kadar ucuz değildi ama o kadar dandik de değildi. Severek kullanırdık ondan yazdım.

People fake a lot of human interactions, but I feel like I fake them all, and I fake them very well. That's my burden, I guess.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.