Acer Aspire Revo İstiyordum Fakat Tr'de Bulamadım Yurtdışından Getirteyim Dedim Astarı Yüzünden Pahalıya Geldi Aslında Mac Mini Almıştım Ancak Bazı Sorunlar Oldu Kendinden Beni Soğuttuğu İçin Sattım Kendilerini
Sizce Hangisi Daha Seri Çalışır Daha Rahat Olur İnternet İçin Ve 1080p Hangisi Daha İyi Görüntü Sağlar ?
Çünkü 27'' Monitörde Kullanacağım Çoğu Zaman Ve İnternette Takılma Yapmasını Kaldıramam (Sayfalar Arası Geçiş Vs.)
Veya Önerebileceğiniz Başka Bir Mini Pc Varsa Tavsiyelerinizi Bekliyorum
hocam mini pc hakkında fazla bilgim yok ama size şunu önerebilirim. hoşunuza gideni alın deneyin 1 hafta geçmeden geri iade edin. ben ürünü beğenmedim dersiniz. olur biter.
quote:
Orijinalden alıntı: harece66
hocam mini pc hakkında fazla bilgim yok ama size şunu önerebilirim. hoşunuza gideni alın deneyin 1 hafta geçmeden geri iade edin. ben ürünü beğenmedim dersiniz. olur biter.
Sakız Alıyoruz Gibi Söyledin Gerek Yok İyisini Alıp Uğraşmamak En İyisi
Güncel
Zotac Star Wars'dan fırlamış gibi Ama ben Zotac'ı alırdım.
quote:
Orijinalden alıntı: ŞizofrenAdam
Zotac Star Wars'dan fırlamış gibi Ama ben Zotac'ı alırdım.
Zotac'ın Çekici Yanı Sata 3.0 Olması Ve 8gb Max Bellek Olması Ama 1066mhz Tabi İşlemci Olarak Amd 2x 1.6 ghz Asus'un Çekici Yanı dwd-rw Olması - max 4gb Bellek Ama 1333 Mhz Olması İşlemci İntel 2x 1.8Ghz Ekran Kartlarından Hangisi Daha Verimli Acaba